*Rachel Weisz announced that she will not be reprising her role of Evelyn due to different interests with the screenplay. Later on, Maria Bello was announced to replace her.

nema se tko kaj zalit kad si jos djevac..john_constantine wrote:nisam čuo da se tvoja cura žalila na mene.A$H wrote:samo onoga koji ima takvih problema moze to asocirat na nekaj takvo..john_constantine wrote: jbt, kao da govoriš o negativnim stranama "penisa".![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Po dosadašnjim filmovima Sommers mi je bolji redatelj od Cohena. Cohen je preveliki megaloman. Mislim je i Sommers ali on ima neki svoj posebni štih dok Cohen nema...Unreal wrote:Ma vjerujem da će film biti zabavan kao prva dva ako ne i bolji. Jedino ne znam dali je bolje imati Rob Cohen umjesto Stephen Sommers na redateljskoj stolici
Ma meni su xXx i The Fast and the Furious gledljivi,ali bezvezni filmovi. Dragon: The Bruce Lee Story i Dragonheart čak i nisu bili toliko loši,ali ih nisam stigao pogledat do kraja.Dragonrage wrote: Po dosadašnjim filmovima Sommers mi je bolji redatelj od Cohena. Cohen je preveliki megaloman. Mislim je i Sommers ali on ima neki svoj posebni štih dok Cohen nema...