Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
green man

Post by green man » 05 Mar 2008, 21:34

meni je doom 3 jedan od boljih fps-a, jebga kad e izasao to je bilo uuuu nova grafka al jos uvijek ga znam igrat..samo shotgun i to je t...heehe

FilmTV

Post by FilmTV » 05 Mar 2008, 22:33

green man wrote:meni je doom 3 jedan od boljih fps-a, jebga kad e izasao to je bilo uuuu nova grafka al jos uvijek ga znam igrat..samo shotgun i to je t...heehe
Ja sam postao totalni anti-igrač jer u biti nemam za to baš vremena. Ali Doom.... e to su bili dani :D Prejebena igrica, opako klanje :)

Wendigo

Post by Wendigo » 06 Mar 2008, 15:23

FilmTV wrote:
green man wrote:meni je doom 3 jedan od boljih fps-a, jebga kad e izasao to je bilo uuuu nova grafka al jos uvijek ga znam igrat..samo shotgun i to je t...heehe
Ja sam postao totalni anti-igrač jer u biti nemam za to baš vremena. Ali Doom.... e to su bili dani :D Prejebena igrica,
opako klanje :)
same here nešto u zadnje vrijeme. doom 1 - prejebena igra koju barem 1 godišnje odigram.. 8)

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Mar 2008, 22:41

hm, kod god of war me muči ona tipka grab, ili krug, a kako se ne može mijenjati komande... Pa ne razumijem, klikam ili palcem ili prstom tako da naslonim čak i gamepad na ravno, pa klikam kao lud, ali ne pomaže. Isprva je prolazilo tako, ali sada dok sam na planinama ludila, teže je to napraviti....
Michel puši karu.

bakero

Post by bakero » 07 Mar 2008, 13:23

Wendigo wrote:
Unreal wrote:
green man wrote:opet instalirao prince of persia warriror within, malo mi se odrubljuju glave i torza,..heh
ja baš neki dan prešao trojku ,pa mi samo preostaje da prođm dvojku warriror within. malo me jebalo u tom nastavku kuda trebam ići buduči da nisam znao za kartu,ali sada dok sam sam počeo iz početka postaje igra opet prejebena(došao do djela s maskom).rezanje protivnika na djelove,jebeni monsteri (posebno onaj Dahaka) i rock i godsmack glazba za vrjeme borba :D . jedino me nervira ponavljanje isti zamki i nema igra onaj šarm kao sands of time i thow trones.

također. pogotovo kada te igra naprasno prekine u glumljenju kosilice i natjera te da 2 dana skačeš po lokacijama iz prošlosti/budučnosti, a bilo je i bosseva iritantnih (grifon veliki kojeg nisam ubio :oops:), i monotone sive lokacije, dok sands of time pruža jedno doslovno predivno igračko iskustvo.. :D

e da, i super su mi dijelovi kada moraš luđački bježati od dahakke.. 8)
ja sam počeo igrat the two thrones al me jebu ona dosadna skakanja sa ovoga na ono, ima li šta bitke klasične ko na god of war, inače god of war mi je duplo bolja, the two thrones je jedini nastavak od PoP koji sam igra, kakvi su ostala 2!?

bakero

Post by bakero » 07 Mar 2008, 13:25

nisam ima tu radost da je zaigram jer mi je grafička loša! :oops:

Unreal

Post by Unreal » 07 Mar 2008, 15:07

bakero wrote:
ja sam počeo igrat the two thrones al me jebu ona dosadna skakanja sa ovoga na ono, ima li šta bitke klasične ko na god of war, inače god of war mi je duplo bolja, the two thrones je jedini nastavak od PoP koji sam igra, kakvi su ostala 2!?
ma meni je PoP možda ne bolji ,ali ipak draži od Good of War. Po meni je Good of War malo previše napuhan ponekad i PoP mi sveukupno ima bolju priču i lika nego God of War,ali ne mogu baš to potpuno potvrditi jer sam jedino ponekad igrao igrao kod prijatelja. Ma po meni Devil may cry 3 ima više stila nego God of war. :lol: Btw ovako ako ti se trojka nije svidjela zbog platformskih elemenata(samo ne kužim kako ti se nisu mogli,pa to je najbolji dio igre) onda ti se i sends of time neče svidjet,ali možeš dati šansu dvojci warrior whitin jer ima više kravih borbi,mračnijeg lika i itd. Evo ti par slika i trailer pa sam odluči
Image Image
ImageImage
ImageImage
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=UjLVSnPskSU

