Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- jigsaw
Death Wish (1974) - 5/5, koje osvježenje od filma. Uživao sam i moram priznati da mi je ovo prvi odgledani film sa Charlesom Bronsonom, koji mi je u ovome filmu bio kick ass.
Radnja filma je baš dobra i žao mi je što film ima nastavke, jer ovako je baš dobro ispao, a mislim i znam da su nastavci vjerojatno gori od originala, a ima ih 5, ako se ne varam. Kako bilo, uživao sam uz film i pokušat ću nabaviti i nastavke.
Live is Beautiful (1997) - 5/5, film koji je osvojio 3 oskara, zasluženo. Priča je o ratnoj drami koja nas pokušava nasmijati uz Roberta Benigna, koji je bio talijanski Židov odveden u koncetracijske logore sa svojom ženom i sa sinom, i tamo je svog sina razvedravao i govorio mu je kako je cijeli 2. svjetski rat jedna velika igra. Prelijep ali dosta tužan film sa tužnim krajem.
Live is Beautiful (1997) - 5/5, film koji je osvojio 3 oskara, zasluženo. Priča je o ratnoj drami koja nas pokušava nasmijati uz Roberta Benigna, koji je bio talijanski Židov odveden u koncetracijske logore sa svojom ženom i sa sinom, i tamo je svog sina razvedravao i govorio mu je kako je cijeli 2. svjetski rat jedna velika igra. Prelijep ali dosta tužan film sa tužnim krajem.
- metallicat
to me ful zanimaA$H wrote:Disturbia - 4/5 super film,sugav cover..
ot- pred koji dan Sweeny Todd - meni je to malo presporo + ne mogu predugo slušat pjevanje. pogotovo ne onaj romantičan dio, presladunjav mi je, zajedno s tom lošom pjesmicom

- Aryx
disturbia 3/10 mozda sam preveliku ocjenu dao , zadnjih 20 minuta sam zagasio i otisao spavati ... katastrofa
The Salton Sea 8/10 fakat dobar film , jedna od boljih kilmerovih uloga
The Salton Sea 8/10 fakat dobar film , jedna od boljih kilmerovih uloga
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
GreenHornet
- Donnie Darko
- Aryx
- Donnie Darko
- undying
ovo je jedan od najgorih filmova koje sam gledao - pravo kapitalisticko smece!jigsaw wrote:Death Wish (1974) - 5/5, koje osvježenje od filma. Uživao sam i moram priznati da mi je ovo prvi odgledani film sa Charlesom Bronsonom, koji mi je u ovome filmu bio kick ass.Radnja filma je baš dobra i žao mi je što film ima nastavke, jer ovako je baš dobro ispao, a mislim i znam da su nastavci vjerojatno gori od originala, a ima ih 5, ako se ne varam. Kako bilo, uživao sam uz film i pokušat ću nabaviti i nastavke.
.
- Aryx
- elrania
- A$H
Onda pogledaj Death Sentence ako vec nisi..undying wrote:ovo je jedan od najgorih filmova koje sam gledao - pravo kapitalisticko smece!jigsaw wrote:Death Wish (1974) - 5/5, koje osvježenje od filma. Uživao sam i moram priznati da mi je ovo prvi odgledani film sa Charlesom Bronsonom, koji mi je u ovome filmu bio kick ass.Radnja filma je baš dobra i žao mi je što film ima nastavke, jer ovako je baš dobro ispao, a mislim i znam da su nastavci vjerojatno gori od originala, a ima ih 5, ako se ne varam. Kako bilo, uživao sam uz film i pokušat ću nabaviti i nastavke.
.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!