Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- A$H
Meet Joe Black - 4/5 vec po 2-3 put, film mi je super ni u trenutku dosadan..a nabijem one jadnike u novinama kaj mu daju malu ocijenu,neznam ni zakaj..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
Ono je prejako kad ga auto opali LOLA$H wrote:Meet Joe Black - 4/5 vec po 2-3 put, film mi je super ni u trenutku dosadan..a nabijem one jadnike u novinama kaj mu daju malu ocijenu,neznam ni zakaj..
- A$H
da,a najveca fora kad sam sa neta skinuo tu scenu i odnio na posao likovi mislili da je to stvarna snimka, pola sata sam ih uvjeravo da je to iz filma...Dragonrage wrote:Ono je prejako kad ga auto opali LOLA$H wrote:Meet Joe Black - 4/5 vec po 2-3 put, film mi je super ni u trenutku dosadan..a nabijem one jadnike u novinama kaj mu daju malu ocijenu,neznam ni zakaj..
- Dragonrage
ja kad sam to vidio prije nego što sam gledao film sam mislio da se radi o nekoj zajebanciji koju je netko napravio ovak iz fore haha...A$H wrote:da,a najveca fora kad sam sa neta skinuo tu scenu i odnio na posao likovi mislili da je to stvarna snimka, pola sata sam ih uvjeravo da je to iz filma...Dragonrage wrote:Ono je prejako kad ga auto opali LOLA$H wrote:Meet Joe Black - 4/5 vec po 2-3 put, film mi je super ni u trenutku dosadan..a nabijem one jadnike u novinama kaj mu daju malu ocijenu,neznam ni zakaj..
-
GreenHornet
- Dragonrage
http://www.youtube.com/watch?v=-Gt8DUmaD-AGreenHornet wrote:bas ste me zaintrigirali oko te scene,ako ima kakav link stavite.
Uživaj LOL
- elrania
- jigsaw
Malice (1993) - 3,5/5, vrlo dobar film, ima napetih trenutaka, a glumi i Tobin Bell
, samo što film nekad zna biti malo naporan.
Beethoween 4 (2001) - 3/5, pravi obiteljski film, drugi po redu nastavak po kvaliteti iz Beethoween serijala. Nije pretjerano smiješan, smijao sam se kao manji, ali više ne.
Shrek the Third (2007) - 4,5/5, zabavan crtić, sve super, i radnja i ideja, ali je slabiji od prethodnika.
Space Rage (1985) - 1/5, koje feće od filma.
Beethoween 4 (2001) - 3/5, pravi obiteljski film, drugi po redu nastavak po kvaliteti iz Beethoween serijala. Nije pretjerano smiješan, smijao sam se kao manji, ali više ne.
Shrek the Third (2007) - 4,5/5, zabavan crtić, sve super, i radnja i ideja, ali je slabiji od prethodnika.
Space Rage (1985) - 1/5, koje feće od filma.
- A$H
da pocetak koji si propustila..elrania wrote:vidjela sam tu scenu par puta prije i tek sad skuzih da je iz filma.. mislila sam da ne neka zajebancija il nes...
nda...pogledah i ja meet joe black sada, ali od polovice samo
lijep je film (bar ovo sto sam vidjela), ali na trenutke imam dojam ko da mu nesto fali...
- Wendigo
- A$H
yeah, potrazit cu..Wendigo wrote:history chanel: egypt, beyond the pyramids 1-4
5/5
odlični dokumentarci o starom egiptu; hramovi, piramide, grobnice, mumije i svakidašnji život u vrijeme faraona.. priceless (pogotovo meni koji sam lud i bolestan za time) i osobna preporuka svima koji vole isto..
- john_constantine
nisam gledao film niti nemam namjeru, ali filmić jesam, isto sam mislio da je zajebancija..elrania wrote:vidjela sam tu scenu par puta prije i tek sad skuzih da je iz filma.. mislila sam da ne neka zajebancija il nes...
nda...pogledah i ja meet joe black sada, ali od polovice samo
lijep je film (bar ovo sto sam vidjela), ali na trenutke imam dojam ko da mu nesto fali...
Michel puši karu.
- metallicat
nisam ni ja znala do jučer da ta scena je iz filmaDragonrage wrote:ja kad sam to vidio prije nego što sam gledao film sam mislio da se radi o nekoj zajebanciji koju je netko napravio ovak iz fore haha...A$H wrote:da,a najveca fora kad sam sa neta skinuo tu scenu i odnio na posao likovi mislili da je to stvarna snimka, pola sata sam ih uvjeravo da je to iz filma...Dragonrage wrote: Ono je prejako kad ga auto opali LOL