The Mist (2007)

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 16 Mar 2008, 21:49

Baš nisam očekivao da će ovo doći kod nas u kina. Počelo je neš horror dolaziti u zadnje vrijeme ;)

Vorador

Post by Vorador » 17 Mar 2008, 11:24

Gledao jučer. I nije nešto. Čak štoviše, mogu reći da mi je bio loš. Nije baš zadnji šrot ali prilično je bezveze. Atmosfera nije nešto, monsteri nisu nešto ( CGI ), glumci nisu nešto (par puta se slatko nasmija na glumačku interpretaciju glavnog lika); uglavnom ..... :lol:
Srcedrapajuća muzika ne paše previše itd...

undying

Post by undying » 19 Mar 2008, 09:05

gledao sinoc - nista posebno, kad bi ga ocjenjivao od 1 do 5 dao bi mu -3
jedino sto mu priznajem da mi nije bilo bas dosadno gledajuci ga, zna FD kako gledaoca zadrzati za foteljom. ali ima izbijajucih momenata kao sto je ona riba sto stalno prica, totalna glupost, ili je ona jako lose odglumila ili je ta uloga katastrofa. glavni glumac isto mi nije legao, a kraj ne bi znao ocijeniti, nit smrdi nit mirisi ali definitivno poseban.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 19 Mar 2008, 10:42

Ja gledah jučer isto...fenomenalan film, snažan...više detalja nešto kasnije...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 19 Mar 2008, 15:05

The Mist 4,5/5 - izvrstan filma...Frank Darabont ni ovoga puta nije fulao sa ekranizacijom Kingovog romana. Doduše film nije baš u rangu remek-djela poput "The Shawshank Redemption" i "The Green Mile", ali nije ni tako daleko. Uglavnom, režija izvrsna, glumci također, priča intrigantna...doduše djeluje već viđeno i ima nekih manjih rupa, ali također i nekih iznenađujućih elemenata....npr. sam kraj filma koji će vjerojatno šokirati mnoge. Atmosfera je odlična, napeta, CGI sasvim solidan, dizajn zvijeri iz magle odličan...no ono što posebice dolazi do izražaja u ovom filmu je izvrsna karakterizacija likova, izvrstan prikaz toga kako se ljudi ponašaju u kriznim situacijama i da su ljudi u biti kao što kaže i jedna od likova "najobičniji divljaci".
Ovaj film zapravo pokazuje baš kao i "Host" te "Coverfiled" da se ne trebamo toliko bojati čudovišta izvana (iz magle) koliko se trebamo bojati "čudovišta" među nama, i tu je pravi horror u cijeloj situaciji. Prikaz toga na šta su ljudi spremni kada se boje i kada su uplašeni je zastrašujuć. Čitao sam neke komentare kako je lik Bogobojazne Mrs. Carmody u izvrsnoj izvedbi Marcia Gay Harden iznimno iritantan sa svojim konstantnim pozivanjem na Bibliju i Sudnji dan te samim time loše napisan ili loše odglumljen. Istina da je lik iritantan i s užitkom sam dočekao njezinu smrt, no taj lik takav i treba biti i nipošto nije loše napisan nit je loše odglumljen, već je točno onakav kakav treba biti jer religija i vjera igraju veliku ulogu u ovom filmu i imaju veliko značenje, baš kao i taj lik. Upravo taj lik najviše i podiže tenzije, stvara paranoju i dokazuje da se ljudi trebamo bojati više nego nečeg nepoznatog. Također ništa lošiji nije ni Thomas Jane u ulozi gl. junaka. Bilo je nekih prigovora i na njegov račun, da mu je izvedba mjestimično smiješna, da je lik koji glumi kukavica i sl. No Jane je zapravo odlično odglumio oca koji samo želi izbaviti svoje dijete iz cijele te grozne situacije. Ne junači se, ali definitivno nije ni kukavica i u biti svi njegovi postupci su iznimno realni...pa čak i taj čin na kraju filma...iako ne možete si ne postaviti pitanje, "a gdi mu se toliko žurilo"? No opet, s obzirom na religijski aspekt filma koji je sveprisutan cijelo vrijeme, možda bi se taj kraj mogao protumačiti kao svojevrsna Božja kazna...
Muzika je također izvrsna i podiže cijelu atmosferu za duplo, daje cijeloj situaciji u kojoj se likovi nalaze još veći osjećaj beznađa.
Sve u svemu izvrstan film koji će kako mi se čini svakim gledanjem biti sve bolji i bolji...

