Nisam regularac, veni, vidi, vici u alkoholnom zanosuMamoorlook wrote:koji si ti HorrorHR, jebat ga ako te ima u booki, znamo se....
Kamo zalazite?
- Dragonrage
- Wendigo
eh Pinta.. tamo nisam bio sto godina. to mi je inače od jednog frenda pivnica (točnije od njegovog brata..) pa me se prije moglo vidjeti tamo svaki Petak i Subotu.Dragonrage wrote:Ah...ne izlazim baš puno...nekako nemam ni potrebe a i ne volim to toliko. ako odem s društvom na piće odem ilu u Pintu ili u Colding (ali to mi je najmanje omiljeno) te u Hard Rock tam u Gajevoj...
- Studeni
Kestenjara, Mini Teatar.....ako nisam u gradu i sviram onda obično ostanem u klubu/bircu kojem sviram....u Zgu KSET ili Pauk....u Rijeci Booka....u Puli Rojc....u Buzetu BUM....u Splitu Kocka....itd.
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
- John_Tate's_bitch
- Asfodel
- Wendigo
misliš na tolkien´s ili na lokaciju opatovine?Asfodel wrote:Jel to ono na Gornjem gradu?Wendigo wrote:pročitao sam u novinama kako se tolkien´s house nakon zatvaranja seli na opatovinu i nastavlja s radom tamo.
opatovina ti je ona ulica iznad dolca di je carpe diem i još dosta birceva, restorana, pizzeria..
- Asfodel
- Scarface
Uglavnom nigdi ne izlazin, kad me pukne oden liti na tribine di idu lokalni metalci (al to je ono, jednom u 30 dana), a inače dva-tri kafića su destinacija suboton zimi, najkasnije do ponoći, pa doma pogledan film i iden leć, eto ti izlaska.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
He, izlazim bar jednom u tjednu ono baš "u grad" subotom, petkom samo iznimno (kao večeras na gledanje utakmice u neku birtiju
) , a preko tjedna tu i tamo kave i pive (al to ne računam izlaskom)
Trudim se izlazit da ne poludim od učenja, to mi je ispušni ventil
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Boby
Nama pravnicima ništa drugo ni preostajeAsfodel wrote:He, izlazim bar jednom u tjednu ono baš "u grad" subotom, petkom samo iznimno (kao večeras na gledanje utakmice u neku birtiju) , a preko tjedna tu i tamo kave i pive (al to ne računam izlaskom)
@Wendigo - iako očekujem da će mi naša repka ulijepšati večer hvala kaj si i ti to uspio s ovom informacijom vezano za Tolkien
- gandalf