taj mi chuki najgori dio u serijalujigsaw wrote:Zadnje?Pa ja svaki dan pogledam po 2 horrora,ali sada zadnje sam pogledao Seed of Chucky.
Bolestan film!
Koji ste horror zadnji gledali?
- dragonheart
- Dragonrage
A po čem je to horror??Aryx wrote:crank 8/10 vrlo zabavan film pun adrenalina hehe definitvno pogledajte

Ajd da si rekao Seagal, ali Vam Damme, čisto sumnjam hahaheheFilmTV wrote:A FAAAAAK... Još samo fale Van Damme da skače po dinosauru i Casper Van Dien da ga šarmira i to je trash desetljeća![]()

- Aryx
lol fulao topic ....Dragonrage wrote:A po čem je to horror??Aryx wrote:crank 8/10 vrlo zabavan film pun adrenalina hehe definitvno pogledajte(BTW, ja ga idem danas gledat)
Ajd da si rekao Seagal, ali Vam Damme, čisto sumnjam hahaheheFilmTV wrote:A FAAAAAK... Još samo fale Van Damme da skače po dinosauru i Casper Van Dien da ga šarmira i to je trash desetljeća![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
Jučer san baš gleda američku verziju When a Stranger Calls. Nije strašan film ali je napet, čvrsto se držite za stolicu, u napetici stojite cilo vrime. Ah da i mala glavna glumica je super zgodna
. Tako da je teško pratit film dok razmišljate uf kako bi je potega.... 

Well, I don't know
But I been told
Eskimo pussy
Is mighty cold...
But I been told
Eskimo pussy
Is mighty cold...
-
-
- Zombiemachine
-
Sad san baš pogleda Feast i zakon je. Ona čudovišta izgledaju 5 put bolje bez onih nekih sranja na sebi neke životinjske kože. Jedino mi je ukurcu šta se uber brzo kreću čudovišta, baš nerealno pogotovo onaj mali tvor šta su ga zatvorili u ledaru.
Ima zakon scena film ali jača on one ja san čovjek koji če vas izvuči žive je ona kad onaj lik na skalama počne govorit we shall make a stand now... i onda ga ovaj pita Dude? Are you gay? hahahahahhaha.
Pitanje jel Feast trash horror?
Eto pogleda san i Dog Soldiers, odličan je. Tako mi je drago šta svi imaju škotski naglasak i svi su nabrijani. Kad se Spoon iša tuč sa vukodlakom na šake to je bilo jako. Super film.
Ima zakon scena film ali jača on one ja san čovjek koji če vas izvuči žive je ona kad onaj lik na skalama počne govorit we shall make a stand now... i onda ga ovaj pita Dude? Are you gay? hahahahahhaha.
Eto pogleda san i Dog Soldiers, odličan je. Tako mi je drago šta svi imaju škotski naglasak i svi su nabrijani. Kad se Spoon iša tuč sa vukodlakom na šake to je bilo jako. Super film.
Well, I don't know
But I been told
Eskimo pussy
Is mighty cold...
But I been told
Eskimo pussy
Is mighty cold...
- john_constantine
No, prebrza je akcija zbog slabog budžeta, pa da se ne vidi greške na filmu i neuvjerljivosti.Black Stena wrote:Sad san baš pogleda Feast i zakon je. Ona čudovišta izgledaju 5 put bolje bez onih nekih sranja na sebi neke životinjske kože. Jedino mi je ukurcu šta se uber brzo kreću čudovišta, baš nerealno pogotovo onaj mali tvor šta su ga zatvorili u ledaru.

Meni je najjače silovanje one ženske koja riga spermu.