Max Payne (2008)
- Dragonrage
- Dragonrage
- Dragonrage
- Dragonrage
Znam...i onak je nedavno izjavio da želi snimati samo filmove poslije kojih će se ugodno osjećati...odbio je Street Fightera 2 kojeg namjeravaju snimiti te navodno ulogu u Rush Hour 3...A$H wrote:tko nebi..ali nikaj od toga..Dragonrage wrote:A da...ali ipak...look i imidž mu je isti Payne (uz neke sitne dorade)...pasao bi za ulogu...a ja bih to gledao sam tak![]()
![]()
![]()
Namjerava sad režirati nekakvu romantičnu dramu "Full Love" u koju će sam uložiti pare...iako navodno bit će neš akcije ali ne ko u prijašnjim filmovima....s tim je svršeno kaže...
- Dragonrage
Evo prva slika sa snimanja Max Payena...

Ne znam jel se meni čini, ali zurka mu je drugačija...
E da...ima još par lošijih vijesti. jedna je da producenti žele da film bude PG-13, a druga je da se ekipi pridružila glumica Mila Kunis ("That 70's Show"), i to u ulozi ubojice koja će se udružiti sa Payneom kako bi osvetila smrt svoje sestre. U igri imamo jednu ljubavnu priču između njih dvoje što cijeloj igri dalje jedan noir love štih...no problem je taj šta je ta glumica po meni premlada za tu ulogu, djeluje neozbiljno definitivno nije femme fatale kakva bi trebala biti...

ali vidjet ćemo...

Ne znam jel se meni čini, ali zurka mu je drugačija...
E da...ima još par lošijih vijesti. jedna je da producenti žele da film bude PG-13, a druga je da se ekipi pridružila glumica Mila Kunis ("That 70's Show"), i to u ulozi ubojice koja će se udružiti sa Payneom kako bi osvetila smrt svoje sestre. U igri imamo jednu ljubavnu priču između njih dvoje što cijeloj igri dalje jedan noir love štih...no problem je taj šta je ta glumica po meni premlada za tu ulogu, djeluje neozbiljno definitivno nije femme fatale kakva bi trebala biti...

ali vidjet ćemo...
- john_constantine
- Dragonrage
- john_constantine
-
filmofil
- Dragonrage
Ma dobra je ona ovak ali nije za tu ulogu...nedo im Bog da sjebu ovaj film. Sa Hitmanom sam bil zadovoljan...vjerojatno i najbolja game ekranizacija do sada, sad se samo nadam da neće sjebati ovo...filmophil wrote:dobraaaaaa je mila kunis...jebe mi se max paynea...neka pokaže sise i ja ću gledat film