Objavi svoju sliku

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
jigsaw

Post by jigsaw » 01 Feb 2008, 22:48

Stavi...

mrtwa

Post by mrtwa » 01 Feb 2008, 22:58

ee neču :P
Real terror is not the sigth of death. It is the fear of death. What is the fear of death? Terror of the unknown.

http://originalevil.blog.hr - ako vas treba nešto nasmijati=)

skurena

Post by skurena » 01 Feb 2008, 22:59

filmophil wrote:
skurena wrote:^To bi trebala bii kao neka "šala", dobro da me nisi pitao da li sam za janjetinu. Pojela bih i nju i tebe....
imaš loše mišljenje o sebi... :roll:
ja osobno bi se prije okrenuo za tobom na cesti nego nekom mršavom manekenkom...volim kad se ima šta primit...
Haha.. Hvala. Nemam nego znam kako je zvučalo to kaj je napisao. Mislim znam da ne izgledam kao Monica :rotflmao:
To da sam deblja-jesam....
[img]http://img185.imageshack.us/img185/9013/1gmfatherfig3sig6sx0ve2jl5.gif[/img]

Scarface

Post by Scarface » 02 Feb 2008, 00:10

Otrcano, ali zna se da je svak lip na svoj način, i da ružne osobe jednostavno ne postoje. Postoje samo osobe koje imaju kompleks manje vrijednosti i osobe koje su dovoljno umišljene da sebe proglase seks simbolom i svaki slučajni pogled ljudi oko sebe tumače kao zanimaciju i divljenje njihovoj ljepoti. Zbog te dvi vrste ljudi, došlo je do svega ružnoga do čega je došlo, vanjski izgled je posta najbitniji većini i postaje sve ekstremnije, a kad se tome pridodaju i pusti "star crushevi" (svaki put kad pogledan sestrin OK ili Bravo, epitet za svakog glumca ili glumicu je "zgodan, prekrasan, savršen /na), to sve ide u kurac. Zato, mršav, debeo, neko voli jedno, neko drugo, neko oboje :lol: , i sve je to nevažno. Ja osobno volin malo mršavije i manje cure, po mogućnosti crnke, mada mi se može svidit i plavuša, brineta, crvenokosa. Baza mi je vidit plavušu metalku, u onom kontrastu s puston crninon, ne znan zašto, ali me uvik uvati smij kad pričan s takvom curom, pa me gledaju u čudu. :lol:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

filmofil

Post by filmofil » 02 Feb 2008, 00:14

tako obično govore ružni ljudi...ali slažem se s tobom ghost :lol:
makar moraš priznat da su neke stvari stvarno ružne za vidjet... :D
This is the Zodiac speaking.

Scarface

Post by Scarface » 02 Feb 2008, 00:20

filmophil wrote:tako obično govore ružni ljudi...ali slažem se s tobom ghost :lol:
makar moraš priznat da su neke stvari stvarno ružne za vidjet... :D

Pa da, naravno da ih ima, ali to se zadrži za sebe. :lol:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Knatchbull

Post by Knatchbull » 02 Feb 2008, 00:59

jako mi se sviđa kompozicija slike. ovi efekti s desne strane se super uklapaju :wink: 8)
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

†Something Wicked†

Post by †Something Wicked† » 02 Feb 2008, 16:09

Licis malo na Kristinu Lindberg, Svedski seks simbol '70, takodje poznatija kao kraljica exploitation filmova. :shock:

ImageImage

Sad da li je samo zbog kompozicije fotke ... ili mozda zato sto obe imate taj babyface pogled ? :lol:

u svakom slucaju kjut ste obe :lol:
Ghostface wrote:Otrcano, ali zna se da je svak lip na svoj način, i da ružne osobe jednostavno ne postoje. Postoje samo osobe koje imaju kompleks manje vrijednosti i osobe koje su dovoljno umišljene da sebe proglase seks simbolom i svaki slučajni pogled ljudi oko sebe tumače kao zanimaciju i divljenje njihovoj ljepoti. Zbog te dvi vrste ljudi, došlo je do svega ružnoga do čega je došlo, vanjski izgled je posta najbitniji većini i postaje sve ekstremnije, a kad se tome pridodaju i pusti "star crushevi" (svaki put kad pogledan sestrin OK ili Bravo, epitet za svakog glumca ili glumicu je "zgodan, prekrasan, savršen /na), to sve ide u kurac. Zato, mršav, debeo, neko voli jedno, neko drugo, neko oboje :lol: , i sve je to nevažno. Ja osobno volin malo mršavije i manje cure, po mogućnosti crnke, mada mi se može svidit i plavuša, brineta, crvenokosa. Baza mi je vidit plavušu metalku, u onom kontrastu s puston crninon, ne znan zašto, ali me uvik uvati smij kad pričan s takvom curom, pa me gledaju u čudu. :lol:
na zalost to jeste tacno (onaj deo kada estetika postaje najbitnija)...

Meni nije nikad posebno znacila estetska lepota, ali opet u nekim momentima jeste bitna. To iskreno govorim. Mogu biti prijatelj sa bilo kojom osobom koja mi odgovara, ali recimo kada dodje do veze sa devojkom, ne mogu biti sa nekom devojkom ako mi ne odgovara fizicki koliko god mi prijala kao osoba. Mada to sam naucio da kontrolisem: Ako je malo losija fizicki nadoknadi njena licnost, ako je malo losija kao licnost nadoknadi joj fizicki izgleda (sad sto kasnije lupam glavom to nema veze). :lol:

Kad smo kod plavusa,,, ja do prosle godine nisam voleo nesto posebno plavuse ali u zadnje vreme me recimo privlace. Mada jos uvek se prvo zalepim za crvenokose sa plavim krupnim tuznim ocima. :lol: Nije bitno da li je metalka, posto me u zadnje vreme jako zivciraju jer sve izigravaju neke vampirice i neke mracne osobe pa su mi vise udarili na .... :twisted:

Scarface

Post by Scarface » 03 Feb 2008, 19:30

Postavija san bija prije video, al evo još jedna slika, previše je blizu faca, i iznered san totalni, al neman uopće svojih drugih slika, ovo je jedina, pa nisan moga birat:), e i malo je velika, nisan je smanjija.

http://i26.tinypic.com/2zh026a.jpg
Last edited by Scarface on 03 Feb 2008, 20:54, edited 1 time in total.

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Feb 2008, 20:28

smanjiš ju preko irfan view. :wink:
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 03 Feb 2008, 20:30

daj stvarno smanji...ne trebam ti vidjeti svaku poru na licu :lol:
This is the Zodiac speaking.

Scarface

Post by Scarface » 03 Feb 2008, 20:38

Je, stvarno je pretjerano, sad ću to stavit link na tinypic.

elrania

Post by elrania » 03 Feb 2008, 20:53

pa ako je vec problem smanjit, zasto jednostavno ne stavis link na sliku u post? bar nece rastezat stranicu foruma bzvz

edit: hvala :mrgreen:
Last edited by elrania on 03 Feb 2008, 20:56, edited 1 time in total.

Scarface

Post by Scarface » 03 Feb 2008, 20:55

Evo, sređeno.

mrtwa

Post by mrtwa » 03 Feb 2008, 21:00

ghostface, prekrasne oči :wink:
Real terror is not the sigth of death. It is the fear of death. What is the fear of death? Terror of the unknown.

http://originalevil.blog.hr - ako vas treba nešto nasmijati=)

Post Reply