Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
-
Samhain
auf.. najradije bih bio Batman... ali što se tiće supermoći... Venom.

(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
-
Unreal
A$H wrote:
eto u zadnje vrijeme citam razne izrode od stripova i to ne kuzim kod tog lika..ako je takva faca i sto je ljuci to je jaci..kako to da je dobio po picki od Batmana, pa The Thing iz F4..itd..stalno ga prikazuju kao veliko blesavo cudoviste koje dobije batina( ovo se ne odnosi na strip Hulk jer ga nisam citao, nego na njegova gostovanja kog ostalih likova iz stripa)
ma to ti je kod svih crossovera. popularniji lik često pobjedi ili onj čiji je strip pa to ne bi trebalo biti neko veliko čudo i scenaristi uvjek nađu neke čudne načine da suprotstave likove čija snaga je dosta različita(Freddy u FvJ čudom zna kung fu pa može biti dostojan protivnik Jasonu dok ne spava). ako ne grješim čak ima strip gdje sa hulk zgazi sve ostale iz marvela

-
jigsaw
Vorador wrote:ja bi volio bit nevidljiv ali ne onako stalno nego kad mi pukne....

To i volio bih još letjeti i čitati misli...i zaustaviti vrijeme tako da se samo ja mogu kretati, nešto kao Clock iz Batmana, ili kak se već zove...

-
majstoro
-
ja bih volio biti bill gates
-spavas a zaradjujes
ili predator
-neuhvatljiv
-volio bih unistiti one aliene
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]