Evo baš sam ogleda zadnji dio serijala jučer i time sam pogleda cjeli serijal. Iskreno cjeli serijal je loš i sam negativac baš i nije nekaj,kopija Freddya i Chuckya koja zna ponekad biti zabavna,a ponekada iritantna.
Evo ukratko o filmovima
Leprechaun-pogledao sam još par scena u filmu i ovaj put mi je ispalo lošije nego na prvom gledanju. Iritantni likovi,loša gluma,loša režija i skrivaju negativca dosta vremena da bi razvili iritantne likove.Ima par dobrih krvavih scena i to je to. 1.5/5
Leprechaun 2-po meni je čak dosta bolji od prvog filma,ali to ne govori puno.Likovi su manje iritantni,ali te briga za njih i gluma je loša,režija isto nije nekaj,ali malo bolja nego u prvom filmu i film je zbilja glup. Dvojka mi je bolja jedino zbog zabavniji ideje,zato što ne skrivaju puno negativca,ima više i boljih ubojstva(samo što su preblesava ubojstva).Cheesy zabava za ubit sat i pol ako se ostavi mozak na vratima. 2.5/5
Leprechaun 3-najbolji dio u serijalu. Puno je zabavniji i komičniji od prošlih djelova.Gluma je preloša,ali likovi su zabavni poput onog mađioničara. Film još pati od jeftine produkcije i neke scene su pomalo tupave. Isplati se pogledat zbog zabave,ali ništa posebno. 3.5/5
Leprechaun 4:In Space-jeftiniji film nisam vidio u životu.
Sam dizajn broda,specijalni efekti,kostimi su katastrofa. Gluma je preloša i toliko se vremena troši na katastrofalne likove,a ubojstva baš i nisu nekaj(nema krvi),ali dobra je fora ono sa lightsaberom iz Star warsa. Ocjena 1/5
Leprechaun in the Hood- ma katastrofa,nisam nikako uspjeo do kraja pogledati. Prestao sam na polovici jer mi je bilo dosadno i nisam više mogao slušati tu užasnu rep glazbu.Možda je druga polovica zabavna,ali ipak. 1/5
Leprechaun: Back 2 tha Hood-poboljšanje. Nisu više whatever likovi glavna stvar u filmu i ima par zabavnih scena koje su mogle biti puno bolje izvedene da je bilo više krvi(recimo u sceni kada liku isčupa srce bi bilo puno veča fora du mu još srce iscjedi i kada policajcu otkine nogu pa policajac u zadnjoj snazi doskoči do njega tražeči da mu je vrati ,ovaj ga je mogao iz čiste fore opaliti tom otkinutom nogom). Ocjena 3/5