Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
dr mladjo

Post by dr mladjo » 12 Mar 2008, 17:37

metallicat wrote: bez uvrede, ali kako svaki film koji pogledaš nema nižu ocjenu od 8?
ah potrefilo se nekoliko filmova vrlo dobrih filmoa zaredom..istina rijetko dajem ocjenu ispod 5.te ocjene su samo za posebne filmove..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

metallicat

Post by metallicat » 12 Mar 2008, 18:41

dr mladjo wrote:
metallicat wrote: bez uvrede, ali kako svaki film koji pogledaš nema nižu ocjenu od 8?
ah potrefilo se nekoliko filmova vrlo dobrih filmoa zaredom..istina rijetko dajem ocjenu ispod 5.te ocjene su samo za posebne filmove..
al svaki put vidim od 8 na gore :D onda nekako mislim da ti je sve isto i ne bi na tvoju preporuku pogledala neki film baš zato :wink:
Image

dr mladjo

Post by dr mladjo » 12 Mar 2008, 19:09

metallicat wrote: al svaki put vidim od 8 na gore :D onda nekako mislim da ti je sve isto i ne bi na tvoju preporuku pogledala neki film baš zato :wink:
ah onda ču morat iduči puta bit precizniji..jer ja obično dajem ocjene po žanru.kod mene independence day i leon npr imaju 10..ali starballz 1...

Boby

Post by Boby » 12 Mar 2008, 19:53

A$H wrote:
Boby wrote:
A$H wrote: knjiga je super.. 8)
Možda ak misliš na knjigu kao cijelinu ali sam pripovjetka po kojoj je snimljen film i nije baš nešto. To je bio moj prvi i do sada jedini slučaj da je film bolji od knjige. Knjiga "Četiri godišnja doba" je dobra (osobito pripovjetke koje se referiraju na ljeto korupcije i jesen izgubljene nevinosti) ali sama je pripovjetka "Rita Hayworth i iskupljenje u Sahwshanku" razočaranje naspram filma
da ne mislim nebi rekao knjiga.. :lol: a prica mi je Art Pupil aka Darovit Ucenik najbolja iznutra..
Imaš pravo. A "Truplo" priziva neku nostalgiju kod čitatelja koliko god ne imala veze sa samom pričom

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Mar 2008, 20:23

tripping the trip - season 1 - baš zabavna serija. Ali zapravo, ništa pretjerano posebno. Dobro sam se nasmijao, neke fore su več korištene, ali zabavno kako se sprdaju za star warsom, star trekom, odisejom 2001, planet majmuna i druge stvari. Humor je onako simpsonovski. Likovi dobri, makar mi se i meni gadi ona ružna drolja krava. :lol: SVe u svemu, gledljiva serija. Ali ne vidim usporedbu s south parkom, nema baš neku kontroverzu...
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 12 Mar 2008, 22:49

ja odgledala prvu sezonu Djevojčice :mrgreen: meni zabavno, sad 2 s :D :D
Image

dr mladjo

Post by dr mladjo » 13 Mar 2008, 00:36

Shoot 'Em Up (2007)-još uvijek odličan..ma opraštam mu sve one pogreške zbog coolerksih načina ubijanja..
evo jedan offtopic -kako to da dobar dio poznatih europskih glumica nema problema s golotinjom u europskim filmovima,dok u američkim filmovima se ne skidaju..

FilmTV

Post by FilmTV » 13 Mar 2008, 11:13

dr mladjo wrote:kako to da dobar dio poznatih europskih glumica nema problema s golotinjom u europskim filmovima,dok u američkim filmovima se ne skidaju..
Zato jer Ameri imaju problem rejtinga. Koja sisa više može značiti veći rejting i manje publike u kinu.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 13 Mar 2008, 12:41

FilmTV wrote:
Zato jer Ameri imaju problem rejtinga. Koja sisa više može značiti veći rejting i manje publike u kinu.
ali svejendo se takve scene ne pojavljuju ni na dvd-ima..to za kino sam i sam shvatio ali onda bi to trebalo doči na dvd-ima i directors cut..

FilmTV

Post by FilmTV » 13 Mar 2008, 12:59

dr mladjo wrote:
FilmTV wrote:
ali svejendo se takve scene ne pojavljuju ni na dvd-ima..to za kino sam i sam shvatio ali onda bi to trebalo doči na dvd-ima i directors cut..
Nemaju svi filmovi director's cut DVD a osim toga više/manje im se ne isplati davati X više para radi golotinje ako će se to vidjeti samo na DVD-u. Da ako se radi o filmu za koji znaš da će kolekcionari divljati ali za sve ostalo je baćena lova.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 13 Mar 2008, 13:22

"Michael Clayton"
Kako sam se samo razočarao! :( Film je ukratko-dosadan!
Uopće nema akcije,ubitačno spora radnja,tematika viđeena već x puta...Zadnjih pola sata su donekle ok,ostalo me tako uspavala da sam mislio izgasiti par puta...
Clooney dosta dobro odglumio,ali ništa posebno da bi zaslužio nominaciju za oscara...
5.5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

dr mladjo

Post by dr mladjo » 13 Mar 2008, 14:08

FilmTV wrote:
Nemaju svi filmovi director's cut DVD a osim toga više/manje im se ne isplati davati X više para radi golotinje ako će se to vidjeti samo na DVD-u. Da ako se radi o filmu za koji znaš da će kolekcionari divljati ali za sve ostalo je baćena lova.
ali znamo uvijek da golotinja privlači gledatelje.to je bit.čovjek pobubijao 10 ljuid ništa..bradavica janet jackson odmah nekoliko miljuna gledatelja..sjeti se samo sirovih strasti,9 i pol tjedana,američke pite..
Uopće nema akcije,ubitačno spora radnja,tematika viđeena već x puta...Zadnjih pola sata su donekle ok,ostalo me tako uspavala da sam mislio izgasiti par puta...
tebi se onda ne bi svidio the insider

FilmTV

Post by FilmTV » 13 Mar 2008, 14:19

dr mladjo wrote:
FilmTV wrote:
ali znamo uvijek da golotinja privlači gledatelje.to je bit.čovjek pobubijao 10 ljuid ništa..bradavica janet jackson odmah nekoliko miljuna gledatelja..sjeti se samo sirovih strasti,9 i pol tjedana,američke pite..
Definitivno privlači, to je neupitno. Tako ti funkcionira američko društvo: ne možeš gledati R rated film ako nemaš 17, ne možeš piti pivu dok nemaš 21 a droge ko u priči u osnovnim školama i svi hodaju okolo naoružani.

cvd-klon

Post by cvd-klon » 13 Mar 2008, 14:58

Gledah adult swim jučer navečer, Family Guy mi je do jaja, a naletih na neke nove animirane serije koje nisam ni vidio. Zaboravih ime ali pazi scene:

Neki gay nabildani tip sa silikonskim sisama leži na krevetu i napada ga neki crnac gay android koji jaše nekog velikog škampa. :shock: :shock: :lol: :lol: :wink:

FilmTV

Post by FilmTV » 13 Mar 2008, 15:21

cvd-klon wrote:Neki gay nabildani tip sa silikonskim sisama leži na krevetu i napada ga neki crnac gay android koji jaše nekog velikog škampa. :shock: :shock: :lol: :lol: :wink:
:rotflmao: :rotflmao:

Post Reply