Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Wendigo

Post by Wendigo » 15 Mar 2008, 19:46

Aryx wrote:
Wendigo wrote:
Aryx wrote: joj pa nema to veze , vazno je da je sora prejebena !!!! who gives a fuck about music
ima, nemogu gledati onu odvratnu japansku animaciju. :lol:
igrivost > grafika 8) for true gamers :D 8) 8) :lol: :lol: :twisted: :twisted:
da, samo što ja nisam gamer. :wink: znaš dobro da sam alergičan na anime. :lol:
anyway, ja sam mk fan i street fighter mi nije nešto. :wink:

maddjuro

Post by maddjuro » 15 Mar 2008, 23:34

i ja
mortal kombat mi je u svim pogledima draži od street fightera
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Mar 2008, 23:36

također... A i mortal kombat ima bar dobre filmove za razliku od street fightera...
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 15 Mar 2008, 23:47

Ma Mortal kombat ima jebenije likove,atmosferu,soundtrac,film.... ma sve od Street fightera. :lol:

elrania

Post by elrania » 16 Mar 2008, 00:12

pridruzujem se grupici MK fanova :lol:

Wendigo

Post by Wendigo » 16 Mar 2008, 01:30

Image

:supz: :D

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Mar 2008, 10:05

igram sada 24: the game - popravio sam kameru, kontrole su dosta loše. Akcija je solidna, radnja dobra, likovi slični, ali ne baš savršeni, može se reći da je igrivo + dodatne igrice. Samo sam se zajebao na početku, sejvao sam početak na staru poziciju. A sve samo da maknem dosadnu scenu na početku...

I igram rogue galaxy, anime igra, akcija je čak i dobra, priča solidna, ono viđeno.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 16 Mar 2008, 11:09

Dobre su igrice.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Aryx

Post by Aryx » 16 Mar 2008, 14:43

Unreal wrote:Ma Mortal kombat ima jebenije likove,atmosferu,soundtrac,film.... ma sve od Street fightera. :lol:
ali kao fighting igra je smece , sorry , izgleda da niste bas u "coru" fighting igra :D mk je za djecu naspram sf3. nema veze sto ima krvi i toga znam da vam je to privlacnije i "opasnije" ali sf > mk ne subjektivno nego objektivno 8) ako niste bas probali igrati sf3rd strike neznate koliko je to zahtjevnije , bolje, zabavnije , i skill zahtjevno . ovo pod probali ne mislim igrali par partija i kazete da vam se ne svida . niti meni se niej svidjelo prvo ali igrivost me totalno privukla jer kada se ufurate niti jedna fighting igra vam nece biti ista.

evo jedan filmic od mozda najboljeg sf3 igraca da vidite kakve comboe radi http://www.youtube.com/watch?v=85dleQVZA4M di toga ima :D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Mar 2008, 14:55

a ima li kakav batman game za ps2?
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 16 Mar 2008, 15:17

Aryx wrote:
Unreal wrote:Ma Mortal kombat ima jebenije likove,atmosferu,soundtrac,film.... ma sve od Street fightera. :lol:
ali kao fighting igra je smece , sorry , izgleda da niste bas u "coru" fighting igra :D mk je za djecu naspram sf3. nema veze sto ima krvi i toga znam da vam je to privlacnije i "opasnije" ali sf > mk ne subjektivno nego objektivno 8) ako niste bas probali igrati sf3rd strike neznate koliko je to zahtjevnije , bolje, zabavnije , i skill zahtjevno . ovo pod probali ne mislim igrali par partija i kazete da vam se ne svida . niti meni se niej svidjelo prvo ali igrivost me totalno privukla jer kada se ufurate niti jedna fighting igra vam nece biti ista.

evo jedan filmic od mozda najboljeg sf3 igraca da vidite kakve comboe radi http://www.youtube.com/watch?v=85dleQVZA4M di toga ima :D
igra je daleko od smeča,ma ni street fighter 2 nije smeče. a to da je mk za djecu,a sf za odrasle je zbilja glupo.street fighter ti je više šareniji,manje nasilniji i nije zabavan i cool kao MK .Street fighter koliko još čujem ima više problema da se probije na novu generaciju konzola dok mortal kombat se još drži.Ma opčenito mi se ne dopadaju 2d animirane arkadne borbene igre.

