Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Vorador

Post by Vorador » 20 Feb 2008, 23:16

metallicat wrote:
Dragonrage wrote:
A$H wrote: da,a najveca fora kad sam sa neta skinuo tu scenu i odnio na posao likovi mislili da je to stvarna snimka, pola sata sam ih uvjeravo da je to iz filma... :lol:
ja kad sam to vidio prije nego što sam gledao film sam mislio da se radi o nekoj zajebanciji koju je netko napravio ovak iz fore haha...
nisam ni ja znala do jučer da ta scena je iz filma :lol: frend mi rekao, nisam gledala. scena je prejaka, ja sam umirala kad sam to vidjela, taje mislim 3 sekunda ali koji piš :lol:
šta nema isto neki sličan filmić gdje neki tip raznosi pizzu pa ga isto tako auto raznese? ma umislio sam valjda... :lol:

Vorador

Post by Vorador » 20 Feb 2008, 23:17

Midnight Express - jako mi se svidio film. zanimljiv od početka do kraja. 5/5

GreenHornet

Post by GreenHornet » 20 Feb 2008, 23:49

Dragonrage wrote:
GreenHornet wrote:bas ste me zaintrigirali oko te scene,ako ima kakav link stavite. :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=-Gt8DUmaD-A

Uživaj LOL :lol:
fakat izgleda kao nesto slucajno snimljeno... :rotflmao: :rotflmao:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

metallicat

Post by metallicat » 20 Feb 2008, 23:58

Vorador wrote:
metallicat wrote:
Dragonrage wrote: ja kad sam to vidio prije nego što sam gledao film sam mislio da se radi o nekoj zajebanciji koju je netko napravio ovak iz fore haha...
nisam ni ja znala do jučer da ta scena je iz filma :lol: frend mi rekao, nisam gledala. scena je prejaka, ja sam umirala kad sam to vidjela, taje mislim 3 sekunda ali koji piš :lol:
šta nema isto neki sličan filmić gdje neki tip raznosi pizzu pa ga isto tako auto raznese? ma umislio sam valjda... :lol:
mislim da jesi umislio :lol:
Image

GreenHornet

Post by GreenHornet » 21 Feb 2008, 01:09

nije umislio,bio je jedno vrijeme taj fake clip aktualan po mobitelima... :lol: 8)
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

undying

Post by undying » 21 Feb 2008, 07:55

Vorador wrote:Midnight Express - jako mi se svidio film. zanimljiv od početka do kraja. 5/5
kad sam prvi puta pogledao "midnight express" bio mi je to vrlodobar film. tad me i zainteresovao, pa sam poceo malo istrazivati gdje je sad billy hayes i jel to sve to sto mu se dogodilo istina.. kad.. veze sa vezom, istina je mozda 20% price, ostalo je sve jedna velika OGROMNA LAZ! moje razmisljanje je da ne moze neko na pocetku filma napisati "sve ovo sto ce te sad viditi je bazirano na istinitom dogadjaju" i onda skoro sve slagati.. tacnije moze, ako nekome nije cilj da oblati neku stvarnu osobu kao sto su to ucinili BC u fargu, to je mogao i orson wels sa onom svojom cuvenom emisijom, ali kad je to bilo, od tad to vishe nije dopusteno i on je mogao da zajebe svoj narod, ali nikako kako je to ucinio oliver stone posrao drugi narod! film je pokupio glavne oscare (koliko me sjecanje sluzi) i stekao slavu u svijetu bez obzira sto je poslije stone raskrinkan. meni je to jako losh film.
pravi billy hayes:
http://www.youtube.com/watch?v=pHjLMnGkedU

