Undying vs. (insert name here)
- Knatchbull
- undying
metallicat wrote:ovo su dječje gluposti. topic treba lockat a ovog banat ili neš tako.
vjestice primjetio sam da se osjecas zakinutom otkada sam ja na forumu. svi mene citaju, a tebi niti jedan pastuv ne pridaje vishe znacaj, sto je i normalno. zasto i bi, kad si dosadna.. trebao je samo neko zanimljiv da pokrene ovaj dosadni forum.. zato i nije steta sto si ljubomorna. zivio ja! zivila horror hr tamnica!!
-
filmofil
undying wrote:metallicat wrote:ovo su dječje gluposti. topic treba lockat a ovog banat ili neš tako.
vjestice primjetio sam da se osjecas zakinutom otkada sam ja na forumu. svi mene citaju, a tebi niti jedan pastuv ne pridaje vishe znacaj, sto je i normalno. zasto i bi, kad si dosadna.. trebao je samo neko zanimljiv da pokrene ovaj dosadni forum.. zato i nije steta sto si ljubomorna. zivio ja! zivila horror hr tamnica!!
This is the Zodiac speaking.
- undying
posteno.filmophil wrote:undying wrote:metallicat wrote:ovo su dječje gluposti. topic treba lockat a ovog banat ili neš tako.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
care
- Knatchbull
nažalost po tebe, u pravu je a ti nisi dovoljno pametan da to shvatiš. ovaj jadan pokušaj diskreditiranja je samo to - jadan. drugi put barem pokušaj ispast smješanundying wrote:metallicat wrote:ovo su dječje gluposti. topic treba lockat a ovog banat ili neš tako.
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- metallicat
undying wrote:metallicat wrote:ovo su dječje gluposti. topic treba lockat a ovog banat ili neš tako.

- undying
jigsaw wrote:Ne ulizuje se već mu to i je cura.undying wrote:Knatchbull
i ? sta ces sad kad je ona napisala predobro i kad se nasmijala, aa? sta ces sad ? mishu jedan mali, ulizujes se tu curama na najmizerniji nacin fuuuj !!!
- Scarface
Undying, bolje ti je viruj mi otić, ode ionako ništa nikom neš dokazat niti ga privolit, svi ti se samo smiju i sprdaju se s tobon, e sad, jedino ako si neki mazohist pa te ovo uzbuđuje.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
John_Ryder
stručnjak za vezeundying wrote:jigsaw wrote:Ne ulizuje se već mu to i je cura.undying wrote:Knatchbull
i ? sta ces sad kad je ona napisala predobro i kad se nasmijala, aa? sta ces sad ? mishu jedan mali, ulizujes se tu curama na najmizerniji nacin fuuuj !!!u tom gore, vidi se ko je glavni u vezi.. ona okom, a on skokom. jedan od primjera da nema samopouzdanja, mozda je cak i gubi...
- undying
zasto da odem ako mi se smijete i ako se sprdate sa mnom ?? odgovoris mi na ovo logicno dobijes od mene 20 stidnih dlacica.Ghostface wrote:Undying, bolje ti je viruj mi otić, ode ionako ništa nikom neš dokazat niti ga privolit, svi ti se samo smiju i sprdaju se s tobon, e sad, jedino ako si neki mazohist pa te ovo uzbuđuje.
-
John_Ryder
eo mogu ja odgovorit,ali za 25 dlačicaundying wrote:zasto da odem ako mi se smijete i ako se sprdate sa mnom ?? odgovoris mi na ovo logicno dobijes od mene 20 stidnih dlacica.Ghostface wrote:Undying, bolje ti je viruj mi otić, ode ionako ništa nikom neš dokazat niti ga privolit, svi ti se samo smiju i sprdaju se s tobon, e sad, jedino ako si neki mazohist pa te ovo uzbuđuje.
- Knatchbull
undying wrote:jigsaw wrote:Ne ulizuje se već mu to i je cura.undying wrote:Knatchbull
i ? sta ces sad kad je ona napisala predobro i kad se nasmijala, aa? sta ces sad ? mishu jedan mali, ulizujes se tu curama na najmizerniji nacin fuuuj !!!u tom gore, vidi se ko je glavni u vezi.. ona okom, a on skokom. jedan od primjera da nema samopouzdanja, mozda je cak i gubi...
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]