undying

Post by undying » 19 Mar 2008, 18:39

Dragonrage

evo kad vec toliko zelis da ti odgovorim:

ako sam shvatio od orson w. gradjanin kejn i od polanskog odvratnost koji se jos kako bave ljudskom psihom na jedan snazan nacin.. a da ne shvatim jedan laganica film poput the mista.. znas, to ide malo tesko. to sto ti pricas da the mist ima snagu ok, ali meni je to smijesno, meni to nije snaga, meni je to laganica :lol:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 20 Mar 2008, 10:52

undying wrote:Dragonrage

ako sam shvatio od orson w. gradjanin kejn i od polanskog odvratnost koji se jos kako bave ljudskom psihom na jedan snazan nacin.. a da ne shvatim jedan laganica film poput the mista.. znas, to ide malo tesko. to sto ti pricas da the mist ima snagu ok, ali meni je to smijesno, meni to nije snaga, meni je to laganica :lol:
O comoon...nemoj mi uspoređivati jednog Građanina Kanea i The Misti...nisu uopće iste kategorije, to se tak ne radi....ali kao baš hoćeš znati i jedna i drugi film se na snažan i dubok način bavio ljudskom psihom...s tim da to u Kaneu čak i nije toliko izraženo...tamo samo pratimo život jednog medijskoga magnata i sve što je doživio u životu, ali karakterizacija tog filma nije ni upola snažna ko u Mistu, nema tamo nekih psihičkih izazova ko ovdje. Sizuacija u kojoj se nalaze likovi Mista je potpuno drugačija od situacije u Kaneu i ovdje je taj psihološki aspekt obrađen na drugačiji način ali je itekako snažan...Očito je da si ti Mist gledao dosta površno i zato nisi vidio sve te sakrivene poruke od ljudskom društvu kojima se film zapravo bavi. Ti si zapravo samo vidio jedan običnan horror sa pregršt čudovišta...ali si skroz fulao, bilo to tebi smiješno ili ne...ali fulao si.
Pogledaj film još jednom...ali malo pozornije.

undying

Post by undying » 20 Mar 2008, 11:46

Dragonrage wrote:
undying wrote:Dragonrage

O comoon...nemoj mi uspoređivati jednog Građanina Kanea i The Misti...nisu uopće iste kategorije, to se tak ne radi....ali kao baš hoćeš znati i jedna i drugi film se na snažan i dubok način bavio ljudskom psihom...s tim da to u Kaneu čak i nije toliko izraženo...tamo samo pratimo život jednog medijskoga magnata i sve što je doživio u životu, ali karakterizacija tog filma nije ni upola snažna ko u Mistu, nema tamo nekih psihičkih izazova ko ovdje. Sizuacija u kojoj se nalaze likovi Mista je potpuno drugačija od situacije u Kaneu i ovdje je taj psihološki aspekt obrađen na drugačiji način ali je itekako snažan...Očito je da si ti Mist gledao dosta površno i zato nisi vidio sve te sakrivene poruke od ljudskom društvu kojima se film zapravo bavi. Ti si zapravo samo vidio jedan običnan horror sa pregršt čudovišta...ali si skroz fulao, bilo to tebi smiješno ili ne...ali fulao si.
Pogledaj film još jednom...ali malo pozornije.
kako nemoj uporedjivati ? nisu ista kategorija, ali kako ti kazes (ne ja, meni je to ipak plitko) the mist otkriva mracne tajne ljudi, pa eto, i orson wels se bavi covjekovim zivotom..
kazes da je the mist snazniji film od kejna sto je stvarno pishancija ziva... slusaj : kejn traje oko 3 sata, a the mist traje oko 2 sata, wels se bavi jednim covjekom, a frank se bavi generazlizacijom preko vishe od 100 ljudi (jel iH toliko bilo u onoj trgovini :lol: ) tome dodaj i cudovista, pa nisu oni u filmu onako djaba :lol: mislim da je samo to dovoljno da IZVUCEM ZAKLJUCAK KOJI JE FILM SNAZNIJI
JA NE MISLIM DA SE FRANK D. USREDOTOCIO TOLIKO NA PRIKAZ LJUDSKE PSIHE KAKO TI KAZES, JA MISLIM DA JE ON HTIO NAPRAVITI SAMO ZABAVAN FILM POPUT ZELENE MILJE (NARAVNO, ZELENA MILJA JE DRUGACIJI FILM, ALI ZABAVAN, BAREM MENI) TE PRICE O SNAZNOM FILMU THE MIST SU ZA MENE PLITKE.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 20 Mar 2008, 12:01

