Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
pure_evil

Post by pure_evil » 09 Jan 2008, 01:20

Strava u ulici brijestova orginal.Gledao sam cijeli serial kao klinac i sjecam se da je bilo zabavno pa sam odlucio ponovono pogledati cijeli serijal ali odustajem vec nakon 1. filma,od cjelog serijala ima najbolje ocijene a film je katastrofa.ideja mozda i nije losa ali je lose izvedena,to je komedija a ne horror,krv izgleda smjesno,freddy sam sebi bezveze reze prste i tijelo i kojeg izlaze crvi bezveze,zrtve ko da traze njegega da ih ubije,rupice u prici,neki likovi iritantni,glupo zastrasivanje,zrtve su jace od freddya(bez problema ga bacaju i zadrzavaju mu ruku) pfff!!,jos one glupe zamke po kuci,johnny deep u filmu ima 400 litara krvi...

Jedino sto mi je bilo zanimljivo u ovom filmu je scena evil dead-a dko zrtva gleda tv i solidna muzika

film full precijenjen ovo je loshe 2/10

John_Ryder

Post by John_Ryder » 09 Jan 2008, 01:25

Abominable - dosadno,dosadno,i dosadno. 5.5 /10 , glumi Lance H. pa zato ovak visoka ocijena.
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

pure_evil

Post by pure_evil » 09 Jan 2008, 01:25

Zabravio sam jos jutros sam gledao Amityville orginal isto slabo 4/10 nisam ni gledao do kraja

John_Ryder

Post by John_Ryder » 09 Jan 2008, 01:27

pure_evil wrote:Zabravio sam jos jutros sam gledao Amityville orginal isto slabo 4/10 nisam ni gledao do kraja
pogledaj remake zato

Image
Image

pure_evil

Post by pure_evil » 09 Jan 2008, 01:30

sad slijede:
A Tale of Two Sisters
Alone in the Dark (1982)
American Psycho (2000)
Black Christmas (1974)
Braindead (1992)
Boogeyman 2 (2007)
Cannibal Holocaust: Uncut (1980)
Child's Play 2 (1990)
Constantine (2005)
Creepshow (1982)
Cujo (1983)
From Dusk Till Dawn (1996)
Images (1972)
Interview With The Vampire (1994)
Jeepers Creepers (2001)
Jeepers Creepers II (2003)
Pet Sematary (1989)
Stephen King's "The Shining" (1997)
Stephen King's IT (1990)
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2006)
Texas Chainsaw Massacre: The Shocking Truth (2000)
The Amityville Horror (2005)
The Exorcism of Emily Rose (2005)
The Hills Have Eyes (1977)
The Hitcher (1986)
The Hitcher (2007)
The Omen (1976)
The Texas Chainsaw Massacre 2 (1986)
Leatherface - The Texas Chainsaw Massacre III
They Live (1988)
[Rec] (2007)
Frontiere(s) (2007)
Borderland
the descent
1408 (2007)
7eventy 5ive (2007)
Albert Fish: In Sin He Found Salvation
An American Werewolf in London (1981)
Audition (1999)
Behind the Mask: The Rise of Leslie Vernon (2006)
Blood Descendants (2007)

a jos ce se malo prosirit popis ....

John_Ryder

Post by John_Ryder » 09 Jan 2008, 01:34

đizs, kad ti to sve misliš pogledat :shock:

Image
Image

pure_evil

Post by pure_evil » 09 Jan 2008, 01:37

vrtim 2 na dan samo mi je problem skidat jedan na dan skinem preko torrenta a jedan preko rapidsira :) nemam premium ali samo iskljucim ruter i ponovno ga ukljucim i odmah mogu skidat sljedecih 100 mb na rapidsiru

John_Ryder

Post by John_Ryder » 09 Jan 2008, 01:39

pure_evil wrote:vrtim 2 na dan samo mi je problem skidat jedan na dan skinem preko torrenta a jedan preko rapidsira :) nemam premium ali samo iskljucim ruter i ponovno ga ukljucim i odmah mogu skidat sljedecih 100 mb na rapidsiru
e tako i ja,samo me živcira kad mi se neče upalit net odmah,pa moram restartat komp :evil: :evil:

Image
Image

Freddy

Post by Freddy » 09 Jan 2008, 02:54

pure_evil wrote:Strava u ulici brijestova orginal.Gledao sam cijeli serial kao klinac i sjecam se da je bilo zabavno pa sam odlucio ponovono pogledati cijeli serijal ali odustajem vec nakon 1. filma,od cjelog serijala ima najbolje ocijene a film je katastrofa.ideja mozda i nije losa ali je lose izvedena,to je komedija a ne horror,krv izgleda smjesno,freddy sam sebi bezveze reze prste i tijelo i kojeg izlaze crvi bezveze,zrtve ko da traze njegega da ih ubije,rupice u prici,neki likovi iritantni,glupo zastrasivanje,zrtve su jace od freddya(bez problema ga bacaju i zadrzavaju mu ruku) pfff!!,jos one glupe zamke po kuci,johnny deep u filmu ima 400 litara krvi...