Vorador

Post by Vorador » 21 Feb 2008, 08:21

undying wrote:
Vorador wrote:Midnight Express - jako mi se svidio film. zanimljiv od početka do kraja. 5/5
kad sam prvi puta pogledao "midnight express" bio mi je to vrlodobar film. tad me i zainteresovao, pa sam poceo malo istrazivati gdje je sad billy hayes i jel to sve to sto mu se dogodilo istina.. kad.. veze sa vezom, istina je mozda 20% price, ostalo je sve jedna velika OGROMNA LAZ! moje razmisljanje je da ne moze neko na pocetku filma napisati "sve ovo sto ce te sad viditi je bazirano na istinitom dogadjaju" i onda skoro sve slagati.. tacnije moze, ako nekome nije cilj da oblati neku stvarnu osobu kao sto su to ucinili BC u fargu, to je mogao i orson wels sa onom svojom cuvenom emisijom, ali kad je to bilo, od tad to vishe nije dopusteno i on je mogao da zajebe svoj narod, ali nikako kako je to ucinio oliver stone posrao drugi narod! film je pokupio glavne oscare (koliko me sjecanje sluzi) i stekao slavu u svijetu bez obzira sto je poslije stone raskrinkan. meni je to jako losh film.
pravi billy hayes:
to je film (fikcija) temeljen na stvarnim događajima a ne dokumentarac. pa šta misliš da su baš svi filmovi koji se temelje na nekim stvarnim događajima 100% identično prikazali ono što se zapravo dogodilo? moš si mislit. u načelu ono što se zapravo dogodilo u filmu i je istinito (uhapsili ga i zbuksali u zatvor) ali je to adaptirano na hollywoodski način.

undying

Post by undying » 21 Feb 2008, 08:43

Vorador wrote:
undying wrote:
pravi billy hayes:
to je film (fikcija) temeljen na stvarnim događajima a ne dokumentarac. pa šta misliš da su baš svi filmovi koji se temelje na nekim stvarnim događajima 100% identično prikazali ono što se zapravo dogodilo? moš si mislit. u načelu ono što se zapravo dogodilo u filmu i je istinito (uhapsili ga i zbuksali u zatvor) ali je to adaptirano na hollywoodski način.
film-fikcija koja je napravila predrasude velicine mont everesta prema turcima u svijetu! to mi se ne svidja i to jest moj problem! bas me zanima kako bi reagovao da su amerikanci samo zamijenili turke za hrvate - izmedju njih i nas u svijetu se ne pravi razlika :wink: ne mogu prihvatiti film.

Vorador

Post by Vorador » 21 Feb 2008, 10:47

undying wrote:
Vorador wrote:
undying wrote: kad sam prvi puta pogledao "midnight express" bio mi je to vrlodobar film. tad me i zainteresovao, pa sam poceo malo istrazivati gdje je sad billy hayes i jel to sve to sto mu se dogodilo istina.. kad.. veze sa vezom, istina je mozda 20% price, ostalo je sve jedna velika OGROMNA LAZ! moje razmisljanje je da ne moze neko na pocetku filma napisati "sve ovo sto ce te sad viditi je bazirano na istinitom dogadjaju" i onda skoro sve slagati.. tacnije moze, ako nekome nije cilj da oblati neku stvarnu osobu kao sto su to ucinili BC u fargu, to je mogao i orson wels sa onom svojom cuvenom emisijom, ali kad je to bilo, od tad to vishe nije dopusteno i on je mogao da zajebe svoj narod, ali nikako kako je to ucinio oliver stone posrao drugi narod! film je pokupio glavne oscare (koliko me sjecanje sluzi) i stekao slavu u svijetu bez obzira sto je poslije stone raskrinkan. meni je to jako losh film.
pravi billy hayes:
film-fikcija koja je napravila predrasude velicine mont everesta prema turcima u svijetu! to mi se ne svidja i to jest moj problem! bas me zanima kako bi reagovao da su amerikanci samo zamijenili turke za hrvate - izmedju njih i nas u svijetu se ne pravi razlika :wink: ne mogu prihvatiti film.
nisam to shvatio kao vrijeđanje turaka i stvaranje nekih predrasuda a da su zamijenili turke za hrvate bio bih polaskan što uopće znaju da postojimo
:lol: :lol:

