Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
all_of_this

Post by all_of_this » 08 Dec 2006, 01:33

The Ninth Gate

supe film Romana Polanskog s Johnny Deppom, dosta dobra radnja neka vrsta horora ma da i nema strasnih scena sve u svemu jedan od boljih filmova koje sam pogledo toplo preporucujem :D 7/10

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 09 Dec 2006, 11:35

Jel itko gledao Broken? Frend ga je nabavio (a nije pogledao) pa me zanima kakav je.
Krv je moje svjetlo i moja tama.

El Ranchero

Post by El Ranchero » 09 Dec 2006, 11:39

Nisam čuo za taj film. Javi kakav je kad ga pogledaš!

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 10 Dec 2006, 10:58

Pogledat ću ga sutra, pa javim.
Jučer sam gledao Masters of horror: Sounds like, Pro-life i Pelts. Sve u svemu dosta dobro. Serija je sve brutalnija, što je dobro. Malo sam više očekivao od Carpentera nakon Cigarette burns, ali nije ni ovo loše. Dario Argento me iznenadio, najbrutalnija njegova stvar do sada, ima scena koje su nemoguće. :lol:

Vorador

Post by Vorador » 10 Dec 2006, 12:53

Creepshow - ništa posebno; pre dugo traje; pomalo dosadan ali ima dobrih fora; sviđa mi se ideja

Creepshow 2 - malo bolje od originala jer ima više animiranih djelova; priče također tako tako

Piranha - dosadno

Piranha Part Two: The Spawning - dosadno i glupo. Jedva sam pogledao do kraja. Očekivao sam više zabave od letećih pirana.

A$H

Post by A$H » 10 Dec 2006, 19:01

Rest Stop---jedino kaj valja u filmu je to kaj glavna glumica zadnji dio filma provede u grudnjaku
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Dec 2006, 20:29

A$H wrote:Rest Stop---jedino kaj valja u filmu je to kaj glavna glumica zadnji dio filma provede u grudnjaku
Imaš sliku da bacim jednu "drkicu"? :lol: :lol:

El Ranchero

Post by El Ranchero » 11 Dec 2006, 10:35

Pogledah jučer pet semetary! Meni je film dosta dobar! Nisam pročitao knjigu pa ne mogu uspoređivati film i knjigu.
Malo dijete iz filma je odlično odglumilo svoju ulogu. Pogotovo na kraju.

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 11 Dec 2006, 11:34

El Ranchero wrote:Pogledah jučer pet semetary! Meni je film dosta dobar! Nisam pročitao knjigu pa ne mogu uspoređivati film i knjigu.
Malo dijete iz filma je odlično odglumilo svoju ulogu. Pogotovo na kraju.
Da, istina. Knjiga je bolja, ali to svatko kaže. Dvojka mi je bila dosta slabija ali isto ok.

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 12 Dec 2006, 01:03

Pogledao sam Broken i ne znam sam što da kažem. S jedne strane fascinantno kako se može napraviti solidno ostvarenje s minimalnim budžetom, a s druge strane ne drži vodu. Onda se opet sjetim da je rađen po istinitom događaju, pa ajde, pregrizem. Sve u svemu, počne vrlo brutalno. Onda se u narednih pol sata čovjek smili prema žrtvama i pita se kakav to manijak moraš biti za radit takve stvari. Nakon toga, kad shvatiš koliko beskrajno glupe žrtve mogu biti, pomisliš kako sve što će im se desiti do kraja filma upravo zaslužuju. Onda dođe neki nebulozni kraj gdje manijak dopusti da ga se ubije a žrtva opet u nedoumici. Ja sam popizdio. Film je ok, i ako je rađen po stvarnom događaju mora se uzeti u obzir mentalno stanje žrtava, ali brate, kakve glupače. Zadnja scena digne film za 20%.

