Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- gandalf
- elrania
juno (2007)
nije zanr koji ce mi prvi zapeti za oko prilikom biranja filma, no ispalo je da je sam film dosta ok
raznjezio me poprilicno pred kraj. ocekivala jesam nesto slicno, a usputni elementi koji prosiruju onu osnovnu radnju su dobro osmisljeni i lijepo se uklapaju
istina bog, nije me odusevio i nisam prepoznala u cemu je toliko dobar ko sto cujem uokolo, no nije los
nije zanr koji ce mi prvi zapeti za oko prilikom biranja filma, no ispalo je da je sam film dosta ok
raznjezio me poprilicno pred kraj. ocekivala jesam nesto slicno, a usputni elementi koji prosiruju onu osnovnu radnju su dobro osmisljeni i lijepo se uklapaju
istina bog, nije me odusevio i nisam prepoznala u cemu je toliko dobar ko sto cujem uokolo, no nije los
- Knatchbull
-
filmofil
Shawshank Redemption 10/10 ovako jak film nisam duuuuugo gledao...zadnjih tjedana/mjeseci gledao sam svakakve filmove i jedan za drugim bili su dosadni i onda jučer ovo...ne znam kaj sam tak dugo čekao da ga pogledam...svaka scena mi je jebena, svi glumci su savršeno odradili svoje uloge a mislim da tim robbins nije ponovio ovakvu ulogi više nikada...
This is the Zodiac speaking.
- dr mladjo
zato što se takvi fimovi rade jednom u 10 godina,čak i rjeđe..filmophil wrote:Shawshank Redemption 10/10 ovako jak film nisam duuuuugo gledao...zadnjih tjedana/mjeseci gledao sam svakakve filmove i jedan za drugim bili su dosadni i onda jučer ovo...ne znam kaj sam tak dugo čekao da ga pogledam...svaka scena mi je jebena, svi glumci su savršeno odradili svoje uloge a mislim da tim robbins nije ponovio ovakvu ulogi više nikada...
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Boby
Po meni najbolji film rađen po Kingovom djelu bez obzira kaj on rekaofilmophil wrote:Shawshank Redemption 10/10 ovako jak film nisam duuuuugo gledao...zadnjih tjedana/mjeseci gledao sam svakakve filmove i jedan za drugim bili su dosadni i onda jučer ovo...ne znam kaj sam tak dugo čekao da ga pogledam...svaka scena mi je jebena, svi glumci su savršeno odradili svoje uloge a mislim da tim robbins nije ponovio ovakvu ulogi više nikada...
A Robbins ti je imao impresivnu izvedbu u " Mističnoj rijeci". Nije bezveze pokupio Oskara
- Dragonrage
Ja bih uz to još stavio i Green Mile...dva fenomenalna filma...ne znam koji mi draži...Boby wrote:Po meni najbolji film rađen po Kingovom djelu bez obzira kaj on rekaofilmophil wrote:Shawshank Redemption 10/10 ovako jak film nisam duuuuugo gledao...zadnjih tjedana/mjeseci gledao sam svakakve filmove i jedan za drugim bili su dosadni i onda jučer ovo...ne znam kaj sam tak dugo čekao da ga pogledam...svaka scena mi je jebena, svi glumci su savršeno odradili svoje uloge a mislim da tim robbins nije ponovio ovakvu ulogi više nikada...
A Robbins ti je imao impresivnu izvedbu u " Mističnoj rijeci". Nije bezveze pokupio Oskara
- Boby
Aha; ja sam isto neko vrijeme zdvajao ali prije par godina se opredjelih za Shawshank. Ironično je kaj pripovjetka nema ni približnu snagu filma.
Inače od filmova u zadnje vrijeme pogledah:
"Panov Labirint"
Španjolski film koji kombinira bajku i mistiku s Drugim svijetskim ratom; odlično napravljeno iako ne za svačiji ukus; film odašilje i vrlo snažnu poruku
"Prey"
Film zasnivan na istinitom događaju o turistima koji su usred safarija zaglavili u terencu usred čopora krvoločnih lavova. Film ima svijetlih trenutaka s pristrojnom napetošću. Za kritiku je lošija gluma (ovdje ne mislim na Peter Wellera) i poneka nelogičnost u scenariju. Svakako film vrijedan jednog gledanja ali ni do koljena "Duhu i tami" koji isto obrađuje neke istinite (i mnogo bizarnije) događaje vezane za lavove
Inače od filmova u zadnje vrijeme pogledah:
"Panov Labirint"
Španjolski film koji kombinira bajku i mistiku s Drugim svijetskim ratom; odlično napravljeno iako ne za svačiji ukus; film odašilje i vrlo snažnu poruku
"Prey"
Film zasnivan na istinitom događaju o turistima koji su usred safarija zaglavili u terencu usred čopora krvoločnih lavova. Film ima svijetlih trenutaka s pristrojnom napetošću. Za kritiku je lošija gluma (ovdje ne mislim na Peter Wellera) i poneka nelogičnost u scenariju. Svakako film vrijedan jednog gledanja ali ni do koljena "Duhu i tami" koji isto obrađuje neke istinite (i mnogo bizarnije) događaje vezane za lavove
- Dragonrage
Ja sam još uvijek neodlučan. evo baš sam pred prošli vikend pogledao oba filma + svi mogući dodaci i jednostavno ne znam kojeg bih izdvojio. Shawshank - topla ljudska priča o muškom prijateljstvu (bez gay insinuacija), izvrsni glumci,izvrsna režija, pričanje priče, fenomenalan kraj...s druge strane pak Green Mile - također topla ljudska priča, jako dobar lagani i nenamjerni humor, atmosfera, jako dobri glumci, tužan kraj koji mene uvijek rastuži...ako sam na neki film pustio suzu onda je to ovaj...i to svaki put.Boby wrote:Aha; ja sam isto neko vrijeme zdvajao ali prije par godina se opredjelih za Shawshank. Ironično je kaj pripovjetka nema ni približnu snagu filma.
Jednostavno oba su mi fenomenalna svaki na svoj način...
- Aryx
Meni je bolji green mile , ali oba filma rox
Last edited by Aryx on 11 Mar 2008, 15:30, edited 1 time in total.
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]