Koji ste horror zadnji gledali?
- Boby
Ma ljudi orginal je jedan od najboljih horrora ikada snimljenih (po mnogima i najbolji) i remake nije ni približno tako dobar iako ja spadam u skupinu kojoj se je remake svidio. Zapravo, smatram ga jednim od boljih horrora novije generacije a vidim da se sve više kritičara (osobito domaćih) slaže s mojim mišljenjem.metallicat wrote:vidjet ćemo, meni možda nije, ali moram ponovo pogleda org da usporedim jer sam ga davno gledala. ovaj novi sam u pon gledala.John_Ryder wrote:Clayman wrote:Dog Soldiers:
Dosta slabo. Niti mi je bio napet, niti zanimljiv. Jedva sam čekao da završi. Nakon toliko hvalospjeva očekivao sam daleko više. Descent mi je daleko bolji film film.
3/10
Rob Zombie's Halloween:
Original mi je bolji, ali bilo mi je zanimljivo pogledati kako je Zombie zamislio Michaela. Početak mi je bio OK, onaj mali je totalno spaljen, jedino mi je možda slabiji dio bio u ludnici kad je Michael prikazan kao Leatherface. Al ono koliko su ga ljudi blatili ok je film. 6/10
I Am Legend:
Znam da nije čisti horror, al nema veze. Jedva sam čekao ovo pogledati i zadovoljan sam. Ima tu napetosti i svega, jedino mi je kraj malo mlak i patetičan. 7/10.
I skidam sad R5 od Sawa koji se čini dosta dobre kvalitete pa ću to slijedeće pogledati
svima je original halloweena bolji od ovog novog,jedino meni nije,, i am legend me razočarao dosta,mislio
sam da će biti više akcije i fajteva s onim zombijima, ja sam skinuo taj torrent R5 od saw 4, slika ti je dobra,a film
još bolji.![]()
![]()
![]()
@metallicat - kakav ti je film? Da konačno čujem jedno žensko mišljenje
- Clayman
Saw IV:
Po meni najbolji nastavak nakon prvog dijela. Opet se tu objašnjavala prošlost Jigsawa, ali neznam nekako na meni zanimljiv način i ne tako jadno kao u prošlom nastavku. Film je dinamičan, i meni ni u jednom trenutku nije bilo dosadno, što nemogu reći za prošla dva nastavka. Jedino, eto završni twist mi se nije baš svidio. Ipak previše je toga tu nabacano već, i djeluje mi tipično serijski. Al, gledajući film sam se zabavio a to je valjda jedino bitno. 7,5/10
Po meni najbolji nastavak nakon prvog dijela. Opet se tu objašnjavala prošlost Jigsawa, ali neznam nekako na meni zanimljiv način i ne tako jadno kao u prošlom nastavku. Film je dinamičan, i meni ni u jednom trenutku nije bilo dosadno, što nemogu reći za prošla dva nastavka. Jedino, eto završni twist mi se nije baš svidio. Ipak previše je toga tu nabacano već, i djeluje mi tipično serijski. Al, gledajući film sam se zabavio a to je valjda jedino bitno. 7,5/10
- jigsaw
- metallicat
napisat ću kad pogledam opet orginal, a to će bit u pet ili subBoby wrote:Ma ljudi orginal je jedan od najboljih horrora ikada snimljenih (po mnogima i najbolji) i remake nije ni približno tako dobar iako ja spadam u skupinu kojoj se je remake svidio. Zapravo, smatram ga jednim od boljih horrora novije generacije a vidim da se sve više kritičara (osobito domaćih) slaže s mojim mišljenjem.metallicat wrote:vidjet ćemo, meni možda nije, ali moram ponovo pogleda org da usporedim jer sam ga davno gledala. ovaj novi sam u pon gledala.John_Ryder wrote:
svima je original halloweena bolji od ovog novog,jedino meni nije,, i am legend me razočarao dosta,mislio
sam da će biti više akcije i fajteva s onim zombijima, ja sam skinuo taj torrent R5 od saw 4, slika ti je dobra,a film
još bolji.![]()
![]()
![]()
@metallicat - kakav ti je film? Da konačno čujem jedno žensko mišljenje

- Boby
Brzo, brzo; od subote me nema dulje vrijememetallicat wrote:napisat ću kad pogledam opet orginal, a to će bit u pet ili subBoby wrote:Ma ljudi orginal je jedan od najboljih horrora ikada snimljenih (po mnogima i najbolji) i remake nije ni približno tako dobar iako ja spadam u skupinu kojoj se je remake svidio. Zapravo, smatram ga jednim od boljih horrora novije generacije a vidim da se sve više kritičara (osobito domaćih) slaže s mojim mišljenjem.metallicat wrote: vidjet ćemo, meni možda nije, ali moram ponovo pogleda org da usporedim jer sam ga davno gledala. ovaj novi sam u pon gledala.![]()
@metallicat - kakav ti je film? Da konačno čujem jedno žensko mišljenjeima jedan dio filma koji me nervira jer je pretamno i ni k.... nisam vidjela, a skužila još manje. neznam dal je to zbog mog glupog monitora ili je takav film, uglavnom taj zatamnjeni dio ću isto ponovo. napisat ću u hello. topic.
![]()
-
John_Ryder
- Boby
"Turistas". Ajme koje smeće; namučio sam se pogledati film do kraja. Od samog početka likovi su toliko prozirni i iritantni da je teško zamisilit da će išta dobro iz ovog filma izaći. Gledao sam ga jučer a već sam danas zaboravio sve ženske likove (oskudna odjeća i sise su čini se jedina stvar koja ih čini likovima) dok se muški pamte po različitom naglasku. Toliko o likovima. Napetosti u filmu nema; dok se odvijaju najsuspenzivnije scene i dalje jedva čekam da sve završi. Film je podbacio i po pitanju krvavih scena; ako misle da je scena stručnih operacijskih zahvata vrhunac gorea ne kužim odkuda usporedbe s Hostelom. Pročital sam i recenziju na BD u kojoj ovaj film čak i hvale tako da taj site za mene sve više gubi vjerodostojnost. Na što ja bacam 15 kn, uf 
- horkolerbus
- Transylvania90210
- bakero
Boogeyman 2 - po mom mišljenju definitivno bolji od originala, zvuči čudno kad je sequel bolji od originala al zaista je tako, film ima par dobrih scena, pogotovo je jedan kill prejeben, non stop se nešto dešava, twist pomalo već viđen i naivan al u svakom slučaju isplati se pogledat!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
-
†Something Wicked†
- metallicat
- bakero
po mojoj procjeni isplati, rekao bi ti više al da ne spoilam neću, pogledaj ga pa reci jeli ti se svidio!†Something Wicked† wrote:Bash sam zavrsio sa Horror of Dracula... Jbg, kako je bilo cudno gledati Christopher Lee-a mladog![]()
Znaci taj Boogeyman 2 vredi pogledati? Secam se da je prvi bio totalni shit
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
R.I.P.
R.I.P.