A song of Ice and Fire
- john_constantine
- A$H
- Donnie Darko
- Donnie Darko
- Wendigo
ma nemoj prestat lol..A$H wrote:da, danas poceo citat knjigu..sad cu stat iz protesta..jer svaki put kad vidim to ime odmah znam kako, gdje i kad umire..john_constantine wrote:čovjek bi rekao da imaš nešto protiv spoilera.A$H wrote:kvragu i spoileri![]()
![]()
![]()
![]()
vise nije fora..
- A$H
to si sad editirao...slika se ljepo vidjela...Wendigo wrote:ma nemoj prestat lol..A$H wrote:da, danas poceo citat knjigu..sad cu stat iz protesta..jer svaki put kad vidim to ime odmah znam kako, gdje i kad umire..john_constantine wrote: čovjek bi rekao da imaš nešto protiv spoilera.![]()
![]()
![]()
vise nije fora..
ne linkam direktno slike tak da nema beda s moje strane, a ako je netko znatiželjan.. jbga.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Aryx
nije moguceA$H wrote:da, danas poceo citat knjigu..sad cu stat iz protesta..jer svaki put kad vidim to ime odmah znam kako, gdje i kad umire..john_constantine wrote:čovjek bi rekao da imaš nešto protiv spoilera.A$H wrote:kvragu i spoileri![]()
![]()
![]()
![]()
vise nije fora..
Inace poceo sam citati jednu drugu fantasy knjigu , ali jednostvno nista nije ni priblizno dobro/zanimljivo kao ovo . martin
Last edited by Aryx on 12 May 2008, 04:14, edited 2 times in total.
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Wendigo
ja sam odjebao watchmena na pola iz istog razloga..Aryx wrote:ne vjerujemA$H wrote:da, danas poceo citat knjigu..sad cu stat iz protesta..jer svaki put kad vidim to ime odmah znam kako, gdje i kad umire..john_constantine wrote: čovjek bi rekao da imaš nešto protiv spoilera.![]()
![]()
![]()
vise nije fora..
![]()
![]()
, inace 80 % ljudi sto je pocelo citati knjigu koje ja znam su si uspjeli isto to spilati ( na razne nacine ), ali su procitali sve do kraja . tolko se toga desi da ovaj event uopce nije tako vazan
![]()
a i na ovoj slici se ne kuzi sta je ako barem nisi procitao 60 % knjige
Inace poceo sam citati jednu drugu fantasy knjigu , ali jednostvno nista nije ni priblizno dobro/zanimljivo kao ovo . martin
@ A$H: pa dosta brzo sam editirao lol..
- Aryx
sry ali watchmen jeWendigo wrote:ja sam odjebao watchmena na pola iz istog razloga..Aryx wrote:ne vjerujemA$H wrote: da, danas poceo citat knjigu..sad cu stat iz protesta..jer svaki put kad vidim to ime odmah znam kako, gdje i kad umire..![]()
vise nije fora..
![]()
![]()
, inace 80 % ljudi sto je pocelo citati knjigu koje ja znam su si uspjeli isto to spilati ( na razne nacine ), ali su procitali sve do kraja . tolko se toga desi da ovaj event uopce nije tako vazan
![]()
a i na ovoj slici se ne kuzi sta je ako barem nisi procitao 60 % knjige
@ A$H: pa dosta brzo sam editirao lol..kak si uspio vidjet?
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
- Donnie Darko
- Donnie Darko