ostala sam šokirana kad sam ovo vidjela...molim, pogledajte

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
mrtwa

ostala sam šokirana kad sam ovo vidjela...molim, pogledajte

Post by mrtwa » 18 Feb 2008, 21:46

http://aycu16.webshots.com/image/44655/ ... 910_rs.jpg

budući da vam ja dost volim fotografiju i tak to, zamoli mene baka da joj slikam nedavno obnovljenu dnevnu sobu. A mislim si, nema problema, bit će kul slike, malo ću se igrat s ekspozicijom fotića i tak to. No big deal. Odlučila sam prvo slikati mobitelom, jer mi je fotić bio na popravku,...trebao je doći dan kasnije, a htjela sam slikati sobu sa strinu i poslat joj mms-om.(slika je u crno bijelo jer sam mislila tako bolje istaknuti određene detalje, poput ovih slika na zidovima) . Međutim, kad sam prebacila slike s moba na komp, ugledala sma ovo: (link gore). Nije mi jasno što je to, jer apsolutno ništa što je tad bilo u sobi nebi moglo ispast ovo na slici. Baka je bila iza mene, nikog nije bilo u sobi u kutu kojeg sam slikala...Nijedna stvar nije vjesila negdje po sobi ili nešto takvo: SOBA JE BILA PRAZNA!!! priznajem, u jednom trenutku sam pogledala na ekran mobitela i ugledala neku maglicu u jednom kutu sobe, al jbt, šta ja znam možd mi je kamera prljava u jednom kutu il nešt,..uostalom, u sobi je bio sumrak, jer bilo je oko pola 11 navečer....škljocnula sam par puta mobom i napustila sobu. Kad sam vidjela tu sliku, skoro me srčani strefio. Nakon 20-ak minuta, odlučila sam ponovno slikati taj isti kut, nebi li se uvjerila dal mi je kamera sjebana, ili stvarno nešta ima tamo...ali te stvari više nije bilo na daljnjim slikama. Ne vjerujem u nikakve natprirodne pojave, ali ovo me totalno iznenadilo,pogotovo jer sam ja OSOBNO slikala fotku...da sam bar slikala fotićem, možda bi mi čitava stvar bila jasnija!!
Real terror is not the sigth of death. It is the fear of death. What is the fear of death? Terror of the unknown.

http://originalevil.blog.hr - ako vas treba nešto nasmijati=)

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 18 Feb 2008, 21:51

ovo je zbilja wtf
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

filmofil

Post by filmofil » 18 Feb 2008, 21:53

ma daj...ne razumijem se ja baš u slike ali ovo je nekakva anomalija fotografije ili obris neke sjene... :roll:
This is the Zodiac speaking.

A$H

Post by A$H » 18 Feb 2008, 22:01

igra svjetla/sjene..efekt...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Feb 2008, 22:04

Dobra fora :mrgreen:
Michel puši karu.

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 18 Feb 2008, 22:14

meni je cudno jer je oblik tog jako cudan..nes je u foticu ...
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

John_Ryder

Post by John_Ryder » 18 Feb 2008, 22:22

we are not alone.
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Gosp.

Post by Gosp. » 18 Feb 2008, 22:23

????
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

FilmTV

Post by FilmTV » 18 Feb 2008, 22:26

Stavi obicnu fotografiju, ovdje je kontrast ubijen do boli pa se javljaju takve stvari.

Evo recimo ispod nesto sto sam ja nedavno slikao. Pazljivo sam gledao posto sam bio dosta blizu i u tom trenu tamo nije bilo nikoga. Svejedno, u prozoru desno izgleda kao da se vidi neka čudna zvijerka, ko da je iz Ghostbustersa izašla :D Sve je to igra svijetla, odraza svega i svačega, sto vise slikas vise ces vidjeti takvih stvari.

Image

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 18 Feb 2008, 22:38

FilmTV wrote:Stavi obicnu fotografiju, ovdje je kontrast ubijen do boli pa se javljaju takve stvari.

Evo recimo ispod nesto sto sam ja nedavno slikao. Pazljivo sam gledao posto sam bio dosta blizu i u tom trenu tamo nije bilo nikoga. Svejedno, u prozoru desno izgleda kao da se vidi neka čudna zvijerka, ko da je iz Ghostbustersa izašla :D Sve je to igra svijetla, odraza svega i svačega, sto vise slikas vise ces vidjeti takvih stvari.

Image
Eto objašnjenje je vrlo brzo stiglo 8)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Wendigo

Post by Wendigo » 18 Feb 2008, 22:41

@ mrtwa: fora efekt. jezivo. :lol:
@ FilmTV: jebeno! :lol: isti proždrljivac iz ghostbustersa.. :mrgreen:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 18 Feb 2008, 22:42

FilmTV wrote:ko da je iz Ghostbustersa izašla :D
totalno :shock: izgleda kao onaj zeleni ljigavi :)

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 18 Feb 2008, 22:46

Pljunuti Slime u odjeći Ghostbustersa :lol:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

elrania

Post by elrania » 18 Feb 2008, 23:41

horrorfan wrote:meni je cudno jer je oblik tog jako cudan..nes je u foticu ...
nda... jedan mali poltergeist cuci unutra... :lol:
zgodna slika... najezih se. ne volim ovakve prizore, kolko god nerealni bili

A$H

Post by A$H » 19 Feb 2008, 04:47

FilmTV wrote:Stavi obicnu fotografiju, ovdje je kontrast ubijen do boli pa se javljaju takve stvari.

Image
nice1 :D 8)
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Post Reply