Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
pain_of_salvation

Post by pain_of_salvation » 27 Dec 2006, 03:33

bride of re-animator

david gale u ulozi hillove glave je genijalan, pogotovo kad dobije krilca :lol:

A$H

Post by A$H » 27 Dec 2006, 10:18

Sileni--8/10 ovo me jebački iznenadilo da Česi znaju napravit ovako dobar horror i to po priči Edgar Allan Poe-a..svaka im čast..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Dec 2006, 18:43

Fright night - odlična vampirska komedija, dobra glazba, solidna gluma, 80 - te, vampirska tematika (zemlja u lijesu, glogov kolac, sunce, sveta vodica), dobar humor i dobri efekti. :wink:

pain_of_salvation

Post by pain_of_salvation » 29 Dec 2006, 03:20

john_constantine wrote:Fright night - odlična vampirska komedija, dobra glazba, solidna gluma, 80 - te, vampirska tematika (zemlja u lijesu, glogov kolac, sunce, sveta vodica), dobar humor i dobri efekti. :wink:
nabavih soundtrack filma.... napravio ga je isti lik koji je napravio melodiju terminatora --- BRAD FIEDEL.... genijalac

e i ontopic:

deranged (1974.)

obavezno pogledati..... istinito, a glavni glumac za proplakat od smijeha.... faca :D

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Dec 2006, 19:12

ginger snaps 1 - odlična horor drama, mislio sam da će biti nekakva tinejdžerska dramica s puno krvi i nasilja, a ovako je ispala stvarno odličan i napeti zanimljiv horor drama. Ako zanemarimo pomalo iritatnu majku i dosadan kraj, odličan film. :wink: Sada još da pogledam i iduća dva nastavka. Trailer za drugi dio stvarno obećava. E da, onaj vukodlak, njegovo licem me pomalo podsjeća na one ljudi mačke iz mjesečari, onako zgužvano lice, zubi i to... Ali dobro prikazan vukodlak tako da opraštam to za srebrnim mecima. :wink:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 02 Jan 2007, 11:59

Feast 4/5 - dobra zajebancija...baš sam se dobro nasmijao

Blade: Tv Series 3/5 - U cjelini seriji fali akcije, i na to su trebali malo više staviti naglasak, jer se ta serija gleda prvenstveno zbog toga. Vizualno izgleda sasvim OK, tim više što se radi o Tv proizvodu...ono kostimi, efekti, rekviziti i ostalo izgledaju odlično. Priča je blesava i ne nudi ništa novo, a gluma...prosjek, no da budem iskren, očekivao sam da će gluma biti i lošija (barem po onome što sam bio vidio u traileru), pa mi je zato valjda bila prihvatljiva. Kvaliteta režije varira od epizode do epizode...neke su mi bile dosadne, a neke zanimljive....kao najbolju bih istaknuo treću, ponajviše zbog toga jer je imala najbolje realiziranu akciju...
Sve u svemu i nije tako loše kao što sam možda očekivao potaknut nekim lošim kritikama i prilično mlakim trailerom....ljubiteljima Blade filmova, kao što sam ja, će se serija na kraju ipak svidjeti donekle...a ostalima, čisto sumnjam...

El Ranchero

Post by El Ranchero » 02 Jan 2007, 12:32

Braindead!
Odličan film iako mi se čini da je Peter Jackson gledao Evil dead prije snimanja ovog filma.
Karate svećenik mi je urnebesan! :lol: :lol:

Betmen

Post by Betmen » 02 Jan 2007, 16:00

El Ranchero wrote:Braindead!
Odličan film iako mi se čini da je Peter Jackson gledao Evil dead prije snimanja ovog filma.
Ja sam to presto gledati nakon sto su se oni mrtvaci u podrumu poceli hraniti i kak su truli kao ovaj mu zlicom probije glavu, i jedan od njih jebe medicinsku sestru kojoj je glava odpala i mlatara joj okolo....

Film je u rangu gledanja kako se muhe jebu

Ghrall

Post by Ghrall » 02 Jan 2007, 16:23

The premature burial
Let Sleeping Corpses Lie.Izvrstan zombi film.Koji ga nisu pogledali preporučam da ga pogledaju.

maddjuro

Post by maddjuro » 02 Jan 2007, 16:53

andre the butcher. film je teško smeće.
I may be an idiot, but i am no fool.

Aryx

Post by Aryx » 02 Jan 2007, 17:02

izbjegavam filmove sumnjivih titlova poput Jesus Christ Vampire Hunter itd
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Jan 2007, 20:02

Betmen wrote:
El Ranchero wrote:Braindead!
Ja sam to presto gledati nakon sto su se oni mrtvaci u podrumu poceli hraniti i kak su truli kao ovaj mu zlicom probije glavu, i jedan od njih jebe medicinsku sestru kojoj je glava odpala i mlatara joj okolo....

Film je u rangu gledanja kako se muhe jebu
:lol: :lol: :lol:

jigsaw

Post by jigsaw » 02 Jan 2007, 21:14

Zadnje?Pa ja svaki dan pogledam po 2 horrora,ali sada zadnje sam pogledao Seed of Chucky.
Bolestan film!

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Jan 2007, 21:43

jigsaw wrote:Zadnje?Pa ja svaki dan pogledam po 2 horrora,ali sada zadnje sam pogledao Seed of Chucky.
Bolestan film!
E, to sam gledao, baš zabavan film, ali moram još serijal dječja igra i onaj posljednji nastavak.

Charlie surfs again

Post by Charlie surfs again » 03 Jan 2007, 09:45

Dodushe ovo i nije horor al ajd'...neko je nekog tu ubijao u svakom sluchaju i svashta mu radio :D

The Boston Strangler (2006)

Image

A ja mislio rimejk onog DNA iz '68. Sva sreca pa ova dva filma nemaju ama bash nikakve veze osim shto su zasnovana na jednim istim ubistvima iz '62. Totalno nov pogled na sluchaj "bostonskog davitelja" upotrebom novih tehnologija tj. DNKa testova shto je mozda i najinteresantnije u ovom filmu mada to smo mogli da saznamo i iz dokumentarca. Odlichan Mauro Lannini jednostavno pokido ulogu DeSalve. Zapravo to kako je DeSalvo manipuliso policijom je i poenta chitave priche. Jebo im je mamaru. A.C.A.B. :twisted:

http://www.imdb.com/title/tt0490817/

Image
"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com

Post Reply