kako bi vi napravili horror film

Razgovori ugodni o horor temama
john_constantine

Post by john_constantine » 25 Jan 2008, 18:41

ma za slasher bi bilo najbolje kosilica. :D Fan opsjednut Braindeadom, pa zamisli da su svi ljudi oko njega zombiji. Ubije majku, i počne ubijati sve živo. :lol:
Michel puši karu.

majstoro

Post by majstoro » 25 Jan 2008, 18:52

ja cu kad kupim kameru(ne za komp)snimit horror koji traje pola sata :D :D ubukao bi masku od jasona(ako je nađem)a moj rođak masku vriska i tako bi se mi borili a film bi se zvao Jason vs Scream :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]

[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]

Boby

Post by Boby » 25 Jan 2008, 18:59

Knatchbull wrote:
John_Ryder wrote:ma ajmo se nas 15-tak sa foruma skupit negdje i :partyman:
ovako ti je post trebao izgledati :lol: :wink:
OT: taman su maškare, nitko ne bi ni skužio da snimamo film :lol:
Aha, imali bi gomilu statista na raspolaganju i sve bi radili besplatno ne znajući da išta i rade. Kada smo već kod oružja i oruđa, meni često padne na pamet onaj cover s "Children of the Corn 4". Samo kaj bi onda ubojica previše bacao na Reapera ali za jedan kill je OK

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 25 Jan 2008, 23:15

Ja sam još prije 12 godina (taman 2 mjeseca nego sam počeo raditi) uspio nakon dugo vremena skupiti 9 000kn za kupiti si kameru.
Imao sam ideje, imao sam gotov scenarij, imao sam volje, ali sam bio okružen ljudima kojima je to bila samo dobra zajebancija...a ja sam već tada bio ozbiljan da uspijem u svom naumu...

Na kraju sam ih sve poslao u tri materine, spalio scenarij (još ga imam u glavi)...a kamera od tada je vađena samo 3 puta...

Inače kad bih snimao horor film, a pošto nemam nikakvi buđet...film bi bio sigurno o serijskom ubojici sa puno atmosfere i dobrom radnjom i sa likovima koji nisu serasti...
Nešto kao između "Henry: Potrait of Serial Killer" i "The Town That Dreaded Sundown" ....
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Boby

Post by Boby » 25 Jan 2008, 23:23

dr_gonzo wrote:Ja sam još prije 12 godina (taman 2 mjeseca nego sam počeo raditi) uspio nakon dugo vremena skupiti 9 000kn za kupiti si kameru.
Imao sam ideje, imao sam gotov scenarij, imao sam volje, ali sam bio okružen ljudima kojima je to bila samo dobra zajebancija...a ja sam već tada bio ozbiljan da uspijem u svom naumu...

Na kraju sam ih sve poslao u tri materine, spalio scenarij (još ga imam u glavi)...a kamera od tada je vađena samo 3 puta...

Inače kad bih snimao horor film, a pošto nemam nikakvi buđet...film bi bio sigurno o serijskom ubojici sa puno atmosfere i dobrom radnjom i sa likovima koji nisu serasti...
Nešto kao između "Henry: Potrait of Serial Killer" i "The Town That Dreaded Sundown" ....
Slažem se, upravo bi takav film bio najzahvalniji za snimit; i to da je još smješten u ruralnu sredinu; pejzaž bi dosta pridonio atmosferi. Nažalost, upuštati se u takve projekte ovdje baš i nije isplativo; jedino ak se gleda da film bude nagrada sam sebi. Ali opet, uvijek netko mora probiti led. Do unatrag par godina ne bih rekao de ćeju se snimati domaće krimi serije niti da će pokoji domaći film puniti kino dvorane

Scarface

Post by Scarface » 26 Jan 2008, 01:38

Definitivno bi to bija slasher, i to najsličniji Screamu, iz avatara je očito da mi je to najomiljeniji horror (znan da nikome drugom nije, al s njin je počela moja ozbiljnija zanimacija za horrore, a i više volin ovaj noviji slasher štih tipa Znam što si radila prošlog ljeta, Vrisak ili Valentinovo od 80s slashera, i opet znan da san jedini i da ste se svi čitajući ovo nasmijali i prekrižili me ka ozbiljnog fana). Uglavnom, po meni je presudan kostim i maska, zatim atmosfera i ubojstva i likovi koji će savršeno pasat priči. A priča bi bila malo originalnija, ili baren drugačija. Zamišlja san jedan idiličan gradić Craven Hill sagrađen na vrhu strme i visoke obale, stravična (ali ono baš stravična, brutalna i morbidna) ubojstva koja najednom počnu potresati i polako skidati masku savršenstva i mira te kako broj stanovnika postaje sve manji, zlo postaje sve jače, a ubojica bi bijahladnokrvno utjelovljenje čistog zla. Mada ovo već ispada klišej, bilo bi tu još dosta toga, o čemu mi se ne da pisat al iman sve u glavi. Kad neće film, vjerojatno ću pisat knjigu o tome.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 26 Jan 2008, 01:54

