hm, onaj debeli lik u školi u podrumu, što ima nekakve boje. A dajem mu slabi damage...metallicat wrote:kod adela?john_constantine wrote:i meni, zapeo sam još uvijek kod onog bossa, a ionako je drugi cd u kurcu, a vjerojatno i treći...meni je naj priča VIII ^^Cannibalist wrote:Ma meni se FF pokvario otkad je SquareSoft postao SquareEnix, to jest od FFX-2,...dalje vise
nema onog ugođaja koji je znao bit, i soundtrackovi su sada loši, ma sve....nije to to.
A naj FF djelovi su mi VII,VIII,IX,X.....a ovi novi su bezveze.
btw : svi kazu da FFVII ima najbolju pricu
i jel iko gledo Advent Children? meni je prejeben!!
naravno da se gledao i FF-SW i FF-AC![]()
Igre, konzole i slično
- john_constantine
Michel puši karu.
- metallicat
aha, to je Norg, kod njega je predivan Leviathanjohn_constantine wrote:hm, onaj debeli lik u školi u podrumu, što ima nekakve boje. A dajem mu slabi damage...metallicat wrote:kod adela?john_constantine wrote:i meni, zapeo sam još uvijek kod onog bossa, a ionako je drugi cd u kurcu, a vjerojatno i treći...meni je naj priča VIII ^^Cannibalist wrote:Ma meni se FF pokvario otkad je SquareSoft postao SquareEnix, to jest od FFX-2,...dalje vise
nema onog ugođaja koji je znao bit, i soundtrackovi su sada loši, ma sve....nije to to.
A naj FF djelovi su mi VII,VIII,IX,X.....a ovi novi su bezveze.
btw : svi kazu da FFVII ima najbolju pricu
i jel iko gledo Advent Children? meni je prejeben!!
naravno da se gledao i FF-SW i FF-AC![]()

kad njega ubijaš, baci na ekipu reflect jer stalno baca magiju. slab je mislim na vjetar pa onda možeš pandemonu na njega. stavi mu bio, djeluje

Last edited by metallicat on 06 Apr 2008, 18:57, edited 1 time in total.

-
- john_constantine
normalno, treba preći cijeli final fantasy 7 da bi shvatio radnju.Unreal wrote:gledao sam i bolji mi je od igrice.barem je ovdje akcija zabavnija i vizualno je film odličan,ali ipak radnja filma nisam najbolje skužioCannibalist wrote:i jel iko gledo Advent Children? meni je prejeben!!
Michel puši karu.
- john_constantine
- Knatchbull
jel to u 3D?john_constantine wrote:Ah, probao mortal kombat armagedon i nekako mi je ostao gorak okus u ustima. Ne znam, nekako mi se baš i ne dopada. Grafika je dobra, akcija i krvi ima, ima i conquest i sve to... ali fatality su preloši...
počeo prije par dana Syberiu. dobra avantura, ali su zagonetke prejednostavne i svode se samo na pronalasku predmeta bez puno kombiniranja. akcije uopće nema, bara zasad...
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- john_constantine
da.Knatchbull wrote:jel to u 3D?john_constantine wrote:Ah, probao mortal kombat armagedon i nekako mi je ostao gorak okus u ustima. Ne znam, nekako mi se baš i ne dopada. Grafika je dobra, akcija i krvi ima, ima i conquest i sve to... ali fatality su preloši...
počeo prije par dana Syberiu. dobra avantura, ali su zagonetke prejednostavne i svode se samo na pronalasku predmeta bez puno kombiniranja. akcije uopće nema, bara zasad...
Michel puši karu.
- metallicat
- metallicat
- Aryx
onda nisam igraometallicat wrote:je, al neznam koje igre postoje za koju konzolu..Aryx wrote:jel to za ps2 ?metallicat wrote:a je igrao tko Killer 7?

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- john_constantine