Premijera "DAIMONION"-a !!

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Scarface

Post by Scarface » 14 May 2008, 22:13

A$H wrote:fakat malo ljudi :?

Ja san mislija da ih je bilo puno manje kako je to marebito reka. Nije ovo uopće malo ljudi, jer jako malo ljudi ovo uopće i zanima.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 15 May 2008, 09:36

marebito wrote:Iduca projekcija ovaj mjesec u CINESTARU-u! Datum cu znati u narednih tjedan dana, pokusacemo dogovoriti vikend za bolju posjecenost, ako je ikako moguce.
Review iz danasnjeg "Vecernjeg lista":

Image.
Čestitke... :partyman: :klapklap:

Hmmm...možda bih i ja mogao reći koju pošto sam bio na projekciji...

Daklem, kao što sam i rekao marebitu odmah nakon projekcije...ja baš i nisam ljubitelj eksperimentalnih art filmova, a Daimonion to velikoj većini je...psihološki art horror kao što piše i u samom opisu filma. No, opet ne mogu reći da mi je zbog toga film bio loš ili negledljiv...jer nije, i složio bih se sa velikim dijelom ovog gore teksta, posebice ovog vezanog uz ambicioznost, stil, montažu, glazbu te atmosferu...a dodao bih ja i glumce koji su mi bili jako dobri i uvjerljivi...svakako uvjerljiviji nego većina domaćih porfi glumaca u hr. filmovima. A i s vizulane strane film je dosta bogat i baš kao što Heidel kaže, likovan. Ono što je mene osobno zasmetalo je neujednačen ritam, mrvicu predugačko trajanje i s početka nerazumljiva priča. Ona "crvena faza" me je baš nekako ubila u pojam jer tu nisam ništa shvatio i iskreno, taj dio mi je bio malo prenaporan...ali kad je krenula "plava faza", tu su stvari polako počele sjedati na svoje mjesto i prema kraju mi je film bio sve bolji i bolji.

Na kraju svega mogu samo reći da bi moja ocjena bi ovako iskreno 3,5/5

PS: To u Cinestaru...će biti samo Daimonion prikazan ili će biti i Incident7...jer ak će biti i to ajmo se mi naći u pon. recimo, da ja tebi dam materijal i ti meni... :wink:

Charlie surfs again

Post by Charlie surfs again » 15 May 2008, 09:55

Ljudi kolko ja vidim vama ochigledno treba jedna emisija na bilo kojoj televiziji na foru nasheg SHOK KORIDORA, jbte tachno da nije bilo te emisije u Srbiji sad ne bi bilo nichega, tolko se ljudi navuklo na horore da je to strashno. Pa su im chak i ove tribine uvek dobro posecene. Uostalom i ja sam jedna od zrtvi, kad se pojavio SHOK KORIDOR tamo 2003. ja sam se lozo samo na serijske ubice a sad bo'me gledam sve zivo :shock:
"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com

marebito

Post by marebito » 18 May 2008, 21:01

marebito

Post by marebito » 21 May 2008, 00:04

Prvi spot sa "BLOOD & RUST" za pjesmu "BLACK ON ME". Jedna od rijetkih vokalnih pjesama na CD-u.
Kao sto sam spomenuo vec, CD je vecinski vezan uz DAIMONION.

http://www.youtube.com/watch?v=s5vBcUTSBzw

A$H

Post by A$H » 21 May 2008, 05:02

marebito wrote:Prvi spot sa "BLOOD & RUST" za pjesmu "BLACK ON ME". Jedna od rijetkih vokalnih pjesama na CD-u.
Kao sto sam spomenuo vec, CD je vecinski vezan uz DAIMONION.

http://www.youtube.com/watch?v=s5vBcUTSBzw
nice :mrgreen: :mrgreen: vec vidim sendvic sa ove dvije.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 21 May 2008, 10:09

Dobra je stvar...sviđa mi se...možda i kupim CD 8) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

marebito

Post by marebito » 22 May 2008, 19:31

Evo jedne kompletne stvari sa "BLOOD AND RUST",
posvecene nasoj prekrasnoj zemlji:
Last edited by marebito on 17 May 2009, 21:55, edited 1 time in total.

marebito

Post by marebito » 24 May 2008, 08:06

Post Reply