Boogie el ceitoso (2009)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Scarface

Post by Scarface » 12 Jun 2008, 23:15

Mene više podsjeća na ubildanijeg Martina Mysterea, i s Bravom uopće nema sličnosti, ne znan zašto si tolko ti Dragonrage zapeja za to.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 13 Jun 2008, 09:33

Nisam zapeo, ali jebi ga...meni ima...prvi dojam kada sam vidio trailer je bio takav i toga se držim. Ono kad sam nabasao na trailer i kad krenuo prvo kaj sam izvalio je bilo "jebote ovaj izgleda ko malo opakiji Johnny Bravo". Frend bacio pogled i dodao "zbilja...malo podsjeća na njega"...a onda sam skužio i da lik živi sa svojom mamom/tetom i to je bilo to. Iako sad vidim i neke sličnosti sa Martinom Mysterom...ali samo na ovoj prvoj slici gdi je sam mitraljezom...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 07 Nov 2008, 18:18

Evo novi trailer...doduše na Portugalskom...ili španjolskom...koji već jezik govore u Argentini...ali izgleda odlično...sviđa mi se taj spoj noira i "animea", tj., takvog stila...pogledajte i sami...

TRAILER 2

Inače, junaka opisuju kao svojevrsnu karikaturu tipičnog američkog akcijskog junaka i koji nije nimalo politički korektan – prezire crnce i homoseksualce, a kao pravi seksist žene koristi samo kad treba nešto povaliti ili premlatiti te ga u mnogo toga uspređuju sa jednim drugim latino junakom - Torrenteom

Izvor:Filmski Net

Evo vam i jedna ilustracija iz stripa...

Image

Dragonrage

Post by Dragonrage » 05 Jun 2009, 18:07

Iako je sad već kasno, ali moram reći kako je u utorak u sklopu Animafesta, nakon otvorenja bio prikazan ovaj filma (prijevod je Masni Boogie). Ja nažalost nisam stigao još ići zbog posla...a i mislio sam da ove godinje ide kratkometražni animafest. Uglavnom, totalno mi je žao što sam ga propustio...naime, frend ga je gledao sa ekipom i rekao da je to toliko nasilno i smiješno da su oni umirali od smijeha!!! :D :D

dragonheart

Re: Boogie el ceitoso (2009)

Post by dragonheart » 01 Mar 2010, 17:45

Izašao rip :)
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

Post Reply