Ghostface wrote:i to najsličniji Screamu, iz avatara je očito da mi je to najomiljeniji horror (znan da nikome drugom nije, al s njin je počela moja ozbiljnija zanimacija za horrore, a i više volin ovaj noviji slasher štih tipa Znam što si radila prošlog ljeta, Vrisak ili Valentinovo od 80s slashera, i opet znan da san jedini i da ste se svi čitajući ovo nasmijali i prekrižili me ka ozbiljnog fana
OK više sam za 80s slashere, ali među najvećim guštovima mi je pogledati slashere nove post-scream proizvodnje... Kvaliteta i nije bitna, počeo sam tražiti najmanje detaljčiće da bar vidim da se ljudi trude, imaju ideju, volje, elana, dobrog ubojicu, bilo što :) A glede Screama, odličan film, jedan od najboljih slashera uopće ;)

Wendigo

Post by Wendigo » 26 Jan 2008, 03:50

ja volim Scream ali samo prvi (može i drugi proć) dio.. 8)
ali ipak 80´s je 80´s.. :lol:

majstoro

Post by majstoro » 26 Jan 2008, 10:07

scream mi je bio prije najdrazi horror dok nisam cuo za friday the 13
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 26 Jan 2008, 11:27

majstoro wrote:scream mi je bio prije najdrazi horror dok nisam cuo za friday the 13
Novi si u horrorima jel? :lol: :wink:

majstoro

Post by majstoro » 26 Jan 2008, 11:57

HorrorHR wrote:
majstoro wrote:scream mi je bio prije najdrazi horror dok nisam cuo za friday the 13
Novi si u horrorima jel? :lol: :wink:
ma kakvi

Unreal

Post by Unreal » 26 Jan 2008, 12:37

Wendigo wrote:ja volim Scream ali samo prvi (može i drugi proć) dio.. 8)
ali ipak 80´s je 80´s.. :lol:
dobro rečeno :wink:

Freddy

Post by Freddy » 26 Jan 2008, 12:41

e ovako:meni bi bila atmosfera iz Evil Dead u nekoj šumi i glavni negativci freddy i IT...i naravno Bruce Cambell...on je kad je bio klinac bojao se tog klauna i kad je sad stariji više ne...sad se boji freddya i on je u jednoj kolibi,klaun sazna da se Bruce...tak bi se i zvao boji freddya pa se klaun okrene na freddya i počne masakr i na kraju dođe hrpetina zombija i vukodlaka iz šume te se njih troje zajedno udruže protiv svih njih i naravno pobjede....,ali ipak na kraju TO JE BIO SAN i Bruce se probudi u kolibi i snimi Evil Dead 4 kad odjedanput čuje iz šume
one,two freddys coming for you
three,four better lock your door
...........
,,,,,,,,,,,,,,,,,
nine,ten,never sleep again
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

GreenHornet

Post by GreenHornet » 26 Jan 2008, 13:02

GreenHornet wrote:U "bratstvu" crnaca na koledžu se počmu događati brutalna ubojstva...Varate se!Ubojica nije bijeli rasist vec crnac sa prosječnim penisom dok su ustali abnormalno obdareni...Pa su ga zezali... :rotflmao: :rotflmao:
čudim se da nitko nije pohvalio moju ideju... :lol: ako se ne varam ovakav motiv za ubojstva jos nije bio u horrorima... :lol:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Scarface

Post by Scarface » 26 Jan 2008, 18:30

GreenHornet wrote:
GreenHornet wrote:U "bratstvu" crnaca na koledžu se počmu događati brutalna ubojstva...Varate se!Ubojica nije bijeli rasist vec crnac sa prosječnim penisom dok su ustali abnormalno obdareni...Pa su ga zezali... :rotflmao: :rotflmao:
čudim se da nitko nije pohvalio moju ideju... :lol: ako se ne varam ovakav motiv za ubojstva jos nije bio u horrorima... :lol:

Da, a za oružje brutalni vibrator kojima ih razdere... khm odostraga, i nožić skakavac kojime im odriže muškost. :lol: Ako ćeš već na tu iskompleksiranost, takav bi obred bija prikladan. :lol:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Post Reply