Aryx

Post by Aryx » 16 Mar 2008, 15:29

Unreal wrote:
Aryx wrote:

igra je daleko od smeča,ma ni street fighter 2 nije smeče. a to da je mk za djecu,a sf za odrasle je zbilja glupo.street fighter ti je više šareniji,manje nasilniji i nije zabavan i cool kao MK .Street fighter koliko još čujem ima više problema da se probije na novu generaciju konzola dok mortal kombat se još drži.Ma opčenito mi se ne dopadaju 2d animirane arkadne borbene igre.
gle vidim da se ne kuzimo , mozda sam se krivo izrazio kada sam rekao za djecu . mislio sam reci da je mk zbilja neusporedivo manje zahtjevan ( to "zahtjevan" govorim o parriranju, izvodenju poteza te timingu ) te i time bezvezniji jer ako probate igrati ali zbilja igrati ne ono probati onda se vecina sori moze sakriti. pa sf3rd strike se u aziji odrzavaju turniri jos dan danas i prenose se live na tvu makar je igrica izasla prije 10 godina, to je najbolja sora ikada napravljena , ne govorim o grafici , sarenilu , mogli su malo bolje to napraviti ali grafika > igrivost , jbg nakon ovog posta ne ocekujem da skuzite jer zbilja bi morali odigrati to da znate o cemu pricam , a probao sam dosta toga pa mogu iz iskustva reci ...
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Scarface

Post by Scarface » 16 Mar 2008, 15:39

john_constantine wrote:a ima li kakav batman game za ps2?

A ima Batman begins, Batman Vengeance, Batman Rise of Sin Tzu, skidan ih trenutno.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Scarface

Post by Scarface » 16 Mar 2008, 15:42

Aryx wrote:
Unreal wrote:
Aryx wrote:ali kao fighting igra je smece , sorry , izgleda da niste bas u "coru" fighting igra :D mk je za djecu naspram sf3. nema veze sto ima krvi i toga znam da vam je to privlacnije i "opasnije" ali sf > mk ne subjektivno nego objektivno 8) ako niste bas probali igrati sf3rd strike neznate koliko je to zahtjevnije , bolje, zabavnije , i skill zahtjevno . ovo pod probali ne mislim igrali par partija i kazete da vam se ne svida . niti meni se niej svidjelo prvo ali igrivost me totalno privukla jer kada se ufurate niti jedna fighting igra vam nece biti ista.

gle vidim da se ne kuzimo , mozda sam se krivo izrazio kada sam rekao za djecu . mislio sam reci da je mk zbilja neusporedivo manje zahtjevan ( to "zahtjevan" govorim o parriranju, izvodenju poteza te timingu ) te i time bezvezniji jer ako probate igrati ali zbilja igrati ne ono probati onda se vecina sori moze sakriti. pa sf3rd strike se u aziji odrzavaju turniri jos dan danas i prenose se live na tvu makar je igrica izasla prije 10 godina, to je najbolja sora ikada napravljena , ne govorim o grafici , sarenilu , mogli su malo bolje to napraviti ali grafika > igrivost , jbg nakon ovog posta ne ocekujem da skuzite jer zbilja bi morali odigrati to da znate o cemu pricam , a probao sam dosta toga pa mogu iz iskustva reci ...

A šta mislite o Tekkenu u odnosu na SF i MK?

Knatchbull

Post by Knatchbull » 16 Mar 2008, 15:51

MK sam prije jako često igrao, naročito trojku gdje sam napamet znao sve combo udarce. najdraži su mi bili Raiden i Liu Kang. Tekken sam tek nedavno otkrio, moram se još uigrati :kasapljenje:
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Post Reply