Ćevapi
- Wendigo
ja sam strašno izbirljiv kod mesa. perad ne volim (osim patke u kineskom
) zbog mirisa a, isto tako sam osjetljiv na kosti i žile kod svih vrsta mesa, a ne daj bože u mljevenom od kada sam u vojsci u nekakvoj "čufti" našao kost.. u stvari, skužio sam da više voli mesne prerađevine nego konkretno meso. i čevapi su mi malo odbojni u zadnje vrijeme jer uvijek nađem nekakvu hrskavicu.

- A$H
picajzloWendigo wrote:ja sam strašno izbirljiv kod mesa. perad ne volim (osim patke u kineskom) zbog mirisa a, isto tako sam osjetljiv na kosti i žile kod svih vrsta mesa, a ne daj bože u mljevenom od kada sam u vojsci u nekakvoj "čufti" našao kost.. u stvari, skužio sam da više voli mesne prerađevine nego konkretno meso. i čevapi su mi malo odbojni u zadnje vrijeme jer uvijek nađem nekakvu hrskavicu.
![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Wendigo
znam.A$H wrote:picajzloWendigo wrote:ja sam strašno izbirljiv kod mesa. perad ne volim (osim patke u kineskom) zbog mirisa a, isto tako sam osjetljiv na kosti i žile kod svih vrsta mesa, a ne daj bože u mljevenom od kada sam u vojsci u nekakvoj "čufti" našao kost.. u stvari, skužio sam da više voli mesne prerađevine nego konkretno meso. i čevapi su mi malo odbojni u zadnje vrijeme jer uvijek nađem nekakvu hrskavicu.
![]()
![]()
-
Hec
- Wendigo
vjerojatno prastaro meso..Cannibalist wrote:ja sam jednom sa frendovima u nekoj mutavoj ćevabdžincidobije neke zelenkaste cevape.
nejde mi u glavau od ceg su tak zeleni, pojo sam jedan komad i samo sto nisam povratio, dao sam
18kn i oso, a frend je jedanput naso nokat.
di si to jeo tak da slučajno ne naletim?
- Donnie Darko
Wendigo wrote:ja sam strašno izbirljiv kod mesa. perad ne volim (osim patke u kineskom) zbog mirisa a, isto tako sam osjetljiv na kosti i žile kod svih vrsta mesa, a ne daj bože u mljevenom od kada sam u vojsci u nekakvoj "čufti" našao kost.. u stvari, skužio sam da više voli mesne prerađevine nego konkretno meso. i čevapi su mi malo odbojni u zadnje vrijeme jer uvijek nađem nekakvu hrskavicu.
![]()
daj nemoj srat da jedes u dragon of maksimiru....
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”
-
Hec
kod mene u kvartu, nebrini se, nedavno se zatvorila pecenjaraWendigo wrote:vjerojatno prastaro meso..Cannibalist wrote:ja sam jednom sa frendovima u nekoj mutavoj ćevabdžincidobije neke zelenkaste cevape.
nejde mi u glavau od ceg su tak zeleni, pojo sam jedan komad i samo sto nisam povratio, dao sam
18kn i oso, a frend je jedanput naso nokat.![]()
di si to jeo tak da slučajno ne naletim?
"Six strings to cover fear..."
- Wendigo
da, sada to više ne drže kinezi koji usput nisu bili baš najurednijihorrorfan wrote:Wendigo wrote:ja sam strašno izbirljiv kod mesa. perad ne volim (osim patke u kineskom) zbog mirisa a, isto tako sam osjetljiv na kosti i žile kod svih vrsta mesa, a ne daj bože u mljevenom od kada sam u vojsci u nekakvoj "čufti" našao kost.. u stvari, skužio sam da više voli mesne prerađevine nego konkretno meso. i čevapi su mi malo odbojni u zadnje vrijeme jer uvijek nađem nekakvu hrskavicu.
![]()
daj nemoj srat da jedes u dragon of maksimiru....strava
- elrania
ovo me sjetilo reportaze u dnevniku kad su nedavno nasli 1cm debeo coflek crnih ostrih dlaka u nekom mesu posluzenom u restoranuCannibalist wrote:ja sam jednom sa frendovima u nekoj mutavoj ćevabdžincidobije neke zelenkaste cevape.
18kn i oso, a frend je jedanput naso nokat.
odvratno...
zato je najbolje jesti doma kad se ima nekoga ko zna dobro kuhati
-
Hec
fuuuuuuuuuuj!!elrania wrote:ovo me sjetilo reportaze u dnevniku kad su nedavno nasli 1cm debeo coflek crnih ostrih dlaka u nekom mesu posluzenom u restoranuCannibalist wrote:ja sam jednom sa frendovima u nekoj mutavoj ćevabdžincidobije neke zelenkaste cevape.
odvratno...
zato je najbolje jesti doma kad se ima nekoga ko zna dobro kuhati
--
moja stara je prije bila kuharica, a sad prejebeno kuha! dodite kod mene jedanput na rostilj!
e da, ste znali da lepinje umacu u goveđu juhu pa ih onda tek pecu, zato je tak ukusna
"Six strings to cover fear..."
- Wendigo
ma to i luk je najbolje u ćevapima.. jebeš meso koje je tko zna od koga/čega i može se svaki vrag kamuflirat tranu..Cannibalist wrote:fuuuuuuuuuuj!!elrania wrote:ovo me sjetilo reportaze u dnevniku kad su nedavno nasli 1cm debeo coflek crnih ostrih dlaka u nekom mesu posluzenom u restoranuCannibalist wrote:ja sam jednom sa frendovima u nekoj mutavoj ćevabdžincidobije neke zelenkaste cevape.
odvratno...
zato je najbolje jesti doma kad se ima nekoga ko zna dobro kuhati![]()
--
moja stara je prije bila kuharica, a sad prejebeno kuha! dodite kod mene jedanput na rostilj!![]()
e da, ste znali da lepinje umacu u goveđu juhu pa ih onda tek pecu, zato je tak ukusna
@elrania: odvratno..
- Knatchbull
- Dragonrage