Metal Gear Solid (2009)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Aryx

Metal Gear Solid (2009)

Post by Aryx » 02 Apr 2008, 03:57

Hmm izgleda da ce director biti Kurt Wimmer ( Equilibrium, Ultraviolet ). Nisam bas previse zadovoljan odbarim ali ajde barem screenplay radi Hideo Kojima :prayer: .

Film definitivno nece biti dobar kolko i igra ali sigurno ce se gledati !

Jos da David Hayter glumi Snake-a :lol:, ipak se fizicki izgled moze lakse promijeniti nego glas, a Snake nije Snake bez svog vec poznatog voica koji mu daje Hayter. :lol:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Hec

Post by Hec » 02 Apr 2008, 11:10

a vec je sve gotovo...u pm! :evil:
...kad izadje film sve ce i sjebat, a jos 4 dio MGS-a nije izaso.
Prije se stalno govorilo da ak izadje film, igra ce otic u kurac.
Makar je 4 zadnji dio, al jooooooj!!....nemogu to podnjet.
A bas me zanima kak ce bit prica, jer ak je pocetak, onda
bi trebalo bit iz Snake Eatera, a mozda i ukratko to bude
pa nastavi sa MGS1 :D
"Six strings to cover fear..."

Freddy

Post by Freddy » 02 Apr 2008, 12:25

najbolja igrica...čak bi reko...snake eater...ali film ni približno ne može biti dobar
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Unreal

Post by Unreal » 02 Apr 2008, 15:06

Po meni MGS baš i nije serijal za live action film,prije za anim ili cgi. Igra je makar odlična i ima zanimljivu radnju ipak onako djelom trash(kao i večina drugih igra)zbog sf ludih likova poput ninđe,onoga sa telepatskim močima i itd,što je za igru bilo po meni ok i nekak sjedne kao dobra zabava ako je anim,ali za pravi film bi mi te stavri malo ispale blesave i teško bi cjelu radnju ozbiljno shvati.

Aryx

Post by Aryx » 02 Apr 2008, 17:27

Unreal wrote:Po meni MGS baš i nije serijal za live action film,prije za anim ili cgi. Igra je makar odlična i ima zanimljivu radnju ipak onako djelom trash(kao i večina drugih igra)zbog sf ludih likova poput ninđe,onoga sa telepatskim močima i itd,što je za igru bilo po meni ok i nekak sjedne kao dobra zabava ako je anim,ali za pravi film bi mi te stavri malo ispale blesave i teško bi cjelu radnju ozbiljno shvati.
mgs serijal ima jednu od najboljih prica ikada . a i likovi su zakon , ne kuzim kako ti je to lose ali nvm ...

Unreal

Post by Unreal » 02 Apr 2008, 20:15

Aryx wrote:
Unreal wrote:Po meni MGS baš i nije serijal za live action film,prije za anim ili cgi. Igra je makar odlična i ima zanimljivu radnju ipak onako djelom trash(kao i večina drugih igra)zbog sf ludih likova poput ninđe,onoga sa telepatskim močima i itd,što je za igru bilo po meni ok i nekak sjedne kao dobra zabava ako je anim,ali za pravi film bi mi te stavri malo ispale blesave i teško bi cjelu radnju ozbiljno shvati.
mgs serijal ima jednu od najboljih prica ikada . a i likovi su zakon , ne kuzim kako ti je to lose ali nvm ...
Priča nije loša,ali mi nije fantastična.Recimo ima baš nekih djelova u priči koje nisam uopče skužio i ponekad zna biti zamorna sa pričama o politici i nuklearkama(ma nešto tako su ponekad brbljali),meni se jedino u radnji jako svidjeli likovi i ima par dobrih twistova.Evo baš još jedan problem je da nemreš tu priču pretvoriti samo tako u film,radnja je nakrcana sa likovima i događanjima pa ne stane ti to sve dobro čak u dva sata,još su likovi makar maštoviti i dobri u igrama previše bi ispali blesavo sa tim sposobnostima za film(isti slučaj kao i Resident Evil filmovi). Po meni bi bilo pametnije da ne ekraniziraju odmah prvu igru,nego da one prošle igre iz serijala da bi mogao barem doznat malo bolje nešto o Snakevoj prošlosti i Big bosu.

Hec

Post by Hec » 02 Apr 2008, 22:56

ma prica mi je najbolja ikada u igrama.ali Unreal ima pravo o tome da nece to sve stati u film.
I prica je fakat komplicirana i opsirna,...to volim :D , svaki lik ima svoju pricu i jos daljnje detalje,
ali ukratko ko nezna:
poredano po pricama:

1.uvod : MGS3 Snake Eater - kako je sve pocelo pa nadalje
2. MGS1 - od ovog dijela igrate sa kloniranim snakeom
3. MGS2 Sons Of Liberty
4. MGS4

ma necu u detalje, samo vecina ljudi je zbunilo ta radnja, koji je dio koji i to.... :D

MGS1 sam preso oko 20 puta
MGS2 sam preso oko 30-etak puta
MGS3 sam presko oko 24, mislim da je tolko :D
MGS4 uuuuuuuuuuu jedva cekam :lol: :lol:
"Six strings to cover fear..."

