shivers (1975.)
rabid (1977.)
the brood (1979.)
scanners (1981.)
videodrome (1983.)
dead zone (1984.)
the fly (1986.)
dead ringers (1989.)
naked lunch (1991.)
crash (1996.)
a history of violence (2005.)
Je, samo kako ćeš to čitati? Koliko znam, to je pisao pod utjecajem droge, pa je sigurno i tekst dosta besmislen.Zombiemachine wrote:@constantine
Nisi gledao previše njegovih filmova. Ostavi se igrica i skok do tv-a.![]()
Inače, Naked lunch je rađen po romanu Williama Burroughs-a i nije cijeli ekraniziran. Film prati radnju samo dijela knjige. A ja nikako da nabavim knjigu.
Ok,to su filmovi koje je režirao,no jesi gledao NIGHTBREED u kojem on glumi ubojicu noćomara (to je bio naš prijevod za građane midijana),inače je film radio Barker po svojoj knjizi,film imam na divx-u,ali vhs-rip.......pain_of_salvation wrote:što reći o ovom genijalcu??? moj omiljeni horror režiser.... neću ništa navest, već samo nekoliko njegovih genijalnih kako horror, tako i ostalih uradaka.... osobno, posjedujem veliku većinu njegove kolekcije koja svakim danom sve više raste
shivers (1975.)
rabid (1977.)
the brood (1979.)
scanners (1981.)
videodrome (1983.)
dead zone (1984.)
the fly (1986.)
dead ringers (1989.)
naked lunch (1991.)
crash (1996.)
Da gledao, doktorirao. Cronenberg ubojica nightbreeda a Doug Bradley njihov vođa.dragonheart wrote:Ok,to su filmovi koje je režirao,no jesi gledao NIGHTBREED u kojem on glumi ubojicu noćomara (to je bio naš prijevod za građane midijana),inače je film radio Barker po svojoj knjizi,film imam na divx-u,ali vhs-rip.......pain_of_salvation wrote:što reći o ovom genijalcu??? moj omiljeni horror režiser.... neću ništa navest, već samo nekoliko njegovih genijalnih kako horror, tako i ostalih uradaka.... osobno, posjedujem veliku većinu njegove kolekcije koja svakim danom sve više raste
shivers (1975.)
rabid (1977.)
the brood (1979.)
scanners (1981.)
videodrome (1983.)
dead zone (1984.)
the fly (1986.)
dead ringers (1989.)
naked lunch (1991.)
crash (1996.)
Ja volim posebne filmove a "Spider" je definitivno poseban!! Meni ne pada ni jedan film na um u kojem je tako bolesno prikazana dubina psihe kao u Spideru!!! Shvatam kad kazes da ti je dosadan ali to je ipak stvar ukusa... Meni je film odlican!Zombiemachine wrote:Ne znam, meni ni spider nije sjeo naročito dobro. Ima neki njegov štih al dozla boga dosadan.
Jedina svijetla točka je Ralph Fiennes.