Znam, ni menijohn_constantine wrote:taj mi se baš nije dopao kao prvi dio...Asfodel wrote:2. dio autostoperskog vodiča kroz galaksiju
Koju ste knjigu zadnju čitali?
- Asfodel
- Asfodel
- The Dude
i meni je bila dosadna prvih 70str. komplicirano je pratit cijelo rodoslovlje obitelji. kasnije mi je bila super, ali možda sam ima prevelika očekivanja, pošto je svi hvale ka knjigu nad knjigama (nakon biblije, pardon ).Asfodel wrote:Jel to stvarno tak dobro kao što kažu, jer ja sam jednom bila počela pa mi bilo dosadno pa odustalaThe Dude wrote:100 godina samoće. svi uvik pričaju o njoj, pa eto da sam je napokon pročita.
let's put a smile on this face of fear
- just me
Meni biblija ako je vrijednovati čisto kao književno djelo je precijenjena. Previše je neujednačena, recimo dio sa psalmima je remek-djelo, a one SF i horor poglavlja su ispod svakog nivoa.The Dude wrote:i meni je bila dosadna prvih 70str. komplicirano je pratit cijelo rodoslovlje obitelji. kasnije mi je bila super, ali možda sam ima prevelika očekivanja, pošto je svi hvale ka knjigu nad knjigama (nakon biblije, pardon ).
I have no name, because the cats do not need names to tell each other apart.
-
- AlabamaSmokeOne
ezopove basne..
zanimljivo je kako su nasi ljudi preveli pouke odredjenih basni...tako npr. za "starac i smrt" kazu
zanimljivo je kako su nasi ljudi preveli pouke odredjenih basni...tako npr. za "starac i smrt" kazu
a orginal kazeBasna pokazuje da svaki čovjek voli život, pa ako mu se, kada ga pritisnu
nebrojene nevolje, i učini da želi smrt, ipak umjesto nje radije bira život.
We would often be sorry if our wishes were gratified.
-
The Know-It-All: One Man's Humble Quest to Become the Smartest Person in the World - Dugo se nisam tako dobro nasmijao! Ne čudi me što je bila bestseler, odlična knjiga.
- AlabamaSmokeOne
- Boby
- AlabamaSmokeOne