Shoot Em Up ( 2007 )

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Dragonrage

Post by Dragonrage » 09 Jan 2008, 15:45

Neću puno o ovom filmu jer ga još nisam pogledao do kraja...naime vidio sam samo prvih 15-ak min., do pojave Monice i ono...neš mi tu fali...gunfajtovi izgledaju originalno, Giamanti je zabavan, ali neš mi fali...iako ne znam šta. Ne znam. mislim da neš kod kadriranja i režije mi ne štima...kao da fali malo cool kadrova...ali opet...moram ga pogledati u cijelosti da bih mogao suditi...

Aryx

Post by Aryx » 09 Jan 2008, 15:48

Dragonrage wrote:Neću puno o ovom filmu jer ga još nisam pogledao do kraja...naime vidio sam samo prvih 15-ak min., do pojave Monice i ono...neš mi tu fali...gunfajtovi izgledaju originalno, Giamanti je zabavan, ali neš mi fali...iako ne znam šta. Ne znam. mislim da neš kod kadriranja i režije mi ne štima...kao da fali malo cool kadrova...ali opet...moram ga pogledati u cijelosti da bih mogao suditi...
neznam sta ti to fali, ja zadovoljan i vise nesto sto sam ocekivao :)
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Dragonrage

Post by Dragonrage » 09 Jan 2008, 15:51

Aryx wrote:
Dragonrage wrote:Neću puno o ovom filmu jer ga još nisam pogledao do kraja...naime vidio sam samo prvih 15-ak min., do pojave Monice i ono...neš mi tu fali...gunfajtovi izgledaju originalno, Giamanti je zabavan, ali neš mi fali...iako ne znam šta. Ne znam. mislim da neš kod kadriranja i režije mi ne štima...kao da fali malo cool kadrova...ali opet...moram ga pogledati u cijelosti da bih mogao suditi...
Recimo to ovako...da je to režirao John Woo film bi rokao sam tak...ovak mi fali tog coolizma, neki kadrovi su mi "preobični" za ovakav film...barem po ovome šta sam ja vidio...ali kao što rekoh, moram cijeli film pogledati... :wink: :D

Unreal

Post by Unreal » 09 Jan 2008, 20:29

Dragonrage wrote:
Aryx wrote:
Recimo to ovako...da je to režirao John Woo film bi rokao sam tak...ovak mi fali tog coolizma, neki kadrovi su mi "preobični" za ovakav film...barem po ovome šta sam ja vidio...ali kao što rekoh, moram cijeli film pogledati... :wink: :D
Sada nisam siguran,ali mislim da imaš neki kadar koj prikazuje kako metak prolazi kroz srce ili nešt slično.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 10 Jan 2008, 09:35

Unreal wrote:
Dragonrage wrote:
Aryx wrote:neznam sta ti to fali, ja zadovoljan i vise nesto sto sam ocekivao :)
Sada nisam siguran,ali mislim da imaš neki kadar koj prikazuje kako metak prolazi kroz srce ili nešt slično.
Ne ne mislim baš na neš konkretno, već na kadrove općenito, na način kako su snimljeni ti gunfajtovi. Ono kad sam krenu gledat film očekivao sam da odmah prvi gunfajt bude ono...blow you mind cool...no nije bio...bio je fora ali ne i cool...a ono sa bebom na vrtuljku mi je baš bez veze bilo snimljeno...

Decadentor

Re: Shoot Em Up ( 2007 )

Post by Decadentor » 16 Mar 2013, 03:22

high budget trash fun fun fun sa dosta mastovitih i odginalnih scena fightova, eto toliko :zubifale:
Image

Salvador

Post by Salvador » 16 Mar 2013, 08:35

Pun kufer nerealnih scena, ali ja sam se super zabavio. Akcija je od početka pa do kraja filma.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 16 Mar 2013, 11:13

Predobar film... 8/10
Revenge solves everything

Post Reply