prikaz čudovišta.
Cloverfield (2008)
- Dragonrage
- dr_gonzo
- A$H
- A$H
da drago mi je sad se imam cemu veselit..HorrorHR wrote:valjda jedan od rijetkih filmova u žanru da je pokupio jebenu paru i odlične reviewe
http://www.bloody-disgusting.com/review/1789
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- dr_gonzo
- HorrorHR
- Site Admin
- jigsaw
Veoma ljubeznoHorrorHR wrote:HorrorHR vam daje karte za "Cloverfield"
http://www.horrorhr.com/horrorhr-poklan ... overfield/
- Dragonrage
- Dragonrage
Cloverfield 5/5 - WoW!! Pravi spektakl prepun napetosti i odlične scarry atmosfere koja vas drži na iglama cijelo vrijeme (a ima i malo dobrog humora)...kamera i montaža su fenomenalni, glumci izvrsni, realni u svojim izvedbama. Iako je sve prikazano kao da je snimljeno sa pauzama u kontinuitetu sa malom digitalnom kamerom iz ruke, djeluje mnogo spektakularnije i to samo pridonosi napetosti i prikazu konfuznosti. Efekti su odlični, realistični i savršeno upotpunjuju priču...ne djeluju nimalo lažno i loše kao što se to moglo naslutiti iz trailer. Dapače, efekti iz ovog filma koji je košta svega nekih 30 mil.$ deru CGI iz mnogo skupljeg (150 mil$) "I Am Legend" samo tako. Ne mogu se ni usporediti.
Priču bih mogao najlakše opisati kao prvenstveno ljubavnu priču umotanu u monster film prema kojem je recimo Emmerichova "Godzilla" uspavanka/crtić za djecu...a i bilo koji drugi monster film (izuzev "Hosta").
Jedino imam male primjedbe na mjestimično patetične dijaloge koji kao da su ispali iz nekog romantičnog filma ("Vratio si se po mene" kaže jedna od junakinja, a gl. junak joj odgovara "naravno da sam se vratio, volim te" i tome sl.). Ali opet kako ovo u biti i je romantični film ali umotan u kao što rekoh horror monster film, to još i može proći. Također zamjerku imam i na činjenicu da kamera proživljava sve moguće neprilike, padove i sl. Isto tako ne vjerujem da bi netko u takvoj kaotičnoj i strašnoj te po život opasnoj situaciji cijelo vrijeme nosio kameru naokolo i snimao šta se zbiva. No, to su tek sitnice koje se mogu i zanemariti.
Odličan film!!!
Priču bih mogao najlakše opisati kao prvenstveno ljubavnu priču umotanu u monster film prema kojem je recimo Emmerichova "Godzilla" uspavanka/crtić za djecu...a i bilo koji drugi monster film (izuzev "Hosta").
Jedino imam male primjedbe na mjestimično patetične dijaloge koji kao da su ispali iz nekog romantičnog filma ("Vratio si se po mene" kaže jedna od junakinja, a gl. junak joj odgovara "naravno da sam se vratio, volim te" i tome sl.). Ali opet kako ovo u biti i je romantični film ali umotan u kao što rekoh horror monster film, to još i može proći. Također zamjerku imam i na činjenicu da kamera proživljava sve moguće neprilike, padove i sl. Isto tako ne vjerujem da bi netko u takvoj kaotičnoj i strašnoj te po život opasnoj situaciji cijelo vrijeme nosio kameru naokolo i snimao šta se zbiva. No, to su tek sitnice koje se mogu i zanemariti.
Odličan film!!!
- A$H
Dragonrage wrote:Cloverfield 5/5 - WoW!! Pravi spektakl prepun napetosti i odlične scarry atmosfere koja vas drži na iglama cijelo vrijeme (a ima i malo dobrog humora)...kamera i montaža su fenomenalni, glumci izvrsni, realni u svojim izvedbama. Iako je sve prikazano kao da je snimljeno sa pauzama u kontinuitetu sa malom digitalnom kamerom iz ruke, djeluje mnogo spektakularnije i to samo pridonosi napetosti i prikazu konfuznosti. Efekti su odlični, realistični i savršeno upotpunjuju priču...ne djeluju nimalo lažno i loše kao što se to moglo naslutiti iz trailer. Dapače, efekti iz ovog filma koji je košta svega nekih 30 mil.$ deru CGI iz mnogo skupljeg (150 mil$) "I Am Legend" samo tako. Ne mogu se ni usporediti.
Odličan film!!!
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- HorrorHR
- Site Admin
U jebemti, 5/5 ?! Jedva čekam 
Ja pogledao jučer kopiju Cloverfielda:
Monster (2008)
http://www.horrorhr.com/monster-2008/

Ja pogledao jučer kopiju Cloverfielda:
Monster (2008)
http://www.horrorhr.com/monster-2008/