Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
-
Dragonrage
-
Vorador wrote:btw horror je sigurno primjetio "nu image productions" na početku filma

btw 2: da pitam jel se film zove "rambo" ili "john rambo" onda? ono, nije mi jasno. na početku filma se pojavi naslov "john rambo" a film se službeno zove samo "rambo".
Kao što sam to ukratko napomenuo nešto ranije, ovaj nastavak "Ramba" je baš kao i četvrti nastavak "Die Harda" dugo muku mučio sa naslovom te su se producenti nekoliko puta premišljali i mjenjali naslov, odnosno podnaslove. Tako je originalni naslov ovog nastavka bio "Rambo IV: End of Peace". Zatim je u vrlo kratkom roku promjenio nekoliko podnaslova kao što su "Rambo IV: Holy War", "Rambo IV: Pearl of the Cobra" i "Rambo IV: In the Serpent's Eye" da bi se na kraju producenti odlučili izbaciti podnaslov iz naslova i ostaviti samo "Rambo IV". No producente nije ni to zadovoljavalo pa je iz naslova izbačena i rimska brojka IV te dodano ime lik. Novi naslov je tada bio "John Rambo" što je baš kao i u slučaju "Rocky Balboe" asociralo na to da je ovo definitivno posljednji film o tom junaku. No, kako su producenti smatrali da ovo ne mora nužno biti posljedni film o pustolovinama Johna Ramba odlučili su ga promijeniti u "Rambo: To Hell and Back". Ali taj naslov je naišao na dosta negativnih mišljenja u javnosti, posebice na Internetu pa su se stoga na kraju odlučili na jednostavan, kratak ali efektan naslov "Rambo". Doduše naslov "John Rambo" će se ipak koristiti u distribuciji filma u nekim zemljama kao što su Njemačka, Španjolska, Italija te Hrvatska zbog toga da ne bi došlo do konfuzije i zbunjivanja publike jer se u tim zemljama prvi film, originalno naslovljen kao "First Blood" zove "Rambo".
-
Knatchbull
Zbilja nisam očekivao ovako dobar film
Stallone je odlično ukomponirao najbolje iz prvog dijela(drama) i druga dva filma(akcija) te dobio zaista dobar film. Priča je manje više ok, nema puno preseravanja i klasičnog one-man-army pretjerivanja a Julia je

. Sve pohvale S.S.-u zbilja me ugodno iznenadio tako da idem ponovo sljedeći vikend. 5/5
GO HOME!

[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
Mshai
-
Knatchbull wrote:Zbilja nisam očekivao ovako dobar film
Stallone je odlično ukomponirao najbolje iz prvog dijela(drama) i druga dva filma(akcija) te dobio zaista dobar film. Priča je manje više ok, nema puno preseravanja i klasičnog one-man-army pretjerivanja a Julia je

. Sve pohvale S.S.-u zbilja me ugodno iznenadio tako da idem ponovo sljedeći vikend. 5/5
GO HOME!

Yep, to i pricam. Film mi je stvarno ugodno iznenadjenje. Toliko ugodno da cu si ga kupit u originalu za DVD kolekciju.
[url=http://imageshack.us][img]http://img513.imageshack.us/img513/8495/sigbaza02za1.jpg[/img][/url]
-
Knatchbull
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
Betmen
-
Evil Xander
-
Konacno sam pogledao i to, stovise, u 18 sam zapalio natrag iz Zg da pogledam Ramba u drustvu (usao u Cinestar u 19:45, film pocinje u 19:50, dobar timing), sutra ujutro se vracam natrag u Zg dovrsiti zapocete stvari.
Film je dobar, ali onaj 'dramski' kraj je apsolutno nepotreban, malo me podsjetio na najbolje radove Stevena Segala sto se tice drame i emocija. Ocekujem da Segal rezira i glumi u 'p.s. I still still love you'.
Inace, iz nekog razloga cijelo vrijeme filma sam razmisljao o srednje pecenom steaku.

Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
-
GreenHornet
7/10
vrlo je zanimljiv gay zapovjednik rambovih neprijatelja...
jedino mi nema logike zasto je burmanska vojska upalila ljubičastu dimnu bombu dok su silovali one cure?!

Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
metallicat
-
-
FilmTV
GreenHornet wrote:jedino mi nema logike zasto je burmanska vojska upalila ljubičastu dimnu bombu dok su silovali one cure?!

Ljudska glupost i velika količina alkohola i droge čine čuda. Ja se isto čudim zašto ljudi za Božić vade kalašnjikove pa pucaju u zrak.
-
Dragonrage
-
FilmTV wrote:GreenHornet wrote:jedino mi nema logike zasto je burmanska vojska upalila ljubičastu dimnu bombu dok su silovali one cure?!

Ljudska glupost i velika količina alkohola i droge čine čuda. Ja se isto čudim zašto ljudi za Božić vade kalašnjikove pa pucaju u zrak.
Hahaha...dobra usporedba

-
Wendigo
FilmTV wrote:GreenHornet wrote:jedino mi nema logike zasto je burmanska vojska upalila ljubičastu dimnu bombu dok su silovali one cure?!

zato jer smo barbari balkanski nažalost..

nikada na zelenu granu..
-
Mshai
-
[url=http://imageshack.us][img]http://img513.imageshack.us/img513/8495/sigbaza02za1.jpg[/img][/url]
-
Knatchbull
GreenHornet wrote:7/10
vrlo je zanimljiv gay zapovjednik rambovih neprijatelja...
baš mi je bilo drago kad ga je Sly riješio

-
sikeone
Konačno pogledao film i ostao oduševljen, jedna od najboljih akcija snimljenih u zadnjih par godina. Prava nostalgična akcija po uzoru na osamdesete, Stallone je napravio pravi posao i vratio istinskoga akcijonog junaka na veliko platno.A što reći o scenama borbe u filmu osim prejebeno, finalna borba je Biblijskih razmjera

. Ovaj film ima sve što pravi štovatelj takvih filmova želi a to je krvi do koljena. Šteta što se saga završava jer ovakve stvari se više ne snimaju