Aryx

Post by Aryx » 02 Apr 2008, 22:58

Cannibalist wrote:ma prica mi je najbolja ikada u igrama.ali Unreal ima pravo o tome da nece to sve stati u film.
I prica je fakat komplicirana i opsirna,...to volim :D , svaki lik ima svoju pricu i jos daljnje detalje,
ali ukratko ko nezna:
poredano po pricama:

3. MGS2 Sons Of Liberty
4. MGS4

ma necu u detalje, samo vecina ljudi je zbunilo ta radnja, koji je dio koji i to.... :D

:supz: :prayer: :prayer:

Boby

Post by Boby » 03 Apr 2008, 00:10

Igrao sam jedinicu na PSX-u i dvojku na PS2. Nije loša, jedna od rijetkih igara na Playstationu koja mi se je svidjela. Priča svakako nije za film ak ne misle napraviti čušpajz ili ju izmjeniti

Unreal

Post by Unreal » 03 Apr 2008, 13:31

Cannibalist wrote:ma prica mi je najbolja ikada u igrama.ali Unreal ima pravo o tome da nece to sve stati u film.
ali ukratko ko nezna:
poredano po pricama:

3. MGS2 Sons Of Liberty
4. MGS4

a prve dvije igre Metal Gear i Metal Gear 2: Solid Snake :lol: ,ako niste znali igre su napravljene krajem 80tih za neku konzolu MSX2 i radnja se događa prije prvog MGS. Btw ja sam prvi MGS prošao 3 puta na Pc,dvojku trenutno pokušavam nabavit, trojku sam igrao kod prijatelja,a četvorku nažalost ću propustit kao i trojku zbog nedostatka fucking Playstation konzole.Kako god vjerojatno jedan od boljih serijala među igrama,ali po meni su ipak GTA,Castlevania,Zelda i Prince of persia malo bolji serijali. :oops: Jedino mora da sam jedina osoba koja smatra Final fantasy malo precjenjenim serijalom.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 03 Apr 2008, 13:40

Ja cu na PC-u odigrati uskoro jedinicu...Ali misljena sam da je MGS jedna od najboljih igara ikada i serijala pogotovo
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Boby

Post by Boby » 03 Apr 2008, 13:44

Unreal wrote:
ali ukratko ko nezna:
poredano po pricama:

3. MGS2 Sons Of Liberty
4. MGS4

a prve dvije igre Metal Gear i Metal Gear 2: Solid Snake :lol: ,ako niste znali igre su napravljene krajem 80tih za neku konzolu MSX2 i radnja se događa prije prvog MGS. Btw ja sam prvi MGS prošao 3 puta na Pc,dvojku trenutno pokušavam nabavit, trojku sam igrao kod prijatelja,a četvorku nažalost ću propustit kao i trojku zbog nedostatka fucking Playstation konzole.Kako god vjerojatno jedan od boljih serijala među igrama,ali po meni su ipak GTA,Castlevania,Zelda i Prince of persia malo bolji serijali. :oops: Jedino mora da sam jedina osoba koja smatra Final fantasy malo precjenjenim serijalom.
To su mi najdraži serijali i Metal Gear Solid im nije ni blizu. Ujedno mi je Castlevania: Symphony of the Night na PSX-u najbolja 2D igrica koju sam ikada igrao. I da, Final Fantasy je daleko precijenjen

dr mladjo

Post by dr mladjo » 03 Apr 2008, 14:00

Unreal wrote:Recimo ima baš nekih djelova u priči koje nisam uopče skužio i ponekad zna biti zamorna sa pričama o politici i nuklearkama(ma nešto tako su ponekad brbljali),meni se jedino u radnji jako svidjeli likovi i ima par dobrih twistova..
pa to je je i isticalo.nije se radilo o običnoj ratnoj igri..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Unreal

Post by Unreal » 03 Apr 2008, 14:19

dr mladjo wrote:
Unreal wrote:Recimo ima baš nekih djelova u priči koje nisam uopče skužio i ponekad zna biti zamorna sa pričama o politici i nuklearkama(ma nešto tako su ponekad brbljali),meni se jedino u radnji jako svidjeli likovi i ima par dobrih twistova..
pa to je je i isticalo.nije se radilo o običnoj ratnoj igri..
ne razumjem baš ovo? Po čemu se igra osim pretjerano dubokle priče i uvođenja stelt elemnta(u ono vrjeme) razlikovala od ostalih akciskih igra

bakero

Post by bakero » 03 Apr 2008, 14:59

nek film bude približno dobar ko igra i ja zadovoljan!

Post Reply