Objavi svoju sliku

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Wendigo

Post by Wendigo » 05 Feb 2008, 19:59

a lol.. :lol: :lol:
meni je uskoro 7 mjeseci bez cigarete i ne fali mi uopće.. :beevil: 8) nakon skoro 9 godina pušenja tog govna otrovnog.. :lol:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 05 Feb 2008, 20:01

john_constantine wrote:
John_Ryder wrote:ovo je sve bila jedna velika zavjera.
Sada će još i snimiti film po tome. :mrgreen:
heh,mogli bi, neki pošten triler
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

carver

Post by carver » 05 Feb 2008, 20:06

Wendigo wrote:a lol.. :lol: :lol:
meni je uskoro 7 mjeseci bez cigarete i ne fali mi uopće.. :beevil: 8) nakon skoro 9 godina pušenja tog govna otrovnog.. :lol:
Ja sam pokušao prestat,al ne mogu :( A što je najgore moram se skrivat od staraca :evil: Mislim...imam 17 godina,a moram se skrivat :( :( :(
[img]http://img179.imageshack.us/img179/6641/werecopyyl8.png[/img]

skurena

Post by skurena » 05 Feb 2008, 20:08

John_Ryder wrote:
john_constantine wrote:
John_Ryder wrote:ovo je sve bila jedna velika zavjera.
Sada će još i snimiti film po tome. :mrgreen:
heh,mogli bi, neki pošten triler
LOL! Moam se zdebljat da dobim glavnu ulogu!!!! Bila bum bolji kameleon od Christian Balea xD
[img]http://img185.imageshack.us/img185/9013/1gmfatherfig3sig6sx0ve2jl5.gif[/img]

skurena

Post by skurena » 05 Feb 2008, 20:09

carver wrote:
Ja sam pokušao prestat,al ne mogu :( A što je najgore moram se skrivat od staraca :evil: Mislim...imam 17 godina,a moram se skrivat :( :( :(
Znam kako ti je... ja isto radim. rekla sam im da pušim al ih ful smeta, pa se moram skrivat da bi pušila :cry:

DA BI PUŠILA. HAHAHAHAHAHA...OVO JE SUPER ZVUČALO XD
[img]http://img185.imageshack.us/img185/9013/1gmfatherfig3sig6sx0ve2jl5.gif[/img]

John_Ryder

Post by John_Ryder » 05 Feb 2008, 20:10

carver wrote:
pa šta ti to treba u životu, prestani dok si mlad.
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

carver

Post by carver » 05 Feb 2008, 20:15

John_Ryder wrote:
carver wrote:
pa šta ti to treba u životu, prestani dok si mlad.
Pa pokušao sam :D Ali ništa :evil: :evil: :evil:
[img]http://img179.imageshack.us/img179/6641/werecopyyl8.png[/img]

Wendigo

Post by Wendigo » 05 Feb 2008, 20:45

carver wrote:
ma možeš ako to stvarno želiš. meni se jednostavno zgadio okus pa polako i miris, a i živciralo me konstantno poskupljenje.. sada mi smeta smrad i izbjegavam birceve i ostala zadimljena mjesta i mogu nanjušiti cigaretu na 15 metara.. :lol: jedino znam zapaliti onaj duhan (samson) koji se mota i to jaaaako rijetko (kada pijem vani, jbga :D), možda 1-2 u 3 mjeseca, a baš cigaretu nema šanse.

elrania

Post by elrania » 05 Feb 2008, 20:56

Wendigo wrote:
ma možeš ako to stvarno želiš. meni se jednostavno zgadio okus pa polako i miris, a i živciralo me konstantno poskupljenje.. sada mi smeta smrad i izbjegavam birceve i ostala zadimljena mjesta i mogu nanjušiti cigaretu na 15 metara..
takoder. u biti nisam ja imala nikakvu namjeru prestati, no odjednom mi je toliko intenzivno poceo smetati miris cigareta da nisam vise ni pomislila da ih kupim. dosta sam dugo bila na black stone mini cigarama od tresnje i onda ih nisu imali i sad su ih nedavno opet dobili i ja sva sretna kupim to, jer su mi bas pasale kad ni to vise nije sto je nekad bilo. a bas su bile fine...
al ne zalim se. bolje za mene da sam se rano maknula od toga... em smrdi, em mi steti u vecoj mjeri no ostalima i preskupo to sve ispadne kad se zbroji
pokusavam frendicu nekako natjerat da se odvikne, jer vise manje svaka druga, treca osoba pusi iz navike, a ne zato sto joj pase... a tak je i s ovom mojom, samo ne zna stat :?

Freddy

Post by Freddy » 05 Feb 2008, 21:55

ja pušim od svoje 14 god.,i ne misli prestat..još ove zabrane,ma nek odu u k....
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Scarface

Post by Scarface » 05 Feb 2008, 22:26

Nikad u životu ni jednu cigaretu nisan zapalija, al smrdin uvik po duvanu jer san stalno po kafićima s prijateljima koji puše ka Turčini, jedan put ću se ugušit u onom jebenon dimu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Boby

Post by Boby » 05 Feb 2008, 22:45

OFFTOPIC

Mislim da već postoji topic o pušenju

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 05 Feb 2008, 23:13

Freddy wrote:ja pušim od svoje 14 god.,i ne misli prestat..još ove zabrane,ma nek odu u k....

Zabrane su opravdane zas bi se ja gusio u dimu koji je nezdrav i unistavo sebi zdravlje..ak ti se pusi postuj druge i vani pljugaj
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

Freddy

Post by Freddy » 05 Feb 2008, 23:17

horrorfan wrote:
Freddy wrote:ja pušim od svoje 14 god.,i ne misli prestat..još ove zabrane,ma nek odu u k....

Zabrane su opravdane zas bi se ja gusio u dimu koji je nezdrav i unistavo sebi zdravlje..ak ti se pusi postuj druge i vani pljugaj
največa glipost su te zabrane...sve kupimo od drugih...jebo ih HDZ I SVE OSTALE STRANKE...SAMO SE ULIZUJEMO,nemamo svoj stav
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Gosp.

Post by Gosp. » 05 Feb 2008, 23:21

Meni smetaju poštari.
Trebamo li dobiti zakon koji će poštarima zabraniti hodanje ulicom u vrijeme kada ih ja mogu vidjeti?
Budimo realni, zakon o zabrani pušenja na javnim mjestima je glup i neće puno utjecati na pušaće.
Umjesto da su postrožili zakone o uređenju objekata po kojem bi obavezno postojao pušački i nepušački dio, oni donose zakon koji će ići na štetu mnogim ugostiteljima. A pušače, naravno, neće natjerati da prestanu pušiti.
Največa ironija je ta da se u isto vrijeme kada se pokušava smanjiti upotreba bilo kakvih "droga" u Europi sve više javljaju grupacije unutar društva koje se trude da se legaliziraju kojekakve druge droge.
Sve je to kontraproduktivno.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

Post Reply