Terrahawks
- Studeni
Terrahawks
Da li je neko gledao ovu seriju?? Ja sam otkidao na ovo kao klinac.....išlo je paralelno na TVZG i TVBG, izmjenjivale su se epizode....uglavnom, radilo se o SF seriji postavljenu u budućnost, ali u puppet varijanti....legendarni doktor Najnstajn i zla Zelda protiv koje brani zemlju....bile su i one kugle Zeroidi, a Zelda je ima Kubikone.....bilo je dosta epizoda, u svakoj nova misija za Terrahawkse, a Zelda je jedini zlikovac koji se provlači kroz cijelu seriju.....i usput da pitam da li slučajno neko to možda ima???opet bih to volio pogledati!!!
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
- john_constantine
- Studeni
znala je biti totalno scary, da! meni također nije nekad bilo svejedno spavati sam u sobi nakon gledanja...john_constantine wrote:ah, sjećam se te serije. ali jbt, meni je ta serija kao klincu bila strašna.Naročito one čudovišne lutke...
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
One last gulp,
One more tablet to pop,
- john_constantine
- Studeni
- john_constantine
- Studeni
yep,yep!! zakon epizoda!!! Mislim da se lik zvao Daryl!! Na kraju ga Mary pokušava odgovoriti od aktiviranja detonatora!! Rokenrol!!john_constantine wrote:a tek ona prva epizoda, kada su ubili glavnog lika i naprave onog klona na kojeg prebace sjećanja, ako se ne varam...
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
One last gulp,
One more tablet to pop,
- dr_gonzo
- dr_gonzo
Na amazonu kompletna serija stoji jako paprenih 59.49
Vjerujem da se svi sjećate ove legendarne lutkarske serije koja je trajala čak 39 epizoda (svaka po 25 minuta). Kreatori ove zabavne znanstveno fantastične serije su Gerry Anderson i Christopher Burr. Radnja je pratila tim branitelja Zemlje od napada vanzemaljaca i njihovih zlih androida, čiji je vođa bila opasna Zelda. Sve se događa godine 2020.
U mome kvartu sama serija je odmah zaradila kultni status najviše zbog bogate (futurističke) radnje, zanimljivih likova, opakih vanzemaljaca, te posebno zanimljivim lutkarskim dostignućima. Nadam se da se stariji posjetioci ovog portala (od godišta 75') mogu prisjetiti ovog iznimnog sf serijala, te da će uživati u ovom uvodu u seriju (a vi mlađi vidite što ste uspijeli propustiti).
Ten-Ten!
Vjerujem da se svi sjećate ove legendarne lutkarske serije koja je trajala čak 39 epizoda (svaka po 25 minuta). Kreatori ove zabavne znanstveno fantastične serije su Gerry Anderson i Christopher Burr. Radnja je pratila tim branitelja Zemlje od napada vanzemaljaca i njihovih zlih androida, čiji je vođa bila opasna Zelda. Sve se događa godine 2020.
U mome kvartu sama serija je odmah zaradila kultni status najviše zbog bogate (futurističke) radnje, zanimljivih likova, opakih vanzemaljaca, te posebno zanimljivim lutkarskim dostignućima. Nadam se da se stariji posjetioci ovog portala (od godišta 75') mogu prisjetiti ovog iznimnog sf serijala, te da će uživati u ovom uvodu u seriju (a vi mlađi vidite što ste uspijeli propustiti).
Ten-Ten!
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -