Igre, konzole i slično
-
- Wendigo
same here nešto u zadnje vrijeme. doom 1 - prejebena igra koju barem 1 godišnje odigram..FilmTV wrote:Ja sam postao totalni anti-igrač jer u biti nemam za to baš vremena. Ali Doom.... e to su bili danigreen man wrote:meni je doom 3 jedan od boljih fps-a, jebga kad e izasao to je bilo uuuu nova grafka al jos uvijek ga znam igrat..samo shotgun i to je t...heehePrejebena igrica,
opako klanje

- john_constantine
hm, kod god of war me muči ona tipka grab, ili krug, a kako se ne može mijenjati komande... Pa ne razumijem, klikam ili palcem ili prstom tako da naslonim čak i gamepad na ravno, pa klikam kao lud, ali ne pomaže. Isprva je prolazilo tako, ali sada dok sam na planinama ludila, teže je to napraviti....
Michel puši karu.
- bakero
ja sam počeo igrat the two thrones al me jebu ona dosadna skakanja sa ovoga na ono, ima li šta bitke klasične ko na god of war, inače god of war mi je duplo bolja, the two thrones je jedini nastavak od PoP koji sam igra, kakvi su ostala 2!?Wendigo wrote:Unreal wrote:ja baš neki dan prešao trojku ,pa mi samo preostaje da prođm dvojku warriror within. malo me jebalo u tom nastavku kuda trebam ići buduči da nisam znao za kartu,ali sada dok sam sam počeo iz početka postaje igra opet prejebena(došao do djela s maskom).rezanje protivnika na djelove,jebeni monsteri (posebno onaj Dahaka) i rock i godsmack glazba za vrjeme borbagreen man wrote:opet instalirao prince of persia warriror within, malo mi se odrubljuju glave i torza,..heh. jedino me nervira ponavljanje isti zamki i nema igra onaj šarm kao sands of time i thow trones.
također. pogotovo kada te igra naprasno prekine u glumljenju kosilice i natjera te da 2 dana skačeš po lokacijama iz prošlosti/budučnosti, a bilo je i bosseva iritantnih (grifon veliki kojeg nisam ubio), i monotone sive lokacije, dok sands of time pruža jedno doslovno predivno igračko iskustvo..
e da, i super su mi dijelovi kada moraš luđački bježati od dahakke..
-
ma meni je PoP možda ne bolji ,ali ipak draži od Good of War. Po meni je Good of War malo previše napuhan ponekad i PoP mi sveukupno ima bolju priču i lika nego God of War,ali ne mogu baš to potpuno potvrditi jer sam jedino ponekad igrao igrao kod prijatelja. Ma po meni Devil may cry 3 ima više stila nego God of war.bakero wrote:
ja sam počeo igrat the two thrones al me jebu ona dosadna skakanja sa ovoga na ono, ima li šta bitke klasične ko na god of war, inače god of war mi je duplo bolja, the two thrones je jedini nastavak od PoP koji sam igra, kakvi su ostala 2!?

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=UjLVSnPskSU
- bakero
ma nastavit ću igrat ovaj two thrones, predobro mi je djeluje da ga ne završim, znači devil may cry je isto dobar?Unreal wrote:ma meni je PoP možda ne bolji ,ali ipak draži od Good of War. Po meni je Good of War malo previše napuhan ponekad i PoP mi sveukupno ima bolju priču i lika nego God of War,ali ne mogu baš to potpuno potvrditi jer sam jedino ponekad igrao igrao kod prijatelja. Ma po meni Devil may cry 3 ima više stila nego God of war.bakero wrote:
ja sam počeo igrat the two thrones al me jebu ona dosadna skakanja sa ovoga na ono, ima li šta bitke klasične ko na god of war, inače god of war mi je duplo bolja, the two thrones je jedini nastavak od PoP koji sam igra, kakvi su ostala 2!?Btw ovako ako ti se trojka nije svidjela zbog platformskih elemenata(samo ne kužim kako ti se nisu mogli,pa to je najbolji dio igre) onda ti se i sends of time neče svidjet,ali možeš dati šansu dvojci warrior whitin jer ima više kravih borbi,mračnijeg lika i itd. Evo ti par slika i trailer pa sam odluči
![]()
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=UjLVSnPskSU
- john_constantine
-
je itekako. orginal nisam igrao,dvojku isto,ali trojka je prejebena. Ma slično ti je kao God of war samo što kolješ demone i imaš dodano oružje za pucanje.Još igra ima odličan soundtrack,lude poteze i oružja,fenomenalne boss bitke i ludog glavnog lika. jedino smeta kamera ponekad,težina na normal je dosta teška i ako igraš na kompu gampad je must have.(nabavi si za PS 2 rađe). ma evo ti scena igre http://www.youtube.com/watch?v=UK4xDdm77_cbakero wrote:
ma nastavit ću igrat ovaj two thrones, predobro mi je djeluje da ga ne završim, znači devil may cry je isto dobar?
- bakero
ma na ps2 sam i mislio igrat!Unreal wrote:je itekako. orginal nisam igrao,dvojku isto,ali trojka je prejebena. Ma slično ti je kao God of war samo što kolješ demone i imaš dodano oružje za pucanje.Još igra ima odličan soundtrack,lude poteze i oružja,fenomenalne boss bitke i ludog glavnog lika. jedino smeta kamera ponekad,težina na normal je dosta teška i ako igraš na kompu gampad je must have.(nabavi si za PS 2 rađe). ma evo ti scena igre http://www.youtube.com/watch?v=UK4xDdm77_cbakero wrote:
ma nastavit ću igrat ovaj two thrones, predobro mi je djeluje da ga ne završim, znači devil may cry je isto dobar?
- john_constantine