mozda najbolja igrica za ps2 . radi te igrice sam i kupio ps 2Freddy wrote:shadow of colosaus-kako dobra igrica..samo ubijaš divove...grafika je odlična...jebena igrica

mozda najbolja igrica za ps2 . radi te igrice sam i kupio ps 2Freddy wrote:shadow of colosaus-kako dobra igrica..samo ubijaš divove...grafika je odlična...jebena igrica
da..jebena igrica....sad sam na 9. divuAryx wrote:mozda najbolja igrica za ps2 . radi te igrice sam i kupio ps 2Freddy wrote:shadow of colosaus-kako dobra igrica..samo ubijaš divove...grafika je odlična...jebena igrica
meni je to baš bezvezna igra. kontrole i kamera su za kurac ponekad i nije pretjerano zabavno tražiti ili se boriti sa divovima.Freddy wrote:da..jebena igrica....sad sam na 9. divuAryx wrote:mozda najbolja igrica za ps2 . radi te igrice sam i kupio ps 2Freddy wrote:shadow of colosaus-kako dobra igrica..samo ubijaš divove...grafika je odlična...jebena igrica
ta je igrica baš napravljena da je voliš ili da je ne voliš...ja sam sad zapeo za tu igricu...ali mi nije najbolja...daleko broj 1. ScarfaceUnreal wrote:meni je to baš bezvezna igra. kontrole i kamera su za kurac ponekad i nije pretjerano zabavno tražiti ili se boriti sa divovima.Freddy wrote:da..jebena igrica....sad sam na 9. divuAryx wrote:mozda najbolja igrica za ps2 . radi te igrice sam i kupio ps 2
ova igrica je art. netrebas je igrati nije za svejohn_constantine wrote:hm, ta igra me baš ne privlači pretjerano... Navedite mi razlog zašto bi ga uopće igrao.![]()
ma nije to nista probaj igrati street fighter 3rd strike . ultimate fighting game ... true fighting is artWendigo wrote:bole me palčevi od vježbanja comboa u ultimate mortal kombat 3..
joj pa nema to veze , vazno je da je sora prejebena !!!! who gives a fuck about musicWendigo wrote:kakvi su to hijeroglifi?Aryx wrote:am niej to nsita probaj igrati street fighter 3rd strike . ultimate fighting game ... true fighting is artWendigo wrote:bole me palčevi od vježbanja comboa u ultimate mortal kombat 3..![]()
ma znaš da je nepodnosim anime i japansku pop glazbu..
ima, nemogu gledati onu odvratnu japansku animaciju.Aryx wrote:joj pa nema to veze , vazno je da je sora prejebena !!!! who gives a fuck about musicWendigo wrote:kakvi su to hijeroglifi?Aryx wrote:am niej to nsita probaj igrati street fighter 3rd strike . ultimate fighting game ... true fighting is art![]()
igrivost > grafikaWendigo wrote:ima, nemogu gledati onu odvratnu japansku animaciju.Aryx wrote:joj pa nema to veze , vazno je da je sora prejebena !!!! who gives a fuck about musicWendigo wrote: kakvi su to hijeroglifi?![]()