undying

Post by undying » 21 Feb 2008, 11:00

Vorador wrote:
undying wrote:
Vorador wrote: to je film (fikcija) temeljen na stvarnim događajima a ne dokumentarac. pa šta misliš da su baš svi filmovi koji se temelje na nekim stvarnim događajima 100% identično prikazali ono što se zapravo dogodilo? moš si mislit. u načelu ono što se zapravo dogodilo u filmu i je istinito (uhapsili ga i zbuksali u zatvor) ali je to adaptirano na hollywoodski način.
nisam to shvatio kao vrijeđanje turaka i stvaranje nekih predrasuda a da su zamijenili turke za hrvate bio bih polaskan što uopće znaju da postojimo
:lol: :lol:
ja sam to tako shvatio, a bogami ni turci nisu bili imuni na to (sa ogromnim pravom) pa su zabranili pravom biliju da udje u zemlju, mislim da je tek nedavno posjetio tursku, i to kad je dobio sve garancije kako mu se nece nista dogoditi! stone ih je bash popishao... treba napraviti film o americkom zlostavljanju u guatanamu, a ne siriti lazi po svijetu o drugim narodima i zato svaka cast brianu de palmi na zrtvama rata!

Knatchbull

Post by Knatchbull » 21 Feb 2008, 11:57

Gone Baby Gone
solidan debitantski redateljski uradak Bena Afflecka. Kritike su hvalile ovaj film zaista bez pretjerivanja. Affleck se jako dobro snalazi kao redatelj, dobro oslikava bostonsku ulicu i težak život na istoj. Benov mlađi brat igra glavnu ulogu i definitivno je bolji glumac od starijeg brata. priča je to o mladom privatnom detektivu koji istražuje nestanak djevojčiće u Bostonu. Ben je možda malo pretjerao s moralnom porukom u filmu, odnosno previše se trudi ispasti mudar preko mlađeg brata. gluma je jako dobra, pogotovo sporedne uloge. Ed Harris je odličan i uvjerljiv dok je Morgan Freeman nekako premalo iskorišten makar je njegova uloga vrlo važna i zapravo dovoljna te naravno jako dobra. 4/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Betmen

Post by Betmen » 21 Feb 2008, 16:15

Knatchbull wrote:Gone Baby Gone
solidan debitantski redateljski uradak Bena Afflecka. Kritike su hvalile ovaj film zaista bez pretjerivanja. Affleck se jako dobro snalazi kao redatelj, dobro oslikava bostonsku ulicu i težak život na istoj. Benov mlađi brat igra glavnu ulogu i definitivno je bolji glumac od starijeg brata. priča je to o mladom privatnom detektivu koji istražuje nestanak djevojčiće u Bostonu. Ben je možda malo pretjerao s moralnom porukom u filmu, odnosno previše se trudi ispasti mudar preko mlađeg brata. gluma je jako dobra, pogotovo sporedne uloge. Ed Harris je odličan i uvjerljiv dok je Morgan Freeman nekako premalo iskorišten makar je njegova uloga vrlo važna i zapravo dovoljna te naravno jako dobra. 4/5
njegov buraz je takvo sranje od glumca, lik je takav sonjo i glumi kvartovskog frajera u film povracalo mi se kad sam cuo onaj njegov gej glas.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 21 Feb 2008, 16:28

Al ga serete...Affleck je daleko od lošeg glumca, i to je dokazao još u ranim danima, a uz to uvijek je spreman za zajebanciju...Mallrats, Chasing Amy, Dogma, Smokin' Aces itd. Jedini je problem šta je imao par loših filmova u karijeri...

dr mladjo

Post by dr mladjo » 21 Feb 2008, 16:57

Dragonrage wrote:Al ga serete...Affleck je daleko od lošeg glumca, i to je dokazao još u ranim danima, a uz to uvijek je spreman za zajebanciju...Mallrats, Chasing Amy, Dogma, Smokin' Aces itd. Jedini je problem šta je imao par loših filmova u karijeri...
ah rijekti su glumci koji nisu imali koji loš film.
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

FilmTV

Post by FilmTV » 21 Feb 2008, 17:51

dr mladjo wrote:
Dragonrage wrote:Al ga serete...Affleck je daleko od lošeg glumca, i to je dokazao još u ranim danima, a uz to uvijek je spreman za zajebanciju...Mallrats, Chasing Amy, Dogma, Smokin' Aces itd. Jedini je problem šta je imao par loših filmova u karijeri...
ah rijekti su glumci koji nisu imali koji loš film.
Oboje ste apsolutno u pravu :)

Post Reply