Koji bi bio dobar poklon za curu?
- Donnie Darko
-
GreenHornet
-
John_Ryder
- Charlie surfs again
Ma ne daj joj nishta. ja mojoj dugo nisam nishta kupovo, iz fazona kao jbesh te malogradjanske fore (a i neam para da troshim na te gluposti realno ) i tad mi je bila privrzena samo tako, chim sam malo smeksho i pocho da se trudim OVER i GEJM OVER. Jbga al take su te klinke. 
"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com
- elrania
pa ja mislim da je bas lijepo darivati se, ali ne sad kupovati neke ekstra stvari, nego sitnice, ko cisti znak paznje
i to vrijedi i za cure isto, jer je licimjerno ocekivati od decka da neograniceno trosi na nju; ko npr i cascenja na kavi i sl
ja do sada nisam nikad dobila nista, osim ako nije bio bozic ili rodendan, a za jednu godisnjicu dobih ruzu i na svoje zaprepastenje elegantno dizajnirani termometar kojeg jos nisam prokuzila i nemam pojma kako radi
al sto je je, uzasavam se biranja poklona
i to vrijedi i za cure isto, jer je licimjerno ocekivati od decka da neograniceno trosi na nju; ko npr i cascenja na kavi i sl
ja do sada nisam nikad dobila nista, osim ako nije bio bozic ili rodendan, a za jednu godisnjicu dobih ruzu i na svoje zaprepastenje elegantno dizajnirani termometar kojeg jos nisam prokuzila i nemam pojma kako radi
al sto je je, uzasavam se biranja poklona
- Freddy
ne...nemoj svoju sliku...vjeruj mi...najbolje ti kupit nešto smiješno,ali da je lijepo,,što če jos se svidjet
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- metallicat
lo, što se moje ime spominje uzalud?
teško je da ti mi odg na to pitanje. ti ju najbolje znaš. npr ja ne bi htjela ko poklon gaćice, rađe sladoled il čokoladu
slika nije loša ideja, al naravno di ste oboje
i ono što si napisao za cvijeće je predivno

teško je da ti mi odg na to pitanje. ti ju najbolje znaš. npr ja ne bi htjela ko poklon gaćice, rađe sladoled il čokoladu
Knatchbull wrote:cvijet je idealan kao dar bez prigode ili kao prilog uz nešto veće.Gosp. wrote:Neki cvijet?
još uvijek ne znamo prigodu pa bi možda i ovo pasalo

- Boby
Ja volim terorizirati ljude s glazbom pa bih joj na tvojem mjestu spržio CD s odogovarajućim pjesmama po mojem izboru koje mi se sviđaju a mogle bi se i njoj. Neku emocionalnu (ali ne i ljigavu) glazbu. Još ak imaš dobar rukopis pa joj sam napišeš popis imena izvođača i pjesmi na prednjoj strani kutije
- Scarface
Ne voli glazbu? Baš nikakvu?
Inače, šta se tiče tih poklona, nikad nikome ništa ne poklanjan, jebiga, zovite me škrtin, al radije ću sebi uzet strip.
Šala, naravno, radije ću uzet dva stripa. 
Inače, šta se tiče tih poklona, nikad nikome ništa ne poklanjan, jebiga, zovite me škrtin, al radije ću sebi uzet strip.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
John_Ryder
- elrania