undying wrote:
kako nemoj uporedjivati ? nisu ista kategorija, ali kako ti kazes (ne ja, meni je to ipak plitko) the mist otkriva mracne tajne ljudi, pa eto, i orson wels se bavi covjekovim zivotom..
kazes da je the mist snazniji film od kejna sto je stvarno pishancija ziva... slusaj : kejn traje oko 3 sata, a the mist traje oko 2 sata, wels se bavi jednim covjekom, a frank se bavi generazlizacijom preko vishe od 100 ljudi (jel iH toliko bilo u onoj trgovini :lol: ) tome dodaj i cudovista, pa nisu oni u filmu onako djaba :lol: mislim da je samo to dovoljno da IZVUCEM ZAKLJUCAK KOJI JE FILM SNAZNIJI
Pa to je kao da uspređuješ kruške i jabuke, kao da uspređuješ Daniel Day Lewisa i Stevena Seagala...nema veze se vezom. Da si mi usporedio recimo Exorcista i Mist, onda ajde...rasprava bi imala smisla, ali ovako...nema. Također trajanje filma nema veze sa kvaitetom i prikazom psihom... i baš kao kažeš...Kane se bavi samo jednim čovjekom i čitavim njegovim životom te ima tri sata da to pokaže, štio je čak i previše a Mist se bavi sa njih 30-at i ima tek dva sata da vjerno prikaže njihovu psihu, njihove tajne, a to je daleko zahtijevanji zadatak, a samim time zanimljivije...snažnije. A da ne spominjem kako sam kraj filmu dajke još jednu ozbiljniju i snažniju notu...o ljudskom kukavičluku i odustajanju i tome kako situacija se doslovno u sekundi može promijeniti...

undying wrote: JA NE MISLIM DA SE FRANK D. USREDOTOCIO TOLIKO NA PRIKAZ LJUDSKE PSIHE KAKO TI KAZES, JA MISLIM DA JE ON HTIO NAPRAVITI SAMO ZABAVAN FILM POPUT ZELENE MILJE (NARAVNO, ZELENA MILJA JE DRUGACIJI FILM, ALI ZABAVAN, BAREM MENI) TE PRICE O SNAZNOM FILMU THE MIST SU ZA MENE PLITKE.
E pa stari krivo misliš...Darabont se je prvenstveno usredotočio na prikaz ljudske psihe, Mist je prvenstveno psihološka drama, psihološki horror...ništa više. Film je istovremeno zabavan, ali je i daleko više od toga, dublji...zabava je sasvim sporedna stvar namjena onim manje zahtjevnijom gledateljima koji ne vide dalje od magle i čudovišta od nje, i kojima je odnos između likova, kojima je lik bogobojazne žene dosadan i iritantna i koji žele da su umjesto nje ubacili još čudovišta.
Ostali će i jesu zamijetili tu nešto puno više...čitaj malo što, ljudi pišu o filmu...

undying

Post by undying » 20 Mar 2008, 13:50

dragonrage

ti si rekao da the mist govori na jedan snazan nacin o ljudskoj psihi, ne ja. ja mislim da neki drugi filmovi poput
gradjanin kejna, odvratnosti i jos mnogih drugih govore na jedan snazan nacin o ljudskoj psihi. eto samo zbog toga sam rekao
gradjanin kejna a odvratnost mnogi smatraju i hororom pa eto.. jesi gledao? nema veze..

