Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Unreal

Post by Unreal » 09 Mar 2008, 18:15

Aryx wrote:a bih rade neka bude opasna prica , jebena atmosfera te par prejebenih akcijskih scena
da,ali samo neka ne melju previše.

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Mar 2008, 18:43

metallicat wrote:
john_constantine wrote:
metallicat wrote: a šta je mystic?
u ulozi si krčmarice u magičnoj krčmi. :wink: Isto kao dinner dash, samo puno jednostavnije...
uu super, idem si skinut :mrgreen: ako znaš još koju takvu reci mi :D hvala :wink:
hm, bila je i ona za polarnim medvjedićem koji vodi restoran... Moram se sjetiti kako se zove.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Mar 2008, 22:24

evo, završio god of war 2. Nažalost, trojka će biti samo za ps3. :( Ma za 10 - 20 godina će ps3 vjerojatno opet biti jeftin, pa ću nabaviti trojku i igrati treći nastavak, he. :mrgreen:

okami je predobra igra, vuk koji uništava neprijatelje kistom, genijalna igra, ali užasno dugi dijalozi svaki čas što mi ubija volju za igranjem. pa idem manhunt 2, ili kingdom hearts, pa uz to malo final fantasy X, X - 2 i X12. A tek rogue galaxy...
Michel puši karu.

bakero

Post by bakero » 10 Mar 2008, 17:51

Aryx wrote:
bakero wrote:
Unreal wrote:Metal gear solid-čak nakon 10 godina odlična igra.Dobra priča,igrivost,ludi bossovi, jedino mi ide na živce pretjerano brblanje u nekim scenama. Dobro htjeli su stvoriti epik od igrice sa svim tim dramatičnim scenama i twistovima koji i jesu efektivni,ali kvragu zbilja su pretjerali jer više od pol igre je razgovaranje ,a da prekinem sve te scene mogao bi preči igru u dva sata. :lol: Ma nabavit ću si i dvojku,jedino je šteta što nema trojke za pc.
prešao 2 puta, stvarno dikad znaju bit dosadni kad se uvate brbljat na onim frekvencijama!
Strašno dobra igra
presao nekih 5 puta . jedna od najboljih igrica ever . prica rox ! i bas obozavam te razgovore ! :D obavezno predi dvojku . trojku bi mogao zavrsiti , stao ne pola negdje :oops: :lol:
imam doma snake eater al ne znam koji je drugi dio, to imam u glavi već odavno za počet prelazit pa nikako!

Aryx

Post by Aryx » 10 Mar 2008, 17:53

bakero wrote:
Aryx wrote:
bakero wrote: prešao 2 puta, stvarno dikad znaju bit dosadni kad se uvate brbljat na onim frekvencijama!
Strašno dobra igra
presao nekih 5 puta . jedna od najboljih igrica ever . prica rox ! i bas obozavam te razgovore ! :D obavezno predi dvojku . trojku bi mogao zavrsiti , stao ne pola negdje :oops: :lol:
imam doma snake eater al ne znam koji je drugi dio, to imam u glavi već odavno za počet prelazit pa nikako!
drugi dio je mgs:sons of liberty
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

bakero

Post by bakero » 10 Mar 2008, 17:53

Unreal wrote:
bakero wrote:
Unreal wrote:Metal gear solid-čak nakon 10 godina odlična igra.Dobra priča,igrivost,ludi bossovi, jedino mi ide na živce pretjerano brblanje u nekim scenama. Dobro htjeli su stvoriti epik od igrice sa svim tim dramatičnim scenama i twistovima koji i jesu efektivni,ali kvragu zbilja su pretjerali jer više od pol igre je razgovaranje ,a da prekinem sve te scene mogao bi preči igru u dva sata. :lol: Ma nabavit ću si i dvojku,jedino je šteta što nema trojke za pc.
prešao 2 puta, stvarno dikad znaju bit dosadni kad se uvate brbljat na onim frekvencijama!
Strašno dobra igra
hmm možda mi je malo Splinter cell bolji. :lol: nije toliko dosadan sa razgovaranjima,nema toliko toliko problema sa kamerom,stelth element je bolje i realističnije obrađem,Sam Fisher je veča faca od Snakea zbog naočala i zato što mu glas daje Michael Ironside 8) ,no s druge strane Metal gear solid ima bolju radnju i boss bitke.
ja sam uživa ovo lito uz splinter cell, prešao sam choas theory i double agent prvi nastavak nisam igra, al Sam je zakon!

bakero

Post by bakero » 10 Mar 2008, 17:54

Aryx wrote:
bakero wrote:
Aryx wrote:presao nekih 5 puta . jedna od najboljih igrica ever . prica rox ! i bas obozavam te razgovore ! :D obavezno predi dvojku . trojku bi mogao zavrsiti , stao ne pola negdje :oops: :lol:
drugi dio je mgs:sons of liberty
e taj bi volio zaigrat više nego snake eater!

Unreal

Post by Unreal » 10 Mar 2008, 21:25

bakero wrote: ja sam uživa ovo lito uz splinter cell, prešao sam choas theory i double agent prvi nastavak nisam igra, al Sam je zakon!
prvi sam imao ,ali nisam prošao do kraja.pandora tomorow sam vač prešao,ima prejaku misiju na vlaku.trojku sam skinuo s neta,ali neče igra saveat. četvorku će mi posudi frend.

e taj bi volio zaigrat više nego snake eater!
to sam igrao kod prijatelja. zakon igra jedino je iritantno što se ne možeš micati u FPS perspektivi i malo je dosadno mjenjanje kamuflaže u nekim trenutcima.

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Mar 2008, 21:32

e je li tko igrao manhunt 2? zapeo sam, a mislim da je riječ o bugu jer se zadnja vrata neće otvoriti....
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Mar 2008, 17:47

zar postoji bug na ps2 igrama? gledam na youtube i ona vrata bi se morala otvoriti, lampa svijetli zeleno, ali meni je crveno... probati ću opet prelaziti isti level.
Michel puši karu.

Knatchbull

Post by Knatchbull » 11 Mar 2008, 17:52

manje koristi cheatove pa će ti možda raditi :lol: :lol:
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Aryx

Post by Aryx » 11 Mar 2008, 18:01

Knatchbull wrote:manje koristi cheatove pa će ti možda raditi :lol: :lol:
:lol: :lol:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Freddy

Post by Freddy » 12 Mar 2008, 11:36

shadow of colosaus-kako dobra igrica..samo ubijaš divove...grafika je odlična...jebena igrica
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

metallicat

Post by metallicat » 12 Mar 2008, 19:38

cons - di si skinuo mystic inn? ja samo našla di mogu igrat 60 min ako se ne registriram a nisam dobila crack s tim.
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Mar 2008, 20:30

imaš pm

igram usput i onimusha, dok skidam dvojku. A uskoro i ostale nastavke... Ma dobra igra, ali me jebe što se ne može igrati analognim palicama, pa je loše upravljanje pošto sam se navikao na analogne komande.
Michel puši karu.

Post Reply