Pa sam se odlučio prisjetiti toga, i potražiti sve nastavke, pa usput, da čujem vaša mišljenja onih koji su gledali bar jedan nastavak.
american ninja
- john_constantine
american ninja
još jedan zlatni serijal 80 - tih Američki nindža
Pa sam se odlučio prisjetiti toga, i potražiti sve nastavke, pa usput, da čujem vaša mišljenja onih koji su gledali bar jedan nastavak.
Michel puši karu.
- john_constantine
-
Unreal
ma ja sam gledao četvorku kada sam imao 6 godina i tada mi je bila fora,ali danas vjerojatno neki teški shitjohn_constantine wrote:Unreal wrote:Nisam ni 80% siguran ,ali mislim da je u jednom djelu se glavni lik borio sa kantom na glavi i uhvatio strjelu ustimaMa vidim da su kasniji nastavci sve lošiji, ali sve ću ih pogledati.
- horkolerbus
- Knatchbull
- HorrorHR
- Site Admin
- sikeone
prvi i drugi dio sam vjerovali ili ne gledao u kinu kao mulac, i naravno da su mi to bila dva najbolja ninja akciona film moga djetinjstva, treći me razočarao jer nema Dudikoffa i nakon toga mi je zanimanje splasnulo. Baš nedavno sam nabavio dvd jedinice, preloše ali ipak zauvjek u mome srcu jer sam te filmove kao mulac na vhsu pogledao milijun puta.
- Mamoorlook
super mi je ova tema, jer bas sam nekidan ja skinuo sa neta jedinicu i dvojku koje cekaju da ispiti prodju sutra pa da ekipa popije i gleda to i osjeca se opet mlado!
hocureci, slucajnost je velika, ili mozda nije!
hocureci, slucajnost je velika, ili mozda nije!
All right then, roll! ROLL through the gates of hell. Must you take the fun out of everything?
-
FilmTV
- Studeni
o,mama,mama kakav trešeraj....ali,kako sam ga volio!!!!
jedinicu sam odvrtio jedno mali milion puta kao klinac i Dudikoff mi je (naravno!) bio car careva!!! Tuče se s kantom na glavi i hvata strijelu rukom, oh yeah i reže ribi štikle mačetom!!! Dvojka je na nekom otoku i još je lošija (u pravom smislu).....na trojku sam popizdio kad sam skužio da nema Dudikoffa.....a u četvorci se vraća negdje u 47oj minuti filma.....hvala Constantine, morat će se na torente pa u sjećanja i uživanciju!!
PS-inače, Firstenberg je sa dinamičnim duom (yeah,right!) Dudikoff/Steve Jones godinu dana iza jedinice na valu "slave" Dudikoffa odradio film "Avenging force", kao neka survival varijanta. E, tu tek počinje smijeh....nema šta nema...survival, John P. Ryan, jug Amerike, rasisti..... A, u videoklubu kad sam ga posuđivao (cca. 1989) je prevođen kao "SNAGA MOĆI"!!!!

jedinicu sam odvrtio jedno mali milion puta kao klinac i Dudikoff mi je (naravno!) bio car careva!!! Tuče se s kantom na glavi i hvata strijelu rukom, oh yeah i reže ribi štikle mačetom!!! Dvojka je na nekom otoku i još je lošija (u pravom smislu).....na trojku sam popizdio kad sam skužio da nema Dudikoffa.....a u četvorci se vraća negdje u 47oj minuti filma.....hvala Constantine, morat će se na torente pa u sjećanja i uživanciju!!
PS-inače, Firstenberg je sa dinamičnim duom (yeah,right!) Dudikoff/Steve Jones godinu dana iza jedinice na valu "slave" Dudikoffa odradio film "Avenging force", kao neka survival varijanta. E, tu tek počinje smijeh....nema šta nema...survival, John P. Ryan, jug Amerike, rasisti..... A, u videoklubu kad sam ga posuđivao (cca. 1989) je prevođen kao "SNAGA MOĆI"!!!!
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
- john_constantine