ti mislis da ja krivo razmisljam, a ja mislim da ti krivo razmisljas. sve ok. meni je logicnije da se o jednom covjeku
u 3 sata trajanja filma kaze vishe, nego sto se u pola sata moze reci o 100 ljudi. to je meni nekakva logika. ali opet
ja na ta njihova raspravljanja ne gledam kao ti, niti u tome trazim nekakvu snagu, ja mislim da je to FD odradio jedAn
prosjecan komercijalan film. nikakvu veliku, snaznu pricu ja ne vidim u njemu. a ne vjerujem ni da ju je on ganjao.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 20 Mar 2008, 14:25

undying wrote:dragonrage

ti si rekao da the mist govori na jedan snazan nacin o ljudskoj psihi, ne ja. ja mislim da neki drugi filmovi poput
gradjanin kejna, odvratnosti i jos mnogih drugih govore na jedan snazan nacin o ljudskoj psihi. eto samo zbog toga sam rekao
gradjanin kejna a odvratnost mnogi smatraju i hororom pa eto.. jesi gledao? nema veze..
Pa ja to govorim cijelo vrijeme i stojim iza te tvrdnje. Gledao sam Građanina, nekoliko puta...a Odvratnost nigdje niti ne spominjem...ali Građanin priča o sasvim drugačijoj ljudskoj psihi od Mista...imaju drugačije pokretače i zbog toga se ne mogu uspoređivati. Exorist je po tom pitanju sličniji Mistu nego Kane...
undying wrote: ti mislis da ja krivo razmisljam, a ja mislim da ti krivo razmisljas. sve ok. meni je logicnije da se o jednom covjeku
u 3 sata trajanja filma kaze vishe, nego sto se u pola sata moze reci o 100 ljudi. to je meni nekakva logika. ali opet
ja na ta njihova raspravljanja ne gledam kao ti, niti u tome trazim nekakvu snagu, ja mislim da je to FD odradio jedAn
prosjecan komercijalan film. nikakvu veliku, snaznu pricu ja ne vidim u njemu. a ne vjerujem ni da ju je on ganjao.
Da...jedna film u tri sata ispriča više o jednom čovjeku, nego jedan film u dva sata o njih 30...ali prikazati psihu ovih 30 u dva sata je zahtjevnije i zanimljivije nego cijeli život samo jednog čovjeka...a Darabont je uspio u tome i zbog toga je to iznimno snažan film...čak snažniji i od Kanea...ako već idemo uspoređivati njih dva što je po meni besmisleno.
E pa griješiš time što ne tražiš nikakvu snagu i dubinu u priči već na sve gledaš površno...film je komercijalni, niti ne tvrdim drugačije iako neke činjenice ne govore u tu korist, ali to je ovdje najmanje važno jer se ti varaš se i to gadno..."ganjajo je" Darabont snažnu priču, snažni temelj radnje i stvorio ga je...on uvijek u svojim filmovima traži nešto dublje, smislenije, snažnije...u protivnom bi njegove ekranizacije Kingovih djela izgledale poput "The Running Man", "The Boogeyman", "Cat's Eye", "Maximum Overdrive" i još mnogih drugih ekranizacija...dakle isprazna zabava za široke mase. No Darabont je jedini koji je sa sve tri dosadašnje ekranizacije Kinogvih dijela "The Shawshank Redemption", "The Green Mile" i sad "The Mist" uspio napraviti nešto više, snažne i izvrsne filmove koji nude daleko više od samo puke zabave i tjeraju na razmišljanje. Ne nalaze se badava i "The Shawshank Redemption" i "The Green Mile" na raznoraznim ljestvicama najboljih filmova svih vremena (pogledaj samo imdb ljestvicu top 250 filmova, oba su tamo)...i to među najvišim pozicijama...a i "The Mist" je na tom tragu :wink: Doduše nije baš u tom rangu prethodnika, lai nije ni tako daleko...

