amazon
- Studeni
Re: amazon
klasika.....napraviš account....bacaš šta hoćeš u basket....ispuniš podatke i gotovo....filmophil wrote:trebam kratki tutorijal kako naručiti nešto preko amazona...što brže molim
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
-
filmofil
- dr_gonzo
Što je najgore postere, video igre i figurice ne možeš naručiti
...(a k vragu našao sam par dobrih stvari) jer ne isporučuju u Hrvatsku... 
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Evil Xander
Re: amazon
Ako ti za to treba tutorial, bolje odustani odmah jer ces prije ili kasnije popusiti broj kreditne na netu a onda udri brigu na veselje.filmophil wrote:trebam kratki tutorijal kako naručiti nešto preko amazona...što brže molim
But really.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
-
filmofil
- Vorador
evo da ne otvaram novi topic. imam jedno pitanje za stručnjake. baš sam danas naručio svoj prvi dvd s amazon.com i kada sam išao kreirati account ispostavilo se da je on već kreiran i isti kao na amazon.co.uk. e sad, ja se ne sjećam da sam ga ikad prije kreirao ( možda i jesam ali sam zaboravio, biće da je to) pa me zanima ako amazon kao firma ima nekakav univerzalni database sa svim korisnicma? thanks
- Vorador
aha. kužim. dakle sve ide preko prvotno kreiranog profila bez obzira na kojoj podružnici amazona. malo me to iznenadilo pa se raspitujem...A$H wrote:ako imaju nisam na to nikada naisao..ali znam da ti acc vrijedi za amazon bez obzira preko koje je zemlje..znao sam istovremeno narucit i iz USA i iz UK bez problema..
- A$H
upravo to jedan acc za sve podruznice...Vorador wrote:aha. kužim. dakle sve ide preko prvotno kreiranog profila bez obzira na kojoj podružnici amazona. malo me to iznenadilo pa se raspitujem...A$H wrote:ako imaju nisam na to nikada naisao..ali znam da ti acc vrijedi za amazon bez obzira preko koje je zemlje..znao sam istovremeno narucit i iz USA i iz UK bez problema..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- dr_gonzo
Ma da barem mogu ovu figuru kupit
http://timespacetoys.stores.yahoo.net/medievalash.html
i uz to koji poster...
Ali jebeš ga ne možeš...
i uz to koji poster...
Ali jebeš ga ne možeš...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- A$H
imas na ebay-u zato..dr_gonzo wrote:Ma da barem mogu ovu figuru kupit
i uz to koji poster...
Ali jebeš ga ne možeš...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
Evo ti gaA$H wrote:imas na ebay-u zato..dr_gonzo wrote:Ma da barem mogu ovu figuru kupit
i uz to koji poster...
Ali jebeš ga ne možeš...
LINK
- Dragonrage
Kako mi taj UK amazon ide sve više i više na kurac!!!!!
Prvo su me već dva puta sjebali s nekim polovnim izdanjima, tj., nisu mi poslali ono što sam kupio, ono što nude na stranici nego sam dobio to ali u nekom polovnom pakiranju...recimo Braveheart u steelbook pakiranju...ja ga dobijem u običnoj plastičnoj kutiji. Šta ne napišu tamo "ispričavamo se ali takvo izdanje je OOP ali možete dobiti ovakvo"...ali ne...kupiti sam,o i ispadni kreten. Ali ono što me najviše raspizdilo se eto dogodilo jučer. Naime prije gotovo dva mjeseca sam naručio "The Ultimate Bourne Collection - Limited Edition"...to vam je ovo...

http://www.amazon.co.uk/Ultimate-Bourne ... 202&sr=8-3
i kaj je najbolje naručio sam ga negdje u drugom tjednu kako se pojavilo u prodaju...uz to sam naručio još neke stvari i napisali su da će sve to poslati kroz nekih dva-tri tjedna i stavili su ga na opnu shiping listu. Ali u među vremenu mi je sve ostalo došlo ali samo to nije...ali dobro rekoh...bude i to. Onda sam nedavno skužio da se taj proizvod rasprodao i da ga nema više, ali rekoh nije važno ja sam ga uzeo prije skoro dva mjeseca, dok su ga još imali, da bi onda sad neki dan stigao mail od njih u kojem se ispričavaju jer nemaju više taj proizvod!!! Pa kak su mogli uzeti pare i kako još prije dva mjeseca nisu znali da nemaju više tog proizvoda...kako ja u tom vremenu nisam mogao dobiti svoj primjerak pička im materina!!!?? A kaj je najgore od svega...čovjek tu ne može napraviti apsolutno ništa...

http://www.amazon.co.uk/Ultimate-Bourne ... 202&sr=8-3
i kaj je najbolje naručio sam ga negdje u drugom tjednu kako se pojavilo u prodaju...uz to sam naručio još neke stvari i napisali su da će sve to poslati kroz nekih dva-tri tjedna i stavili su ga na opnu shiping listu. Ali u među vremenu mi je sve ostalo došlo ali samo to nije...ali dobro rekoh...bude i to. Onda sam nedavno skužio da se taj proizvod rasprodao i da ga nema više, ali rekoh nije važno ja sam ga uzeo prije skoro dva mjeseca, dok su ga još imali, da bi onda sad neki dan stigao mail od njih u kojem se ispričavaju jer nemaju više taj proizvod!!! Pa kak su mogli uzeti pare i kako još prije dva mjeseca nisu znali da nemaju više tog proizvoda...kako ja u tom vremenu nisam mogao dobiti svoj primjerak pička im materina!!!?? A kaj je najgore od svega...čovjek tu ne može napraviti apsolutno ništa...