amazon

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
john_constantine

Post by john_constantine » 12 Mar 2008, 17:07

kako ne možeš? :wink: Prouči zakon o zaštiti potrošača. Morao bi ih nekako prijaviti ili nešto.
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 12 Mar 2008, 17:15

john_constantine wrote:kako ne možeš? :wink: Prouči zakon o zaštiti potrošača. Morao bi ih nekako prijaviti ili nešto.
A ne možeš...toga nije više bilo, novce su ti vratili...ili ih čak i nisu uzeli pošto ništa nisu poslali i to je to. Ne mogu ti poslati nešto čega više nemaju...jebi ga. Ali uhvatiti ću ja već njega negdje...samo je pitanje vremena...i novaca...

Josef K

Post by Josef K » 23 Jul 2008, 21:42

A jel svejedno daj naručuješ prek tog engleskog amazona ili američkog?
Jel ima neke razlike u cijeni i brzini pošiljke?

A$H

Post by A$H » 24 Jul 2008, 07:55

Zadro wrote:A jel svejedno daj naručuješ prek tog engleskog amazona ili američkog?
Jel ima neke razlike u cijeni i brzini pošiljke?
nije, jer je kod engleza regija 2 DVD-i, a kod amera su regija 1 DVD-i.. (naravno ima izuzetaka kaj se regija tice..)

razlike u cijeni ima sad ovisi koje izdanje te zanima, a kod brzine posiljke ovisi koliko toga kupis/narucis(ako je par DVDa posalju brzo, ako je brdo DVD-a, knjiga i nekih spec. limited izdanja..onda ima treba duze vremena da to sakupe na hrpu rasporede u vise posiljaka i posalju)..inace nisam zamjetio neku veliku razliku u stizanju paketa...ali opet ovisi kakav prijevoz izaberes...expres avionom ili standardno..itd..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Josef K

Post by Josef K » 19 Aug 2008, 23:06

di piše koje film sve ima prijevode? :?
koji god film potražim nigdje ne piše ništa za titlove...

Tall Man

Post by Tall Man » 19 Aug 2008, 23:28

uglavnom, većina filmova, pogotovo novija izdanja, ima subtitlove na engleskom i engleskom za osobe oštećena sluha. ameri imaju bolji izbor, jeftiniji su i američka izdanja nisu cenzurirana kao engleska. jedino što moraš "razbit" regionalnu blokadu dvd plejera ( www.videohelp.com ) od 4 dvd plejera uspio sam 3 uspješno "srediti" da čitaju sve regije :wink:
Last edited by Tall Man on 19 Aug 2008, 23:38, edited 1 time in total.

A$H

Post by A$H » 19 Aug 2008, 23:30

Zadro wrote:di piše koje film sve ima prijevode? :?
koji god film potražim nigdje ne piše ništa za titlove...
evo kak to izgleda..ako ih film ima tu ces ih nac di je sav info o DVDu

EDIT - iako moras citat komentare i pazit..jer u ovom slucaju su na DVDu Francuski i Spanjolski(ako pise engleski kao sto i na slici vidis)..ali se nitko u amazonu nije udostojio to promijenit...tak da ako izdanja imaju gresku ili je neki krivi info..uvijek ti o tome pisu u komentarima...uglavnom paznja..

Image

Josef K

Post by Josef K » 20 Aug 2008, 00:02

ok... fala puno

filmofil

Post by filmofil » 20 Aug 2008, 02:44

ja namjeravam sljedeći mjesec naručiti par DVDa + svašta nešto...mene sad zanima jel oni za svaki artikl posebno rade paket pa ti moraš plaćati poštarinu za svaki ili ti sve stave u jedan i to je to...ja bi uzeo LOTR box set, michael myers masku iz rob zombie's halloween, halloween 25th anniversary i pulp fiction 10th anniversary...e sad, kako bi oni to meni poslali? sva 4 artikla u jednom paketu ili svaki posebno?
This is the Zodiac speaking.

A$H

Post by A$H » 20 Aug 2008, 02:52

filmophil wrote:ja namjeravam sljedeći mjesec naručiti par DVDa + svašta nešto...mene sad zanima jel oni za svaki artikl posebno rade paket pa ti moraš plaćati poštarinu za svaki ili ti sve stave u jedan i to je to...ja bi uzeo LOTR box set, michael myers masku iz rob zombie's halloween, halloween 25th anniversary i pulp fiction 10th anniversary...e sad, kako bi oni to meni poslali? sva 4 artikla u jednom paketu ili svaki posebno?

pa vecinom sve salju zajedno..sve ovisi o tezini/velicini paketa....i o tome koliko cega imaju..npr. ako trenutno nemaju u skladistu LOTR(ili ima tek dolazi u skladiste)..znaju ti poslat prvo ove stvari koje imaju pa naknadno LOTR..s tim da ne naplacuju opet postarinu...a naravno sve ti pise kako ce ti poslat i prije nego platis...a imas i opciju da sam izberes..npr. ne saljite mi nista zasebno, kad sve ne bude na lageru onda sve zajedno posaljite...ili saljite kako sta bude dostupno..kako god tebi pase..

Tall Man

Post by Tall Man » 20 Aug 2008, 07:35

Imajte na umu da pošiljke u vrijednosti 300 i preko 300 kuna, mogu završiti na pošti carinjenja u Branimirovoj gdje će vam gđa Branka eventualno raspaliti 22% pdv-a na osnovicu (devizna vrijednost preračunata u kune po tjednom tečaju NBH + domicilni poštanski troškovi).

filmofil

Post by filmofil » 20 Aug 2008, 10:01

A$H wrote:
filmophil wrote:ja namjeravam sljedeći mjesec naručiti par DVDa + svašta nešto...mene sad zanima jel oni za svaki artikl posebno rade paket pa ti moraš plaćati poštarinu za svaki ili ti sve stave u jedan i to je to...ja bi uzeo LOTR box set, michael myers masku iz rob zombie's halloween, halloween 25th anniversary i pulp fiction 10th anniversary...e sad, kako bi oni to meni poslali? sva 4 artikla u jednom paketu ili svaki posebno?

pa vecinom sve salju zajedno..sve ovisi o tezini/velicini paketa....i o tome koliko cega imaju..npr. ako trenutno nemaju u skladistu LOTR(ili ima tek dolazi u skladiste)..znaju ti poslat prvo ove stvari koje imaju pa naknadno LOTR..s tim da ne naplacuju opet postarinu...a naravno sve ti pise kako ce ti poslat i prije nego platis...a imas i opciju da sam izberes..npr. ne saljite mi nista zasebno, kad sve ne bude na lageru onda sve zajedno posaljite...ili saljite kako sta bude dostupno..kako god tebi pase..
e hvala...
This is the Zodiac speaking.

Post Reply