Pročitaj si malo što kritičari kažu o filmu...nisam ja jedini koji to tvrdi... :wink:

http://www.rottentomatoes.com/m/mist/

undying

Post by undying » 20 Mar 2008, 15:27

Dragonrage wrote:
undying wrote:dragonrage

Pa ja to govorim cijelo vrijeme i stojim iza te tvrdnje. Gledao sam Građanina, nekoliko puta...a Odvratnost nigdje niti ne spominjem...ali Građanin priča o sasvim drugačijoj ljudskoj psihi od Mista...imaju drugačije pokretače i zbog toga se ne mogu uspoređivati. Exorist je po tom pitanju sličniji Mistu nego Kane...
undying wrote: ti mislis da ja krivo razmisljam, a ja mislim da ti krivo razmisljas. sve ok. meni je logicnije da se o jednom covjeku
Da...jedna film u tri sata ispriča više o jednom čovjeku, nego jedan film u dva sata o njih 30...ali prikazati psihu ovih 30 u dva sata je zahtjevnije i zanimljivije nego cijeli život samo jednog čovjeka...a Darabont je uspio u tome i zbog toga je to iznimno snažan film...čak snažniji i od Kanea...ako već idemo uspoređivati njih dva što je po meni besmisleno.
E pa griješiš time što ne tražiš nikakvu snagu i dubinu u priči već na sve gledaš površno...film je komercijalni, niti ne tvrdim drugačije iako neke činjenice ne govore u tu korist, ali to je ovdje najmanje važno jer se ti varaš se i to gadno..."ganjajo je" Darabont snažnu priču, snažni temelj radnje i stvorio ga je...on uvijek u svojim filmovima traži nešto dublje, smislenije, snažnije...u protivnom bi njegove ekranizacije Kingovih djela izgledale poput "The Running Man", "The Boogeyman", "Cat's Eye", "Maximum Overdrive" i još mnogih drugih ekranizacija...dakle isprazna zabava za široke mase. No Darabont je jedini koji je sa sve tri dosadašnje ekranizacije Kinogvih dijela "The Shawshank Redemption", "The Green Mile" i sad "The Mist" uspio napraviti nešto više, snažne i izvrsne filmove koji nude daleko više od samo puke zabave i tjeraju na razmišljanje. Ne nalaze se badava i "The Shawshank Redemption" i "The Green Mile" na raznoraznim ljestvicama najboljih filmova svih vremena (pogledaj samo imdb ljestvicu top 250 filmova, oba su tamo)...i to među najvišim pozicijama...a i "The Mist" je na tom tragu :wink: Doduše nije baš u tom rangu prethodnika, lai nije ni tako daleko...

Pročitaj si malo što kritičari kažu o filmu...nisam ja jedini koji to tvrdi... :wink:

http://www.rottentomatoes.com/m/mist/
ja sam jos u svom prvom postu rekao da mene FD uvijek zadrzi za foteljom, ja cak ni sad nisam otisao nezadovoljan, ok filmic, nista posebno, minus tri. jel ti imas osjecaj da se ja opet ponavljam ? :lol: daj covjece nemoj me tjerati na to, nemam volje. ZA MENE TAJ FILM NEMA SNAGU I TACKA. meni film moze biti sjajan a ne imati jacinu, snagu, to nema veze! evo planet teror mi je sjajan film i bolji od mnogih "snaznih" filmova - mozda se tu ne razumijemo? mozda ti mislis da ja mislim da sve sto je "jako" automatski mi je i sjajno. ne mislim tako. mnogi mi snazni filmovi nisu legli..

a sad kriticari
sta si mi poslao top kritika na 57% sta je to? jel to sjajno ? pa to je blize -3 nego sto je sjajno.
tacnije to i je jebena trojka! evo sad gledam da mu je ebert dao 2 jebene zvijezdice a on sve ispod tri smatra smecem! pa? nista. jebes imdb, ocjena ce mu vremenom debelo pasti.. a i to je potvrda onom mome da je ipak FD redatelj za siroke mase, sto opet ne smatram LOSIM!

