I ove godine ga propustih. A kakvi su? Jel tip dobro skida Morrisona? Seka mi je bila na Queenu i kaže da je tip doboro skinuo Freddiea. Isto sam čuo za Gunse i Axl RoseaWendigo wrote:ide tko na tribute doorsima sutra u boogaloo? ja idem najvjerojatnije ako uspijem frendove nahuškati. ovo će mi biti 4. put da ih gledam/slušam.
Glazba.
- Boby
- elrania
- Wendigo
šteta što si propustio.Boby wrote:I ove godine ga propustih. A kakvi su? Jel tip dobro skida Morrisona? Seka mi je bila na Queenu i kaže da je tip doboro skinuo Freddiea. Isto sam čuo za Gunse i Axl RoseaWendigo wrote:ide tko na tribute doorsima sutra u boogaloo? ja idem najvjerojatnije ako uspijem frendove nahuškati. ovo će mi biti 4. put da ih gledam/slušam.
- Wendigo
naravno.Boby wrote:Kada smo već kod Doorsa jel tko gledo film? Bio je nedavno na TV-u. Očekivao sam da bi trebao biti dobar ali je uspio nadmašiti moja očekivanja. Za onog kaj glumi Manzarecka nisam mogao vjerovati kolika je sličnost postignuta
- Samhain
film Doors je prejeben film... malo su pretjerali s Jimovom ludošću, nije bio takva pijana budala ali jbg Oliver Stone i on su bili rivali u školi (bili su u istom razredu)
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
- Boby
A ne znam baš; čitajući izjave ljudi koji su ga poznavali ja ga nekako i doživljavam tako ludim. U svojoj zadnjoj godini života Morrison je živio u Parizu i ljudi koji su se tada s njim družili kažu kako više nije sličio sebi; zapustio se po pitanju izgleda i prepustio piću. Čak su ga jednom prilikom izbacili iz noćnog kluba misleći kako je riječ o običnoj pijanoj propalici a tip je nastavio lupati da ga puste natrag da bi na kraju zaspao pred vratima. Ma baš je zbog svoje ekscentričnosti Jim jedna od najvećih legendi i ikona rocka
- Samhain
-
filmofil
jel ovo fakat istina??Samhain wrote:film Doors je prejeben film... malo su pretjerali s Jimovom ludošću, nije bio takva pijana budala ali jbg Oliver Stone i on su bili rivali u školi (bili su u istom razredu)
This is the Zodiac speaking.
- Wendigo
da, zajedno su studirali na UCLA.. oliver stone se pojavljuje cameo kao profesor u filmu kada gledaju morrisonov uradak na predavanju.filmophil wrote:jel ovo fakat istina??Samhain wrote:film Doors je prejeben film... malo su pretjerali s Jimovom ludošću, nije bio takva pijana budala ali jbg Oliver Stone i on su bili rivali u školi (bili su u istom razredu)da je oliver stone išao u isti razred s jimom??????? nemrem vjerovat
u vezi ludila: dobro je prikazano u filmu, bio je pijana i drogirana "budala" većinu vremena od kada su nastali doorsi i kada je počeo živjeti boemskim životom i ufurao se u late 60´s venice beach kulturu i sve što ide uz to (LSD), ali ne budala u intelektualnom smislu, jer je bio iznimno načitan i inteligentan za svoju dob i imao je originalan i vizionarski pristup svojim pjesmama, što onima koje je uglazbio sa doorsima, što iz svojih neobjavljenih zbirki. (a napisao ih je mnogo) legenda.. šteta što je umro sa 27..
@ Aryx: čak bih otišao da bude psy/trance/full on.. floor, techno i house me živciraju tako da teško
zato je 17.5. psy/full on open air na negdje kod velike gorice.
- Knatchbull