Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Boby

Post by Boby » 18 Feb 2008, 16:00

Pogledah "Suspiriu". E za to se može reći da je jedno zastrašujuće iskustvo

@FilmTV - agreed

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Feb 2008, 17:15

meni je american pycho dosadan film bez horor elemenata i točka. 8)
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 18 Feb 2008, 17:39

john_constantine wrote:meni je american pycho dosadan film bez horor elemenata i točka. 8)

:pikachu: :shajse: :shajse: :boooo: :boooo: :kasapljenje: :kasapljenje: :axe:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

John_Ryder

Post by John_Ryder » 18 Feb 2008, 17:41

hm...a da je Bateman imao neku masku kad je ubijao one ljude,odmah bi svi film proglasili hororom
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

metallicat

Post by metallicat » 18 Feb 2008, 17:45

halloween III- (spoilat ću) hm :lol: meni ne baš puno jasno :lol: nema veze s serijalom, ali da ga gledam kao zaseban film mi je relativno dobar. kraj filma je druga priča. žestoki shit :lol: onih zadnjih 20 min, on sjedi zarobljen, odrobi se i onako poluzavezan baci masku par metara dalje točno na kameru :roll: :lol: zatim bježi i točno upadnu u prostoriju di mu je maloljetna draga :lol: ah, bar se nasmijah na kraju :megreen: baš ću nać vaše postove o 3. dijelu da pročitam :D počela IV i za sad very good :D
Image

Boby

Post by Boby » 18 Feb 2008, 18:27

Nakon trojke gotovo da ništa nemre izgledati loše pa tako i četvorka koja je inače baš čisti prosjek serijala

Dragonrage

Post by Dragonrage » 18 Feb 2008, 18:29

A$H wrote:
john_constantine wrote:meni je american pycho dosadan film bez horor elemenata i točka. 8)

Potpis...trebalo bi ovdje krenuti na jedna Bateman pohod 8) :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

filmofil

Post by filmofil » 18 Feb 2008, 18:55

jel mi može netko objasnit kraj AP? ono kad on kaže nekom svom frendu da je sve pobio a ovaj ništa... :?
This is the Zodiac speaking.

Wendigo

Post by Wendigo » 18 Feb 2008, 19:14

A$H wrote:

potpis. :lol:

A$H

Post by A$H » 18 Feb 2008, 19:21

filmophil wrote:jel mi može netko objasnit kraj AP? ono kad on kaže nekom svom frendu da je sve pobio a ovaj ništa... :?
to je ostavljeno da ti shvatis kako tebi pase...neki misle da je sve izmislio/umislio u svom bolesnom umu..drugi da su to stvarna ubojsta koja je samo zamisljao da ih je on pocinio..treci da je to samo prikaz da ti nitko nemoze nista ako imas love i dobre veze/ako si iz viseg staleza....ili da je samo priznanje na kraju zamisli,a ne ubojstva, samo da njemu bude lakse....ima puno teorija...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

filmofil

Post by filmofil » 18 Feb 2008, 20:05

A$H wrote:
filmophil wrote:jel mi može netko objasnit kraj AP? ono kad on kaže nekom svom frendu da je sve pobio a ovaj ništa... :?
to je ostavljeno da ti shvatis kako tebi pase...neki misle da je sve izmislio/umislio u svom bolesnom umu..drugi da su to stvarna ubojsta koja je samo zamisljao da ih je on pocinio..treci da je to samo prikaz da ti nitko nemoze nista ako imas love i dobre veze/ako si iz viseg staleza....ili da je samo priznanje na kraju zamisli,a ne ubojstva, samo da njemu bude lakse....ima puno teorija...
hvala...ja sam razbijao glavu o tome od kada sam gledao film...već sam pomislio da sam preglup pa sam nešto propustio
This is the Zodiac speaking.

Wendigo

Post by Wendigo » 18 Feb 2008, 20:25

A$H wrote:
ja se držim 1. (manje) i 3. (više) teorije..

horkolerbus

Post by horkolerbus » 18 Feb 2008, 21:06

death ship ,pa dobro nije lose,moglo je i bolje ali je solidno
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

Unreal

Post by Unreal » 18 Feb 2008, 21:13

Freddy's Nightmares:No More Mr. Nice Guy-ajde konačno da se i bacim na gledanje ove serije kao Nightmare on elm street fan. Ajde prva epizoda je meni zabavna i zanimljiva zbog ideje kako su Freddya spalili i luda fora na kraju sa zubarom. :D Jedino je kvaliteta jeftina previše ako se uspoređuje sa filmovima,a i gluma je prosječna.
Ocjena 4/5

Boby

Post by Boby » 18 Feb 2008, 23:03

Po pitanju priznanja Patricka Batemana, stvari idu ovak. Tip jest ubio sve te ljude, nazvao svog odvjetnika, sve mu priznao preko telefona i još mu jednom sve to ponovio u facu. I, ništa se na događa. Misterij leži u ovome. Svijet u kojem likovi ovog filma žive je svijet konačnog otuđenja čovjeka od samoga sebe. Ljudska komunikacija postaje identična tišini, emocije su tek sjećanje ne nešto što je možda nekoć bilo i nitko nikoga više ne poznaje, ni preneseno ni doslovno. Kroz čitav film Batemana brkaju s nekim drugim kolegom iako s obojcom svaki dan pričaju. U restoranima i sam Bateman dolazi u nedoumice po pitanju vlastitih poznanstava s drugim ljudima. Otuđenje je toliko da su i serijska ubojstva tek nebitan detalj i zamršenom i brzom svijetu. Ironično je to što je upotrebljen odvijetnik kao posljednja osoba u koju se je može pouzdati. Bateman mu govori "ti me poznaješ, ti si moj odvjetnik". A odvjetnik je izgubljen poput ostalih misleći da je ručao s Paul Allenom (kojeg je Bateman već odavno ubio) a zapravo je bila riječ o nekoj drugoj osobi, o nekom drugom bezličnom licu bezličnog svijeta s kojim se Bateman na kraju pomiruje s izostankom ikakve katarze

Post Reply