metallicat mi rekla,samo njoj bio bed napisat....a znaš kakve su žene...Knatchbull wrote:ti to iz iskustva?GreenHornet wrote:unajmi joj obdarenog crnca da pravi striptiz...![]()
Koji bi bio dobar poklon za curu?
-
GreenHornet
- Knatchbull
dobraGreenHornet wrote:metallicat mi rekla,samo njoj bio bed napisat....a znaš kakve su žene...Knatchbull wrote:ti to iz iskustva?GreenHornet wrote:unajmi joj obdarenog crnca da pravi striptiz...![]()

[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
GreenHornet
- Freddy
također...ja sam prije kupovo curama...a sad ma ko ih jebe...izađem na cugu,platim ,njezin stan i adiosA$H wrote:cim sam vidio naslov, znao sam tko je otvorio topic...![]()
![]()
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Donnie Darko
- elrania
- Dragonrage
- john_constantine
he,he, dobar odgovor, dragonrage. Za njezin 20 - ti rođendan, ali s obzirom da je riječ o osobi s intelektualnim poteškoćama, gaćice će malo ipak čekati. Cvijeće sam već poklonio, 5 ruža i jednu plastičnu (rekao sam joj tada da će moja ljubav prema njoj trajati dok ruže ne uvenu).
Hm, a moja fotografija na okviru? Ili jet to nekako umišljeno ili narcisoidno.
Ma trebao bi nešto uz jedan poklon nešto lijepoga. Plišane lutke ne želi, već sam joj ih dosta poklonio.
Hm, a moja fotografija na okviru? Ili jet to nekako umišljeno ili narcisoidno.
Ma trebao bi nešto uz jedan poklon nešto lijepoga. Plišane lutke ne želi, već sam joj ih dosta poklonio.
Michel puši karu.
- Dragonrage
- Ed Gein
- john_constantine
hm, da, to bi bilo ljepše, samo treba napraviti tu sliku, ali konačno imam fotoaparat, pa će tu sliku dobiti malo kasnije kada ju sredim.Dragonrage wrote:Probaj nešto osobno poklonit...šta tebi također puno znači. Iako to sam slikom nije loša stvar...ali ne samo sliku sebe...već vas zajedno. Napravi recimo okvir u obliku srca, ubaci unutra zajedničku sliku i bit će ok...
Michel puši karu.