to nisam, ali redovito me čeka u zasjedi kad odem u neku sobuelrania wrote:a nisi dozivjela scenu prilikom budenja da skuzis da ti macak fino lezi na prsima, gleda te i odjednom iz cista mira ugrize za nos?![]()
![]()
same here nažalostelrania wrote:al onda opet iz cista mira pocne grist; pogotovo ako ga slucajno podragam tamo gdje on nije zamislio da bi bilo ok...
kod mene to ne pali, on se još više razbjesni tj bolje rečeno poživčani i još više i jače me grize a ako se maknem onda legne na pod, čeka psa da dođe i počne mu doslovno glođat noguelrania wrote:no zna se tko je gazda i bude miran ko bubica cim dignem ruku u zrak ko da cu ga udariti ili nesto.. ali necu, naravno

a kako je slatkiDjuro21 wrote:ovo je bio, davnih dana, moj pas, kog smo oslali rođacima u kaštele jer je previše narastao
e vidiš, meni ne za odjevni predmetelrania wrote:jooj, bio mi je prezestok kad je jos bio u stanu ovdje s nama... mama obuce dugu suknju i hoda uokolo, macak ju skuzi, zaleti se, skoci i zakaci joj se na unutarnju stranu suknje![]()

a cuj, naviknes semetallicat wrote: e vidiš, meni ne za odjevni predmetmeni za kožu
![]()
ajme kako to boli
![]()
cute micek..just me wrote:Ja sam na staru godinu uzela iz azila u Labinu još jednog mačorčića, amputarno mu je pola prednje šapice i zbog toga nitko ga nije htio.
Nisam još ga slikala doma, imam samo sliku iz azila:
macak ti je prezestok s tim svojim pozamaJohn_Ryder wrote:
Dead poza