ajd i ovde kraj.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 20 Mar 2008, 16:40

undying wrote:
ja sam jos u svom prvom postu rekao da mene FD uvijek zadrzi za foteljom, ja cak ni sad nisam otisao nezadovoljan, ok filmic, nista posebno, minus tri. jel ti imas osjecaj da se ja opet ponavljam ? :lol: daj covjece nemoj me tjerati na to, nemam volje. ZA MENE TAJ FILM NEMA SNAGU I TACKA. meni film moze biti sjajan a ne imati jacinu, snagu, to nema veze! evo planet teror mi je sjajan film i bolji od mnogih "snaznih" filmova - mozda se tu ne razumijemo? mozda ti mislis da ja mislim da sve sto je "jako" automatski mi je i sjajno. ne mislim tako. mnogi mi snazni filmovi nisu legli..

a sad kriticari
sta si mi poslao top kritika na 57% sta je to? jel to sjajno ? pa to je blize -3 nego sto je sjajno.
tacnije to i je jebena trojka! evo sad gledam da mu je ebert dao 2 jebene zvijezdice a on sve ispod tri smatra smecem! pa? nista. jebes imdb, ocjena ce mu vremenom debelo pasti.. a i to je potvrda onom mome da je ipak FD redatelj za siroke mase, sto opet ne smatram LOSIM!

ajd i ovde kraj.
pa ponavljaš se ti pun kurac...LOL
Za mene ima i točka...a to, kaj ju ti ne želiš vidjeti kao što i sam kažeš je druga stvar...ja sam ti sve lijepo napisao i opisao...e sad, vidio ti to, ne vidio...stvar je u tebi, ne meni i filmu.

Nisam ti rekao da gledaš ocjene i postotke, već da pročitaš šta ljudi pišu o filmu, na šta obračaju pažnju i na šta bi ti trebao obratiti pažnju, tj., na šta si trebao obratiti pažnju...i BTW postotak je 70 a ne 57% i to je BTW odlična postotak...a kaj se tiče imdba, ocjena je za sada 7.6/10 što je jako blizu 8-ci...past će ocjena...ali ne debelo...ispod 7 neće nikako ići...
I kakve veze ima šta je on redatelj za široke mase...ipak radi filmove koji su daleko više i dublji od obične zabave i što uspijeva u tome...to je važno u cijeloj priči...samo to, ništa više...

Ne...sad je kraj

undying

Post by undying » 20 Mar 2008, 18:30

Dragonrage wrote:
undying wrote:

a sad kriticari

ajd i ovde kraj.
Za mene ima i točka...a to, kaj ju ti ne želiš vidjeti kao što i sam kažeš je druga stvar...ja sam ti sve lijepo napisao i opisao...e sad, vidio ti to, ne vidio...stvar je u tebi, ne meni i filmu.

Nisam ti rekao da gledaš ocjene i postotke, već da pročitaš šta ljudi pišu o filmu, na šta obračaju pažnju i na šta bi ti trebao obratiti pažnju, tj., na šta si trebao obratiti pažnju...i BTW postotak je 70 a ne 57% i to je BTW odlična postotak...a kaj se tiče imdba, ocjena je za sada 7.6/10 što je jako blizu 8-ci...past će ocjena...ali ne debelo...ispod 7 neće nikako ići...
I kakve veze ima šta je on redatelj za široke mase...ipak radi filmove koji su daleko više i dublji od obične zabave i što uspijeva u tome...to je važno u cijeloj priči...samo to, ništa više...

Ne...sad je kraj
koji si ti lik :rotflmao: ok, tebi je sjajan film, a meni i kriticarima koje si poslao nije. jebenih 57% top kritike :rotflmao:
+ pa nema veze sto je redatelj za siroke mase, pa jesam to i napisao :rotflmao: TI hoces da se ja stalno ponavljam A DA TI ONDA POSALJES PORUKU PA I TI SE PONAVLJAS :rotflmao: JA SAM GLAVNI OVDE NA FORUMU I IMA DA ME SLUSAS! JES CUO LIMA! :rotflmao: stas sad aa?! ajde sad na ovo posalji kako mi nisi poslao da procitam postotak nego sta oni pisu, a svi odreda ne pisu sjajno nego samo dobro. ZNACI NE SJAJNO NEGO DOBRO! bas ono sto sam ja i rekao JES CUO LIMA :rotflmao:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 21 Mar 2008, 10:39

undying wrote:
Dragonrage wrote:
undying wrote:

a sad kriticari

ajd i ovde kraj.