Jedino sto mi je bilo zanimljivo u ovom filmu je scena evil dead-a dko zrtva gleda tv i solidna muzika

iskreno....sad ču ti nešt reč....očito...ti si od onih kaj su izrasli na novijim filmovima...i takvi su ti najbolji.....a što se tiče slashera iz 70-ih i 80-ih...takvu popularnost kakvu su imali tada...nijedan noviji horor neče uspjeti...to je tvoje mišljenje za taj film i poštujem....ali anketa bi rekla da si ti 1 među milijun....jer si ti taj film baš popljuvo.....,a zasigurno je number1.među slasherima...kao i najpoznatiji serijski ubojica....ako sam uvrijedio ostale zbog Myersa ili jasona...ispričavam se....neznam...meni se to čini malo glupo...i to još prvi dio :freddy:
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Unreal

Post by Unreal » 09 Jan 2008, 09:57

pure_evil wrote:Strava u ulici brijestova orginal.Gledao sam cijeli serial kao klinac i sjecam se da je bilo zabavno pa sam odlucio ponovono pogledati cijeli serijal ali odustajem vec nakon 1. filma,od cjelog serijala ima najbolje ocijene a film je katastrofa.ideja mozda i nije losa ali je lose izvedena,to je komedija a ne horror,krv izgleda smjesno,freddy sam sebi bezveze reze prste i tijelo i kojeg izlaze crvi bezveze,zrtve ko da traze njegega da ih ubije,rupice u prici,neki likovi iritantni,glupo zastrasivanje,zrtve su jace od freddya(bez problema ga bacaju i zadrzavaju mu ruku) pfff!!,jos one glupe zamke po kuci,johnny deep u filmu ima 400 litara krvi...

Ne bi se složio nimalo. Gle nijedan horror iz 80tih nije baš prestrašan u današnje vrjeme i krv izgleda ok s obzirom na budget i godinu. A to Freddy si reže i trbuh prste je meni baš luda i zabavna fora kao ona u krevetu s Johnny Deepom. Samo priča po sebi je genijalna,nema nikakvih velikih rupa i nepotrebnih objašnjavanje. Evo Halloween koj ti toliko voliš baš ima nekih velikih rupa,ali to nije važno jer se mogu popuniti maštom. :wink: . Sami likovi su po meni zabavni i dobro razvijeni za razliku od večine slashera i to da Freddya pomalo razbija ju nije veliki problem po meni jer ispada više po snazi kao prosječan čovjek.Pogledaj Scream pa ćeš vidjeti šta je pretjerivanje u razbijanju ubojce :lol: .

marcato

Post by marcato » 09 Jan 2008, 10:31

Da....da.....Strava u ulici Brijestova je po meni, interesantna ideja, kombinacija,sna i jave i bajkovite atmosfere u par navrata.Taj film dan-danas ima veliki respekt među horror fun-ovima diljem svijeta (kao i kod mene).

Ono kad si rekao "johnny deep u filmu ima 400 litara krvi".....to ne treba shvaćati doslovno.......šikljanje krvi iz kreveta je u principu baš to što sam spomenuo, ulaženje u dimenziju sna i jave kao i u ostalim sličnim scenama

Craven je pokušao dočarati baš to....šetanje po granici između sna i jave.

i baš zbog toga mi je film "ispaljen" na neki način.

pure_evil

Post by pure_evil » 09 Jan 2008, 15:49

Freddy wrote:

iskreno....sad ču ti nešt reč....očito...ti si od onih kaj su izrasli na novijim filmovima...i takvi su ti najbolji.....a što se tiče slashera iz 70-ih i 80-ih...takvu popularnost kakvu su imali tada...nijedan noviji horor neče uspjeti...to je tvoje mišljenje za taj film i poštujem....ali anketa bi rekla da si ti 1 među milijun....jer si ti taj film baš popljuvo.....,a zasigurno je number1.među slasherima...kao i najpoznatiji serijski ubojica....ako sam uvrijedio ostale zbog Myersa ili jasona...ispričavam se....neznam...meni se to čini malo glupo...i to još prvi dio :freddy:
bas suprotno puno mi se vise svidaju stariji filmovi nego novi a najbolji horror mi je takoder slasher halloween tako da imas krivo misljenje,meni se ovaj film nije svidio i to je to

pure_evil

Post by pure_evil » 09 Jan 2008, 15:50

Unreal wrote:

Ne bi se složio nimalo. Gle nijedan horror iz 80tih nije baš prestrašan u današnje vrjeme i krv izgleda ok s obzirom na budget i godinu. A to Freddy si reže i trbuh prste je meni baš luda i zabavna fora kao ona u krevetu s Johnny Deepom. Samo priča po sebi je genijalna,nema nikakvih velikih rupa i nepotrebnih objašnjavanje. Evo Halloween koj ti toliko voliš baš ima nekih velikih rupa,ali to nije važno jer se mogu popuniti maštom. :wink: . Sami likovi su po meni zabavni i dobro razvijeni za razliku od večine slashera i to da Freddya pomalo razbija ju nije veliki problem po meni jer ispada više po snazi kao prosječan čovjek.Pogledaj Scream pa ćeš vidjeti šta je pretjerivanje u razbijanju ubojce :lol: .
gledao sam vrisak

A$H

Post by A$H » 09 Jan 2008, 19:07

30 Days of Night - 4.5/5
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Wendigo

Post by Wendigo » 09 Jan 2008, 19:37

John_Ryder wrote:
pure_evil wrote:Zabravio sam jos jutros sam gledao Amityville orginal isto slabo 4/10 nisam ni gledao do kraja
pogledaj remake zato
remake je stvarno ok. ugodno sam se iznenadio..

Post Reply