Nova DVD izdanja na kioscima
- Donnie Darko
- metallicat
- dr_gonzo
Kupio sam film Johna Waynea "Angel & Badman" jedan od najboljih Western filmova ikad, ali razočarao sam se kad je film koji je crno bijeli obojan u boji (kao Night of the Living Dead), jer meni ne smeta i bolji mi je u c/B tehnici...
Tko može neka nabavi onaj u c/b tehnici, ali ako ne može onda nabavite ovaj film u izdanju Slobodne Dalmaciji, jer je stvarno vrijedan za gledanje (Wayne je tu maestralo odglumio)..
Tko može neka nabavi onaj u c/b tehnici, ali ako ne može onda nabavite ovaj film u izdanju Slobodne Dalmaciji, jer je stvarno vrijedan za gledanje (Wayne je tu maestralo odglumio)..
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Dragonrage
Baš sam se iznenadio kad sam danas u jutro na kiosku kupovao film "Black Book" Paula Verhovena i skužio da DVD izdanje ima kartonski slipcase. Uz to i zvuk je Surraund 5:, jezik je Nizozemski, Njemački i Engleski, Hrvatski tilovi a od dodataka trailer, intervju sa Verhovenom u trajanju od nekih 12 min te intervju sa glavnom glumicom u trajanju od 20-ak min. Jedino što je film u Anamorfnom widescreenu...iako to meni ne smeta tako da je ovo po meni jedno od rijetkih kiosk DVD izdanja koje se isplati kupiti po cijeni od 49 kn...
Film je inače izdao distributer MG film za koji sam ja čuo jednom ili dva puta ali nemam pojma šta su još izdali. Inače u DVD se još nalaze i neke najave za buduća izdanja i od važnijih naslova valja izdvojiti "Shinobi, "Torrente 3" te onaj Irački film "Dolina Vukova"...
Film je inače izdao distributer MG film za koji sam ja čuo jednom ili dva puta ali nemam pojma šta su još izdali. Inače u DVD se još nalaze i neke najave za buduća izdanja i od važnijih naslova valja izdvojiti "Shinobi, "Torrente 3" te onaj Irački film "Dolina Vukova"...
-
filmofil
- Dragonrage
Ne piše točan datum, ali kako se nalazi odmah iza Black Booka, onda će to vjerojatno biti sljedeći naslov koji će MG film izdati na kioske...računaj da će to biti za nekih tjedan dva...bez brige, bit će ovdje obavijest ako primijetim film na kioskufilmophil wrote:shinobi? kad to dolazi na kioske???
- Vorador