Ne...sad je kraj
koji si ti lik :rotflmao: ok, tebi je sjajan film, a meni i kriticarima koje si poslao nije. jebenih 57% top kritike :rotflmao:
+ pa nema veze sto je redatelj za siroke mase, pa jesam to i napisao :rotflmao: TI hoces da se ja stalno ponavljam A DA TI ONDA POSALJES PORUKU PA I TI SE PONAVLJAS :rotflmao: JA SAM GLAVNI OVDE NA FORUMU I IMA DA ME SLUSAS! JES CUO LIMA! :rotflmao: stas sad aa?! ajde sad na ovo posalji kako mi nisi poslao da procitam postotak nego sta oni pisu, a svi odreda ne pisu sjajno nego samo dobro. ZNACI NE SJAJNO NEGO DOBRO! bas ono sto sam ja i rekao JES CUO LIMA :rotflmao:
hahaha...a koji si ti kreten...čudo neviđeno... :lol: :lol: :lol:

Evo njega...u nedostatku bilo kakvih čvrstih argumenata krenuo se tu kak ti pravit važan hahaha...LIMA... :lol: :lol: ...od kud si to pokupio...iz Osnovne škole. :lol:
Gle mali...kaj ti misliš da se tu raspravljaš sa nekakvim balavcem od 15 godina...nisam ti ja neki šmrkavac za zajebanciju pred kojim ćeš se ti pravit dasa...to si govori i tak se razgovaraj doma sa mlađim burazom ak ga imaš, ili još bolje sa dječicom iz susjedstva s kojima se očito družiš :lol: :lol: . Samo njima možeš govoriti s visoka i samo pred njima možeš biti frajer LOL...meni si ti najobičniji mulac LOL
Kažeš ponavljam se...pa ponavljam se...skupa se ponavljamo i ponavljat ću se u nadi da će nešto prodrijeti u tu tvoju tvrdoglavu glavu...jer znaš kako kažu..."ponavljanje je majka znanja" hahaha...no u tvom slučaju to ne pali uopće, pa ne mogu a da se ne pitam je si li ti možda išao u neke posebne škole, pa to možda tamo niste prakticirali :lol: A i znaš koja je razlika između tvog i mog ponavljanja??...dok se ja iz posta u post nabacujem raznoraznim argumentiranim činjenicama i pokušavam ti objasniti neke stvari, ukazati na neke stvari koje ti sam ne zamjećuješ i ne želiš ih zamijetiti kao što i sam priznaješ jer si film gledao površno, samo kao vrstu zabave, ti iz posta u post samo mlatiš praznu slamu LOL :lol:
A uz to što si malo glupav si očito i slijep LOL. E sad....vidim da se tebi treba sve slikovno objasniti, da se treba nacrtati, pa ću ja to tebi sa slikicama objasniti...gledaj sad pozorno... :lol:

Daklem evo...

Image

Evo...još sam ti lijepo zaokružio crvenom bojom da ti skrene pažnju...pozorno gledaj :lol: Daklem što vidiš? Pa veliku brojku 69...e to je pravi postotak filma koji su mu dali kritičari. Gdi si ti vidio 57% to samo dobri Bog zna LOL. A ako si taj broj negdje zaista i vidio, taj postotak je sasvim nevažan u odnosu na ovaj..jer ovo je gl. postotak hehehe...
A samim time u vodu padaju i tvoje tvrdnje o tome šta pišu kritičari hehe, jer ako nisi vidio ovako veliki broj, moš si mislit kako si pročitao recenzije...samo si, tj., ako si uopće preletio preko njih i naravno kao i sve do sada ti to što kak ti vidiš/pročitaš sebi tumačiš na svoj način...izokrećeš riječi, činjenice, sve ne bi li to bilo pogodnije tvom mišljenju...ali znaš kaj mali...kod mene to ne prolazi. Imam oči, imam mozak i sam vidim i zaključujem šta je dobro, šta ne i na šta valja obratiti pažnju...
Kad ti to pođe za rukom...javi mi se haha :lol: :lol:

I´m done with you...rest in peace Image

Post Reply