bakero

Post by bakero » 07 Mar 2008, 18:04

Unreal wrote:
bakero wrote:
ma meni je PoP možda ne bolji ,ali ipak draži od Good of War. Po meni je Good of War malo previše napuhan ponekad i PoP mi sveukupno ima bolju priču i lika nego God of War,ali ne mogu baš to potpuno potvrditi jer sam jedino ponekad igrao igrao kod prijatelja. Ma po meni Devil may cry 3 ima više stila nego God of war. :lol: Btw ovako ako ti se trojka nije svidjela zbog platformskih elemenata(samo ne kužim kako ti se nisu mogli,pa to je najbolji dio igre) onda ti se i sends of time neče svidjet,ali možeš dati šansu dvojci warrior whitin jer ima više kravih borbi,mračnijeg lika i itd. Evo ti par slika i trailer pa sam odluči
Image Image
ImageImage
ImageImage
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=UjLVSnPskSU
ma nastavit ću igrat ovaj two thrones, predobro mi je djeluje da ga ne završim, znači devil may cry je isto dobar?

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Mar 2008, 19:04

da, akcijska razbribriga makar baš nije lagana... A za dvojku čujem da je razočaranje, ne znam zašto...
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 07 Mar 2008, 19:29

bakero wrote:
ma nastavit ću igrat ovaj two thrones, predobro mi je djeluje da ga ne završim, znači devil may cry je isto dobar?
je itekako. orginal nisam igrao,dvojku isto,ali trojka je prejebena. Ma slično ti je kao God of war samo što kolješ demone i imaš dodano oružje za pucanje.Još igra ima odličan soundtrack,lude poteze i oružja,fenomenalne boss bitke i ludog glavnog lika. jedino smeta kamera ponekad,težina na normal je dosta teška i ako igraš na kompu gampad je must have.(nabavi si za PS 2 rađe). ma evo ti scena igre http://www.youtube.com/watch?v=UK4xDdm77_c

bakero

Post by bakero » 07 Mar 2008, 20:23

Unreal wrote:
bakero wrote:
je itekako. orginal nisam igrao,dvojku isto,ali trojka je prejebena. Ma slično ti je kao God of war samo što kolješ demone i imaš dodano oružje za pucanje.Još igra ima odličan soundtrack,lude poteze i oružja,fenomenalne boss bitke i ludog glavnog lika. jedino smeta kamera ponekad,težina na normal je dosta teška i ako igraš na kompu gampad je must have.(nabavi si za PS 2 rađe). ma evo ti scena igre http://www.youtube.com/watch?v=UK4xDdm77_c
ma na ps2 sam i mislio igrat!

green man

Post by green man » 08 Mar 2008, 00:56

god of war je malo preforsiran samo na klanje, ali mi je pop jeben i u radnji, timeline, a i klanje je besprijekorno...dinamicno, mislim...heh (mislim za warrior within)

Hec

Post by Hec » 08 Mar 2008, 09:24

Ma god of war mi je prejebena igra, sve ocjene bi dao na 10/10.
Od ostalih igara mi je MGS serijali,Z.O.E,Silent Hill serijali,Onimusha serijali,Genji,Guild Wars.
E jel igra iko Guild Wars (online)?
"Six strings to cover fear..."

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Mar 2008, 09:58

hm, onimusha serijal, i to će mi doći na red. 8)
Michel puši karu.

Hec

Post by Hec » 08 Mar 2008, 10:08

hehe...jesam i ja budala.preso sam sve djelove osim prvog. :D :D
eo sad si skidam, da vidim kak je sve pocelo.

NOBUNAGA!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
"Six strings to cover fear..."

Post Reply