Vorador - eBayu plaćaš preko PayPala - korištenje PayPala je isto sigurno kao Amazon.com.Vorador wrote:Aj bi mi netko od forumaša koji kupuju stvari preko eBay-a mogao učiniti uslugu i uzet nešto? Konkretno našao sam jednu super majicu. Pliizzz? Ako treba dajem pare unaprijed. Ako ne ajd me onda nekako uvjerite da je 100% sigurno kao i preko Amazona.
eBay "perverzije"
- HorrorHR
- Site Admin
Re: Pliiiizzzz
- HorrorHR
- Site Admin
- A$H
ma nisam ga koristio duze vremena jer mi nije trebao..kupovao sam preko Amazona...i onda su mi lock-ali acc..da bi im poslao mail zasto su ga lockali i kako da ga opet unlockam..i lik se javi za par dana da kao nisam ga koristio godinu dana i da ako ga zelim opet unlockam nazovem in na taj i taj broj ili odem na njihovu stanicu i od tamo to sredim...ali caka je u tome da se ja nemrem logirat u svoj acc, a pazi gluposti, da bi to tamo sredio moram bit logiran u acc, a oni su ga zakljucali..pametnjakovici, a zvat ih ne mislim nisam toliko lud..necu ni pomisljat se zajebavat vise sa njima... i to ima javim i onda se tako svadjamo preko mailova i nista na kraju od toga...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Vorador
hmmmmm....kakva bezvezarija...i kako sad kupuješ na e-bayu?A$H wrote:ma nisam ga koristio duze vremena jer mi nije trebao..kupovao sam preko Amazona...i onda su mi lock-ali acc..da bi im poslao mail zasto su ga lockali i kako da ga opet unlockam..i lik se javi za par dana da kao nisam ga koristio godinu dana i da ako ga zelim opet unlockam nazovem in na taj i taj broj ili odem na njihovu stanicu i od tamo to sredim...ali caka je u tome da se ja nemrem logirat u svoj acc, a pazi gluposti, da bi to tamo sredio moram bit logiran u acc, a oni su ga zakljucali..pametnjakovici, a zvat ih ne mislim nisam toliko lud..necu ni pomisljat se zajebavat vise sa njima... i to ima javim i onda se tako svadjamo preko mailova i nista na kraju od toga...
- A$H
NIKAKO...sad je tu amazon i ostali online shopovi koji netrebaju paypal...Vorador wrote:hmmmmm....kakva bezvezarija...i kako sad kupuješ na e-bayu?A$H wrote:ma nisam ga koristio duze vremena jer mi nije trebao..kupovao sam preko Amazona...i onda su mi lock-ali acc..da bi im poslao mail zasto su ga lockali i kako da ga opet unlockam..i lik se javi za par dana da kao nisam ga koristio godinu dana i da ako ga zelim opet unlockam nazovem in na taj i taj broj ili odem na njihovu stanicu i od tamo to sredim...ali caka je u tome da se ja nemrem logirat u svoj acc, a pazi gluposti, da bi to tamo sredio moram bit logiran u acc, a oni su ga zakljucali..pametnjakovici, a zvat ih ne mislim nisam toliko lud..necu ni pomisljat se zajebavat vise sa njima... i to ima javim i onda se tako svadjamo preko mailova i nista na kraju od toga...
Evo jucer iz zajebancije opet poslao mail i eto kaj odgovara lik...eto pocinje sa Log in..a lijepo napisem da je acc zakljucan i to znaci da se nemres ulogirat...kretenizamopet na djelu..
1. Log in to your PayPal account.
2. Click the "Help" link located in the upper right-hand corner of the
page.
3. Click "Contact us."
4. Click "Contact by email."
5. Under "Choose a Topic," select the topic for your inquiry.
6. Under "Choose a Subtopic," select the subtopic that best fits your
inquiry.
7. Enter your question in the "Summarize your question in one sentence"
box.
8. Click "Continue."
9. On the "Contact Us" page you will find a few suggested search results
based on your question. If you do not receive suggested search results
or if the suggestions do not answer your question, please complete the
form provided.
10. Select the language you are writing your message in from the
drop-down menu.
11. Click "Continue."
You have now submitted your question through a secure web page. A
Customer Support Analyst will respond to your inquiry shortly.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!