ma kaj vi pricate lol ... velike kokice + 05. pice = 25 kn , to je kao kombo inace dode skuplje ...Vorador wrote:Frend je uzimao. Mislim da je dao oko 40 kn a karta je koštala 35 kn.HorrorHR wrote:Jebate pa koliko im koštaju kokice - film je 30 kn zar ne? 50 kn za kokice i sok djeluje previše...Vorador wrote:Za jedan film, kokice i sok minimalno 80 kn treba.
Cinestar u Rijeci
- Aryx
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- elrania
-
FoX
Ja bio na skrivenoj pretprimijeri jučer ...kad ono .. Ljubav u doba kolere
,ali ajd nije bilo tako ni loše .
Inače obavrzno treba kupit A , B ili C red , sve ostalo je preblizu , ozvučenje RULAAAA
a kokice ko hebe , nisam došao jest , onako ih ne volim..
Zasad dosta rulje ima , ali to dok sve malo vide , kasnije već vidim da će zjapit polu-prazno ..
Inače obavrzno treba kupit A , B ili C red , sve ostalo je preblizu , ozvučenje RULAAAA
a kokice ko hebe , nisam došao jest , onako ih ne volim..
Zasad dosta rulje ima , ali to dok sve malo vide , kasnije već vidim da će zjapit polu-prazno ..
- Vorador
Da, vjerojatno. Ja sam bio H red u onoj crvenoj dvorani pa mi je bilo preblizu. Ispred je bilo još dosta redova pa mogu samo zamisliti kako je bilo onim jadnicima ispred.FoX wrote:Ja bio na skrivenoj pretprimijeri jučer ...kad ono .. Ljubav u doba kolere,ali ajd nije bilo tako ni loše .
Inače obavrzno treba kupit A , B ili C red , sve ostalo je preblizu , ozvučenje RULAAAA![]()
a kokice ko hebe , nisam došao jest , onako ih ne volim..![]()
- HorrorHR
- Site Admin
Eto bio i ja danas u tom čudu 
Montirao se na rubu reda C, što je bilo sasvim dobro. Jako ugodne stolice, video i audio na očekivanoj razini (Vorador: iz iskustva, slika nije ništa spektakularnija ni u drugim multipleksima i u nas, Europi i preko bare). Dvije karte 59kn, Kokice XL paket (jedne kokice i dvije kole) 33 kn. Jebeno su slane bile, valjda da što više piješ
Montirao se na rubu reda C, što je bilo sasvim dobro. Jako ugodne stolice, video i audio na očekivanoj razini (Vorador: iz iskustva, slika nije ništa spektakularnija ni u drugim multipleksima i u nas, Europi i preko bare). Dvije karte 59kn, Kokice XL paket (jedne kokice i dvije kole) 33 kn. Jebeno su slane bile, valjda da što više piješ
- Vorador
Nikad prije nisam bio u multipleksu pa očekivah više po tom pitanju.HorrorHR wrote:Eto bio i ja danas u tom čudu
- metallicat
- A$H
- metallicat
- Vorador
jenom bio lutao pa Zg. nešto i došao u napast da odem u kino ali nisam hehehA$H wrote:dojdite u Zg gledat pa idem i jametallicat wrote:super je slika i ozvučenje, nemamo se šta žalitja idem sutra gledat beowulf..btw kad netko ide nek ranije tu napiše da skužimo ako ide još netko od nas
![]()
da li je vama Cinestar, kad izađeš s glavnog kolodvora pa odeš na desno prema autobusnom kolodvoru. u tom điru sam vidio neko kino, mislim, a učinilo mi se da je i Cinestar.
- Aryx
tacnoVorador wrote:jenom bio lutao pa Zg. nešto i došao u napast da odem u kino ali nisam hehehA$H wrote:dojdite u Zg gledat pa idem i jametallicat wrote:super je slika i ozvučenje, nemamo se šta žalitja idem sutra gledat beowulf..btw kad netko ide nek ranije tu napiše da skužimo ako ide još netko od nas
![]()
![]()
da li je vama Cinestar, kad izađeš s glavnog kolodvora pa odeš na desno prema autobusnom kolodvoru. u tom điru sam vidio neko kino, mislim, a učinilo mi se da je i Cinestar.
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
- A$H
nista kad necete Aryx i ja danas idem gledat Beowulf..Aryx wrote:tacnoVorador wrote:jenom bio lutao pa Zg. nešto i došao u napast da odem u kino ali nisam hehehA$H wrote: dojdite u Zg gledat pa idem i ja![]()

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- metallicat
- Vorador
hehe. ok. sad znamo gdje je i to. inače, imam problema s orjentacijom kad dođem u Zg. i paranoju od tramvajaAryx wrote:tacnoVorador wrote:jenom bio lutao pa Zg. nešto i došao u napast da odem u kino ali nisam hehehA$H wrote: dojdite u Zg gledat pa idem i ja![]()
a moram priznati da mi je ta ulica jedna od klošarskijih koje sam vidio. kakvih igrača tamo ima.