E to...kod neke obitelji si smješten, dobiješ krevet, doručak svako jutro, pa čak i večeru ponekad...iako smo po ručak i večeru išli na Ženevski velesajam gdje je to bilo organizirano za sve te posjetitelje. Čovječe...velesajam im velik ko naša triVorador wrote:Pričao mi je frend o ovome. Pretprošle godine je bio u Milanu. Kod neke obitelji su spavali.Dragonrage wrote:Jap...Ženeva. A povoda...a tako, da vidim malo svijeta dok još mogu hehe....
Ma ja i moja draga i još par ljudi smo se prikrpali zajednici mladih (oni šta idu na molitve u druge gradove...iako ovi naši su gotovo svi išli zbog šopinga i razgledavanja grada) pa smo za male pare (500 kn + još neki sitni trokovi) ošli gore vidjet kaj ima. Imaš krov nad glavom, dobiš nekaj za jesti i vidiš grad a na molitve ne moraš ići (nisam baš takav tip...dosta mi je misa Nedjelom).
Doduše može se dogoditi da dobiješ neku zajebanu obitelj pa ne dobiješ ni krevet ni doručak već samo kut sobe, ali ko ga jebe...to je čar avanturizma hehe...a uz to, za takav slučaj smo imali vreće za spavanje...
Na godinu idu u Brisel - glavni grad Belgije...vidjet ću još da li ću ići i gore...daleko je još to.