kako čuvate DivXe?
-
Ghrall
- Wendigo
lol.. same here. sve snimam i volim podjelit sa ljudima koji istinski vole film (u ovom slučaju).Ghrall wrote:Ja ih nikom ne dajem, samo snimim ak kome kaj treba jer bi bili izgrebani, bilo bi gore špeka, paštete i ostalog.Na ovim mojima nema ni zrnca prašine.bakero wrote:ja ih lipo spremim u kutijicu ili u onu foliju i pazim kome ih dajem!
- Vorador
ma ja falše posuđujem, pa ako se baš sjebu do te mjere da više ne rade pokušam nabaviti ponovo. inače pazim kome posuđujem i to uglavnom frendovima koje zanima. originale ne posuđujem više. ljudi neznaju cijenit i još se sprdaju s tim kada netko to kupuje ali imaju obraza pitati da im posudiš
svjedočio sam tome da se ljudi namjerno iživljavaju na tuđim stvarima a svoje paze kao oči u glavi.

- Dragonrage
- john_constantine
- bakero
pa pazim i ja kome dajem, imam par prijatelja koji su stvarno pedantni što se toga tiče i volim njima posudit film!Wendigo wrote:lol.. same here. sve snimam i volim podjelit sa ljudima koji istinski vole film (u ovom slučaju).Ghrall wrote:Ja ih nikom ne dajem, samo snimim ak kome kaj treba jer bi bili izgrebani, bilo bi gore špeka, paštete i ostalog.Na ovim mojima nema ni zrnca prašine.bakero wrote:ja ih lipo spremim u kutijicu ili u onu foliju i pazim kome ih dajem!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
- maddjuro
upravo tako, pošto ja imam hrpu toga, brat frendu posudi nešto, bez da me pita, i kad mi lik vrati vidim da svaki dvd ima par ogrebotina s gornje strane, sva sreća da su i filmovi dalje radili, sada ako hoće nekome nešto posuditi mora mi dati 20kn po dvdu kao osiguranje ako se nešto ošteti. ako je sver uredu novce mu vratim, ako nije neVorador wrote:ma ja falše posuđujem, pa ako se baš sjebu do te mjere da više ne rade pokušam nabaviti ponovo. inače pazim kome posuđujem i to uglavnom frendovima koje zanima. originale ne posuđujem više. ljudi neznaju cijenit i još se sprdaju s tim kada netko to kupuje ali imaju obraza pitati da im posudišsvjedočio sam tome da se ljudi namjerno iživljavaju na tuđim stvarima a svoje paze kao oči u glavi.
![]()
I may be an idiot, but i am no fool.
- horkolerbus
- bakero
to sa davanjem 20kn je po meni glupost, il mu posudiš il ne posudiš, tako bar ja radim, onda kad mi ga vrati uništenog dobro mu izjebem majku i cilu familiju i nikad više ništa ne dobije od mene, originali ne izlaze iz kuće ni pod koju cijenu a pogotovo ne carpenterovi originali!Djuro21 wrote:upravo tako, pošto ja imam hrpu toga, brat frendu posudi nešto, bez da me pita, i kad mi lik vrati vidim da svaki dvd ima par ogrebotina s gornje strane, sva sreća da su i filmovi dalje radili, sada ako hoće nekome nešto posuditi mora mi dati 20kn po dvdu kao osiguranje ako se nešto ošteti. ako je sver uredu novce mu vratim, ako nije neVorador wrote:ma ja falše posuđujem, pa ako se baš sjebu do te mjere da više ne rade pokušam nabaviti ponovo. inače pazim kome posuđujem i to uglavnom frendovima koje zanima. originale ne posuđujem više. ljudi neznaju cijenit i još se sprdaju s tim kada netko to kupuje ali imaju obraza pitati da im posudišsvjedočio sam tome da se ljudi namjerno iživljavaju na tuđim stvarima a svoje paze kao oči u glavi.
![]()
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
R.I.P.
R.I.P.
- maddjuro
to mi brat da 20kn, kao garanciju da mu frend neće uništitbakero wrote:to sa davanjem 20kn je po meni glupost, il mu posudiš il ne posudiš, tako bar ja radim, onda kad mi ga vrati uništenog dobro mu izjebem majku i cilu familiju i nikad više ništa ne dobije od mene, originali ne izlaze iz kuće ni pod koju cijenu a pogotovo ne carpenterovi originali!Djuro21 wrote:upravo tako, pošto ja imam hrpu toga, brat frendu posudi nešto, bez da me pita, i kad mi lik vrati vidim da svaki dvd ima par ogrebotina s gornje strane, sva sreća da su i filmovi dalje radili, sada ako hoće nekome nešto posuditi mora mi dati 20kn po dvdu kao osiguranje ako se nešto ošteti. ako je sver uredu novce mu vratim, ako nije neVorador wrote:ma ja falše posuđujem, pa ako se baš sjebu do te mjere da više ne rade pokušam nabaviti ponovo. inače pazim kome posuđujem i to uglavnom frendovima koje zanima. originale ne posuđujem više. ljudi neznaju cijenit i još se sprdaju s tim kada netko to kupuje ali imaju obraza pitati da im posudišsvjedočio sam tome da se ljudi namjerno iživljavaju na tuđim stvarima a svoje paze kao oči u glavi.
![]()
I may be an idiot, but i am no fool.
- Vorador
a što ako, to što posuđuješ, vrijedi više od 20 kn?Djuro21 wrote:to mi brat da 20kn, kao garanciju da mu frend neće uništitbakero wrote:to sa davanjem 20kn je po meni glupost, il mu posudiš il ne posudiš, tako bar ja radim, onda kad mi ga vrati uništenog dobro mu izjebem majku i cilu familiju i nikad više ništa ne dobije od mene, originali ne izlaze iz kuće ni pod koju cijenu a pogotovo ne carpenterovi originali!Djuro21 wrote: upravo tako, pošto ja imam hrpu toga, brat frendu posudi nešto, bez da me pita, i kad mi lik vrati vidim da svaki dvd ima par ogrebotina s gornje strane, sva sreća da su i filmovi dalje radili, sada ako hoće nekome nešto posuditi mora mi dati 20kn po dvdu kao osiguranje ako se nešto ošteti. ako je sver uredu novce mu vratim, ako nije ne
- A$H
odrezes mu ruku kao jamstvo..ali nesmije da krvari po DVD-u..ili je nece dobit nazad..Vorador wrote:a što ako, to što posuđuješ, vrijedi više od 20 kn?Djuro21 wrote:to mi brat da 20kn, kao garanciju da mu frend neće uništitbakero wrote: to sa davanjem 20kn je po meni glupost, il mu posudiš il ne posudiš, tako bar ja radim, onda kad mi ga vrati uništenog dobro mu izjebem majku i cilu familiju i nikad više ništa ne dobije od mene, originali ne izlaze iz kuće ni pod koju cijenu a pogotovo ne carpenterovi originali!
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!