Pogledao sam i Bad moon nakon dr. Gonzovog savjeta i shvatio u pol filma da sam ga već gledao. Nema veze, film je zabavan iako traje prekratko.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 12 Dec 2006, 12:11

Zombiemachine wrote:Pogledao sam Broken i ne znam sam što da kažem.
Priča se da je cijela poanta filma samo vizualno eksplicitno nasilje. Nisam gledao pa neću pametovati, ali ne bi bilo čudno sa low budget film da sam fokus baca na nešto poput nasilja, jer ipak se tako može privući dosta velika publika (dakako u okvirima žanra, a čak sada i Nakon raznoraznih Saw i Hostela i mainstreama)

pinhead.bih

!!!!!!!!!!!!!

Post by pinhead.bih » 12 Dec 2006, 13:18

Zadnji film koji sam gledao je Quick and the undead čini mi se da se tako zove jer film je toliko smeće da se trudim da ga izbrišem iz sjećanja što prije!Ovo niko ko ima imalo ukusa i osjećaja za dobro ni u krajnjem slučaju da je ultra fan horror filmova ne bih trebao gledati!!!Evo ukratko tema filma ako se ko ipak odluči napraviti tu glupost:Poslije dužeg vremena nakon pojave zombija i zaraze koju su isti širili svijetom(Američkim zabitima)preostali ljudi su se vratili nekim starim Western vremenima.Sve u svemu imate neku facu koji je kao neki bounty-hanter koji ubija zombije i odsijeca im prste kao dokaz obavljenog posla a onda za sve to dobije neki keš(ovo samo pretpotstavljam jer u cijelom filmu nisam vidio nijedno unovčavanje obavljenog posla iako je to logično)!!!Kako je ovo smeće snimljeno to mi nije jasno ali uspijeli su ostaviti dojam visoke C kategorije televizijskih filmova a u ovo vrijeme savremenih efekata naprvaili su zombi izgled sa početka osamdesetih!!!Da sve bude još gore odmah poslije uzmem i pogledam one Grave Dancers'e ne znam šta mi bi da to odgledam valjda dosada ili želja za nečim novim.Grave dancers nisu ništa drugo do još jedno Američko sranje fino upakovano i najavljeno kao neki dobar film prepun pozetivnih kritika Holivudskih neznalica!!!Jedina polu pozetivna strana poslije svega toga odgledam Irski horror Isolated koji mi je malo popravio raspoloženje i ostavio mi malo vijere u novija horror ostvarenja :(
CREATURE FROM MIDIAN LAND

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 12 Dec 2006, 14:26

HorrorHR wrote:
Zombiemachine wrote:Pogledao sam Broken i ne znam sam što da kažem.
Priča se da je cijela poanta filma samo vizualno eksplicitno nasilje. Nisam gledao pa neću pametovati, ali ne bi bilo čudno sa low budget film da sam fokus baca na nešto poput nasilja, jer ipak se tako može privući dosta velika publika (dakako u okvirima žanra, a čak sada i Nakon raznoraznih Saw i Hostela i mainstreama)
Da ti pravo kažem, tog nasilja i nema tako puno. U početku je samo to, ali kasnije samo u tragovima.

Charlie surfs again

Post by Charlie surfs again » 13 Dec 2006, 14:50

poslednje shto sam gledo je pre 10-ak dana jbga
"Ed Gein - in the light of the moon" (2000)

Ono, solidan, jurim ga vec duze vreme i jedva ga nadjoh, na fazon "Deranged"-a iz '74 sa tim shto je ovde odradjeno sve sa punim imenom i prezimenom - znachi Edward Gein, keva Augusta, brat Henry i josh neki autentichni detalji...
Mada ovo realno i nije horor ali biografija neka vrsta drame jeste, e sad shto je biografija malo bolesnija i shto je Edi bio faca samo takva shta cemo jbga xaxa :lol:
"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com

all_of_this

Post by all_of_this » 13 Dec 2006, 21:49

6 čulo po ko zna koji put

Post Reply